![]() |
Af cıkmadı Yönetim Kurulumuz bugün yapılan toplantıda, daha önce kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın süresiz kadro dışı cezalarının devam etmesine, her ikisinin de 150 bin YTL para cezası ile cezalandırılmalarına ve de tespit edilecek bonservis bedelleri ile satışa çıkarılmalarına karar vermiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK hayırlısı olsun... |
affınızında sizindeeee sizde bi defolup gitseniz. |
Dogrumu bu haber ya :S |
:S:S.. |
Artık takımımıza uyqun stoper arasak iyi olcak. |
Şampiyonluğa giderken stoperde Uğur İncemanla falan çıkmak zorunda kalırsak hesabını nasıl verirsiniz bilemiyorum. Dünyada takım arkadaşıyla kavga etti diye milli takım seviyesindeki kaptanlarını silen başka enayi kulüp yöneticileri yoktur. Beşiktşaın yaptığı prensip, etik bilmemne değil düpedüz enayiliktir. Prensibi olan kulüp ilk başta S. Engini bünyesinde barındırmaz. |
Yaşasın adalet.... |
inanılmaz, gerçekten inanılmaz. aptal aptal beşiktaşlılık duruşu mudur nedir onun tribindeler. O duruş Süleyman Seba'yla bitti. Demirören, Sinan Engin; siz kim duruş kim!!! Yeter artık, ne yaptıysanız hepsi fiyasko! Transfer, yöneticilik, insanlık; hepsi noksan sizde. Parasal anlamda, sportif anlamda rezil ettinz kulübü. Bi de elindeki en ii adamını da yolluosunn. Siz kim, prensip kim? Toraman suratına bi tane koymuş Sayın Sinan Engin! Az bile yapmış. Sen de defol git Beşiktaşımızdan. Bizim kenar mahalle kabadayılarına ihtiyacımız yok!!! |
ibrahim toramanla mehmet topuz takası yapalım bence.fb güizayı gs keweli alıyo.altta kalmamak için topuzu almalıyız bence. |
Kulubumuze yakısan bi karar |
Alıntı:
|
Suçlanacak birileri varsa yönetim değil, o saçma sapan kavgayı yapan oyunculardır!..Burda yönetim ne karar verirse versin saygı duymak zorundayız, affetselerdi başka bi grup çıkacak yönetimi kötüleyecekti, affetmediler diye öbür grup çıktı şimdi yönetimi kötülüyor...Bide Toraman yüzünden falan şampiyonluk da gitmez, asıl giderse o zaman vah halimize!.. |
Ey yönetim, eğer bu kararında samimiysen ve sonuna kadar arkasında duracaksan, 4 senedir aldığın en doğru karardır seni ayakta alkışlarım.. Helal olsun.. |
toramana üzüldüm ama hakettiler şimdi önemli olan toramanı aramamak onun yerine sağlam bir stoper almak |
ya bı kavga edıldı dıye olur mu bu sacmalık etikmis ne etigi sinan enginide kovun o zaman... |
Iste bu hic iyi olmadi kim dolduracak Toraman'in yerin. Gencler'deki Orhan Sam gelecegi cok parlak Topcu, onun icin ugrasabilirler. Teknigide üst düzey ve tam Toraman'a benziyor zaten. |
"Adnan Polat, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın İbrahim toraman'ı gözden çıkardığını duyduk. İbrahim çok beğendiğim bir futbolcu. Onu her futbol adamı kadrosunda görmek ister. Beşiktaş'la temasa geçip bu oyuncuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da...." Buyur bi de burdan yak... Siz takılın etik die, duruş die... Bu duruş saçmalığı toraman-necati takası getirirse ne diceksiniz? Necati mi beşiktaş duruşuna sahip toraman mı? |
Alıntı:
O haber biraz eski, Gala Yönetimden zaten veto verdi Toraman transferi icin. Ama beni kafam bu Necati isin takiliyor, bence Sinan Engin zaten Necatiyi istiyordu simdi tam ayaginin dibine firsat geldi bence bile bile Toramani listeye koydurttu. Asil listeye Engin'i koymak lazim , bi tane talibi bile cikmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tek dilegim var insallah sene icinde delgado ve tello birbirine girer o zamn bakalim bu cok prensip sahibi hak hukuk nedir bilen arakdaslar ve yonetimimiz bu oyunculari da bole satar . prensibi sinan engin satiyoruz dedi diye tukurdugumuzu yalamayalim gorusuyle bagdastiriyolar. Bugun dunya takimlarinda bu tur olaylar yasaniyo, suruyle ornegi var bunun hatta kiz davasina oyuncular birbirine giriyo ama bir tek besiktas isi biliyomus ki 2 as oyunucsunu satisa koyuyor. |
SİNAN ENGİN'İN ALTINDAN ÇIKIYOR HEPSİ ADAMLARI KOVDURMAK İÇİN HERGÜN KAMERALARIN KARŞISINA GEÇİP YALAN YANLIŞ MASALLAR ANLATTI SİNAN ENGİN'İ ACİLEN YOLLAMAMIZ LAZIM YOKSA TAKIMDA ADAM BIRAKMAYACAK DENSİZ ADAM... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben burda adamların yöneticiliğini eleştiriyorum. İi futbolcunu elinde tutacaksın. sadece kowmak mıdır disiplini sağlamanın yolu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya 2 side kalacaktı yada 2 side gidecekti doğru olanı yapmışlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ulan bu ******** yöneticiler parasız kaldı benim toramanımı satıp borçlarını ödeyecekler. hemde yok pahasına satacaklar. Tıpkı burak yılmaz gibi ibrahim akın gibi. Bu güne kadar sabrettim sabrettim işte bunda patladım artık. ulan her insan hata yapar siz hiçmi kavga etmiyorsunuz ş. herifler. defolun gidin ulan bu kulüpten yediniz bitirdiniz kulübü. İbrahim toraman gibi bir adamı şimdi almaya kalkın bakalım acaba kaça alırsınız. Ulan sinan ilk fırsatta istanbula gelip senin o kel kafana tükürecem. Toramanı satan taraftarı satar. Tıpkı ilhanı satıp şampiyonluğu sattığınız gibi. Beşiktaşın haysiyetinin arkasına sığınıp çevirmedeğiniz dolap kalmadı . hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınızya. Adamlar özürdiledi işte para cezasıda verdiniz yetmedimi. tabi 300000 dolar yaptığınız pislikleri temizlemez okadar çok pisliğiniz varki. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eğer bu karar eziklerin yaptığı güiza transferinin ateşini söndürmek için sırf gündem yaratmak için alındığına parmağımı basırım. |
Klüp adam gibi yönetlse tamam,kov gitsin...ama sinan engin gibi mafya bozuntusu bu kulüpte menajerlik yapıyor yaa..eğitim yok,yabancı dil yok,bütün gün odasında fashion tv seyreden düzeysizin teki takım kaptanının kellesini koparıyor...itirazım buna |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:36 . |