![]() |
Alıntı:
|
toraman sahaya uclu cektir kartala , toraman kesinlikle kalmali |
inadına toraman |
Alıntı:
aynen arkadaşım.... bazı arkadaşlarımızın değer yargıları farklı... disiplini başarının üzerine tutuyorlar. ibrahimler gitti düzen sağlanacak, ama birçok şey eksik kalacak yönetim ve bazı arkadaşlarımız bunun farkında değil |
Toraman bana görede kesinlikle kalmalı ama biz ne kadar burda tartıssakda yönetimimiz malsef satılıga cıkardı :( Sucsuz toramanda bu karara saygı duydu yapılacak inanın hic bir sey yok ama illa bir seyler yapıcaz diyosanız klubu arıyacaksınız ya da mail atıcaksınız tlfn : 212 310 10 00 fax : 212 258 81 94 Mail : Bilgi@besiktasjk.com.tr |
Alıntı:
Kime sorarsan sor ...Seba + Milne = disiplindir... |
toroman kesinlikle kalmalı!cünkü bu baskan we engin ondan daha iisini asla bulamıyacakları için!! |
deli uzulmez icin destek olmam ama toraman icin destek olurum.sanirim yonetim de aklini basina alir.bonservis bedeli icin 4.5 milyon euro demisler.Allah askina kim verir o kadar parayi.yonetimin de yapmak istedigi bu galiba.yuksek bonservis belirlemisler satmamak icin. |
Alıntı:
ben kendi sahsima konusuyorum bu takimin uzulmeze ihtiyaci yok.ama toramana ihtiyaci var.defansta bir tek ne yaptigini bilen o var. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:11 . |