![]() |
Toramanı Kaybetmek istemeyen Bjk taraftarı Buraya Destek Versin Lütfen Evet arkadaşlar kaç yıldır takımızda alnının teriyle mücadele eden şu an türkiyenin en iyi defansını yok pahasına bir nedenden dolayı harcarayacak olan yönetime bizler artık dur diyelim. Yeter artık sesimizi çıkaralım biraz. Kulüp onların babasının malı değil bu kulübün esas sahibi taraftardır. Bu takımdan en son gidecek adamların başında toraman gelir. Sizleri bilmem ama ben bugünden itibaren kulübe hergün mail atacam. Ne forma alırım ne başka bir şey. Futbolcuda insan onlarda hata yapar onlarda sinirlenir. Özür diledi para cezası aldı. cezasını yeterince cekti. Lütfen aksi düşüncede olanlar başka topiç açsın buraya yorum yazmasın. Yazmasınki toramanın ne kadar sevildiğininde ispatı olsun yazılan cevaplar. Beşiktaş JK Adres Telefon +90 (212) 310 10 00 (pbx 100 HAT) Faks +90 (212) 258 81 94 Kulübümüz ile ilgili tüm soru ve önerileriniz için: bilgi@besiktasjk.com.tr |
başlık yanlış yazılmış arkadaşım.... BEN SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM... |
toramanı harcamasınlar sonra çok pişman oluruz |
bende sonuna kadar destek veriyorum..... |
takımda son 5 yılda onun kadar azimli hırslı ve gerçek beşiktaşlı bir kişi daha varmıydı acaba |
Alıntı:
|
sonuna kadar destek arkadaşlar.toraman gitmesin |
Inadina Torman ulan, Tormani satani biz satariz |
toramanı gönderemezler,bence yaptıkları gözdağı vermekten başka birşey değil |
bende toramana destek veriyrum =) |
bütün sevdiğim oyuncular gönderiliyor nasıl iş bu yaaaa ör:sergen,nouma-toraman vb... lütfen yönetim duy bizi toramanı satma |
! Alıntı:
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, iki futbolcu ile ilgili alınacak kararı görüştü. Toplantının ardından yapılan açıklamada, daha önce kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı bırakılma cezalarının devam etmesinin kararlaştırıldığı belirtilirken, "Yönetim Kurulu, her ikisinin de 150'şer bin YTL para cezası ile cezalandırılmalarına ve tespit edilecek bonservis bedelleri ile satışa çıkarılmalarına karar vermiştir" denildi. Açıklama yapılmış meriç........ umarım yalan,yanlış,kolpadır... umarım! |
araya bir büyük girip tatlıya bağlamalı bu işi mesela onursal başkan seba ikisininde kulağını çekip barıştırmalı ve toraman kadroda kalmalı |
carew,sergen ve toraman... demirören defol git..... |
toramanı satanı bizde satarız... |
destek!!! :( |
Toraman gitmesin. onun kadar yüreklisi yok... |
Toraman gibisini bulmussunuzda, tepiyorsunuz! Koçum hemsom benim, Toraman seni sonuna kadar destekliyorum. Karakterli insanlar kendilerini hemen belli eder, sende ettin. 4 yil önce yaptigi sey unutamaz artik Üzülmez. Biraz daha vursaydin keske, hem Engin'e hem deli'ye. Toraman, we support you pal! |
Kulübe mail atmayı unutmayın lütfen. Burda yazılanları görmezden gelirler ama kulübe giden mail ve faksları görmezden gelemezler |
TEK BEŞİKTAŞ RUHUNA SAHİP NADİR OYUNCU İNADINA TORAMAN |
yönetim kendine gel ULAN |
bnde destek veriorum sonuna kadar..Toraman gitmemeli.. |
arkadaşlar kulübe nasıl mail atcaz biri yönlendirebilirmi?? |
kesinlikle destekliyorum takımda gerçek bir Beşiktaşlı olarak gördüğüm az futbolculardan biri Toraman yüreğini ortaya koyan ve yüreğiyle oynayan bir kardeşimiz onu göndermek isteyen yönetime şu geçtiğimiz sezona bakmalarını hatırlatırım kaçtane maçı çevirdi Toraman sadece bu yeter ve attığı gollerenden sonra nasıl seviniyor bir bakın derim İnadına Toraman |
Bende destek werıyorum toraman ii futbolcu sovunmada en azından bı türk olsun toraman gıtmesın uzülmez zaten yaşlandı |
TORAMAN SATILAMAZ YÖNETİM BU BÜYÜK OYUNCUYU SATARSA Kİ İNŞ ÖYLE Bİ HATAYA DÜŞMEZ !!! İLK İÇ SAHA MAÇINDA 90 DK BOYUNCA ' TORAMAN ' LEHİNE TEZAHÜRAT YAPALIM ... |
Alıntı:
Beşiktaş JK Adres Süleyman Seba Caddesi, No: 48 BJK Plaza B Blok 3. Kat Akaretler, Beşiktaş 34357 İstanbul/TÜRKİYE Telefon +90 (212) 310 10 00 (pbx 100 HAT) Faks +90 (212) 258 81 94 Kulübümüz ile ilgili tüm soru ve önerileriniz için: bilgi@besiktasjk.com.tr |
çok saol themadpol |
telefonlar e mailler ve fakslar var ben hemen bir e mail gonderecegim kalsin satilmasin diye onun gibi savasan ve gerektiginde besiktasin cikarlari icin rakiple kavga eden kac oyuncumuz varki |
o gidemez ya:( |
evet gitmesin ibo |
Arkadaşlar forumda ilk msjım ama toraman kesinlikle gitsin böyle terbiyesizliği yapan kimse oda gitsin bence alt yapımızda sürüsüyle toraman var koskoca beşiktaşımız iki tane kavgacı kendini bilmez oyuncuya kalmadı bence 1 toraman gider 10 tane gelir güzel bi paraya satılır inş benim görüşüm bunlar şampiyon olmayalım şampiyonluğu toramanın mevkisi yüzünden kaçıralım ama ikiside takımdan derhal uzaklaştırılsın . |
insallah gitmez ama ben bu yönetime güvenmiyrum , ibrahim kas gitti ibrahim toramanida satar bunlar , zaten diyecekler defansa takviye yaptik...iyi yapacagiz dedigi seyleri yapmazlar ama bizlerin karsi oldugu herseyi yapiyorlar... |
tek kelımeyle IBRAHIM TORAMAN!! GITMESIN!!!!!! |
Alıntı:
holosko ile delgado terlik yüzünden kavga etmiş. Yönetim karar almış satacakmış. terbiyesiz herifler işte. toramanın yanında onlarıda satalım sonunda satacak futbolcu kalmazsa kulübüde satarız tamamen kurtuluruz değilmi kardeşim. |
ne desteki be??? sadece seviyonuz diye besiktasimizda mi kalacak? ozaman yüz tane hata yapsin yine kalsin, ters düsünüyorsunuz. bizim takimimiza yakismayan bir hareket yapti, bence direkt ikiside gönderilmeli. bence en dogru karar. Besiktasmi yoksa toramanmi!? düsünün..... |
Alıntı:
aaaa görmedim , sende ayni fikirden misin,, tebrikler...cok dogru |
inadina carsi ,inadina toraman ulan |
Kimseye acıma acınacak duruma düşersin... |
toramanın kesinlikle gitmemesini istiyorum.... Onun gibi yüreğiyle oynayan bir defans bulmak çok zor... |
Türkiye`de Saat: 22:39 . |