![]() |
Müjde Arkadaslar Vfl Bochum -Bjk Macini Izleyebilecegiz alman kanali rtl verecek:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: |
uşağum bu rtl normal türksattan yayın yapıyormu |
eed ya turksattan yayın yapıo mu ben bulamadım da..... |
iyi bari turksatta varmıdır acaba? |
bunlarda gösteriyocarkadaslar:D:D:D |
turksatta vardı arkadaşlar bütün uyduları seçin kumandadan,alfabatik arayın diğer türlü gözünüzden kaçar;) |
teşekkürler;) |
t$k edrm..ben en iisi bi da bakiiim...:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Usta RTL Kanali hazirlik maclar filen yayinlamiyor almanyada, hic futbol ile alakasi yok zaten. Inanin bana ben Almanyadan katiliyorum ve Yayin akisina bakdim Cumartesi günü Bochum maci dige bisey yok Usta |
Alıntı:
ciddi mi yaa...bende heveslendimdi...:(:(:(:(:(:( |
Alıntı:
Vallah yanlisim varsa kizmayin ama ekstra RTL sayfasina girdim ve Almayadan kaldigim icin buradan hersey takip edebiliyorum, yayin akisin macla ilgili bi haber yok. Belki Ustam Kanali karistirmisdir, DSF,Europort, ARD ve ZDF kanallari böyle maclari yayinlar, oralara bakmak lazim:wink: |
İyi bari |
kabloluda bile var arkadaşlar ayrıca netten tv izlenen bir sürü sitede var maçı izlemek için bi sürü yöntem olacaktır maç günü ben linki vermeye çalışıcam burdan.. |
evet cuma günü linki verir siteler.bu arada sen nerden baktın rtlde olacağına |
kablo tv de var rtl ama vericekler mi acaba 11 temmuzda görücez artık |
Arkadaşlar peki bjk tv yi netten izleyebiliyormuyuz acaba malum bende digitürk mağduruyum :@ |
burdan izleniyo mms://eu1.secveseyret.com/bjkTV_HIGH internet araç çubuğuna kopyala yapıştır karşında bjk tv. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bunlar ne yav :D:D |
Bilgilendirme icin saol dostum |
kardeş çok sağol sayende uzun bi aradan sonra bjk tv izliyorum. |
Türkiye saatine göre ne zaman??RTL kabloluda var ohh be :D |
Alıntı:
|
beyler rtl hasirlik naclari yayinlamas hata olmasin |
tskrler maç saati belli mi yoksa daha belli degilmi bilen var sa yazsın şimdiden tskrler |
Alıntı:
|
Bilgi için teşekkürler... |
Alıntı:
|
digiturktede war galba dimi bu kanal... |
Alıntı:
|
ben bırsey anlayamdımmm nasıl rtl o alman kanalı deıl mıı turksat ne ısı var cevabınız beklıyorum frenkasında acıl ıstıyorum |
ben ogün baktımda bizde 4 -5 tane rtl kanalı varrr vay be inş. bi tanesinde gösterir bjke maçımızı |
arkadaslar ben almanyadayim yayin akisina baktim RTL vermiyo maci bide siz arastirin |
VfL Bochum 1848 bu sanırım bochumun sitesindeki hazırlık maçının haberi almanca bilen varsa baksın yayından bahsediliyormu |
RTl sitesinde böyle birşeyler var bakın işte ------------ Sport.de ------------- Freitag, den 11. Juli 2008Fußball Testspiele, u.a. 18.30 Uhr VfL Bochum - Besiktas Istanbul Leichtathletik 09.00 Uhr Bydgoszcz: WM, U-20 Tennis Gstaad: ATP-Turnier Newport: ATP-Turnier Stuttgart: ATP-Turnier Leichtathletik 19.45 Uhr Rom: Golden League Radsport Tour de France 11.35 Uhr 7. Etappe, Brioude - Aurillac (159 km) Wasserball Malaga: EM Männer 12.30 Uhr Spiel um Platz 11 Runde um Platz 7-10 16.30 Uhr Sieger A5/B6 - 4. Gruppe A 18.00 Uhr Sieger A6/B5 - 4. Gruppe B Halbfinale 19.30 Uhr Sieger A2/B3 - 1. Gruppe A 21.00 Uhr Sieger A3/B2 - 1. Gruppe B Fechten Kiew: EM Pferdesport Estoril: Springen - int. Turnier Golf Silvis: US-PGA-Tour - John Deere Classic Glasgow: Europa-Tour - Scottish Open Basketball Mannheim: Länderspiel, Herren 20.15 Uhr Deutschland - Kanada Volleyball World Grand Prix, Frauen - Finalrunde Póvoa de Varzim: Europaliga, Männer Gruppe A, Turnier V 16.00 Uhr Niederlande - Griechenland 18.30 Uhr Großbritannien - Portugal St. Anton: Europaliga, Männer Gruppe B, Turnier IV 18.00 Uhr Deutschland - Türkei 20.30 Uhr Österreich - Weißrussland Beach-Volleyball 09.00 Uhr Hamburg: EM |
Alıntı:
EVET ABI ÖYLE DIYONDA ORDA YAZMIYO BIZIM HAZIRLIK MACI OLDUGUNU BEN BAKTIM ONLAR BASKA MACLAR MISAL ALMAYA SAATI 18.00YAZAN ALMAYA-TÜRKIYE MACI AMA BI BAKALIM IYICE BASKA YERLERE |
kartal gibi kartal toraman a sonsuz destek arkadaşlar..yönetim nasılsa 1-2 sene içinde yok ama toraman uzun yıllar daha bizde..yönetimin bu büyük yanlışını bizler düzeltelim arkadaşlar.. |
Türkiye`de Saat: 10:00 . |