![]() |
ya zaten bi bu adm var takımda adam gibi alnının teriyle oynayan oda giderse kim kalacak takımda merak ediom bu adam gitmesin ya ben çok üzülürüm wallla!!! |
oyle bir yonetim dusunun.besiktasi yonetmenin sadece para vermek olmadigini dusunsun. taraftarinin neler dusundugunun de onemli olduguna karar versin.yapmis oldugu hatalardan ders almasini bilsin.taraftarina verdigi sozleri tutamadigi icin ciksin delikanli gibi ozur dilesin. en onemli taraftar grubunun fenerli medya karsisinda yipranmasina goz yummasin.gecmiste gittigi deplasmanda kendisine yuzlerce polis arasinda soguktan kici donarcasina mac izlettiren bir klup baskanina simdi sarilmasin.kucak kucaga oturmasin.(bursadan bahsediyorum) sonra biz paf takimiyla macimiza cikacagiz deyip de sonra kivirip.bu yuzden besiktas taraftarini suclamasin.oyle bir klup baskani olsun ki taraftarinin saygi ve sevgisini kazansin.her forumda kendisinden sevgiyle soz etsinler.cok mu hayal kurdum ozur dilerim sizlerden. |
Alıntı:
|
sonuna kadar destek veriyorum..... |
bende destek weriyorum toroman kalmalıııııııııııııı |
TORAMAN KALSIN |
kalsın kalsın kalsın kalsın kalsın kalsın ..................... |
Para cezasini versin, bende af edilmesinden yanayim. Rakiplerimizde oynamasini gözümüz götürmez. Bu yönetime büyük TEPKI getirir. Cok iyi düsünsünler!!!!:motz: |
arkadaslar su anlasılsın rakip takıma göndermeyeceğiz dediler içiniz biraz rahatlasın hem ist da idmana baslamıslar üzülmezle toraman hersey yoluna girer inş |
toraman su an takımın en hırslı futbolcusu onu cok seviorum ins yönetim onu bırakmak gibi bi hataya düsmez cnkü bu sene takıma fayda sğlıycak bir futbolcu geçtiimiz senelerde olduu gibi |
toraman kalsın. özellikle fb yada gs de onu seyretmektense hiç bir maçı seyretmem daha iyi. |
Inadina Torman ulan, Tormani satani biz satariz __________________ |
Alıntı:
|
ya üf hala bi sonuç yok dimi.TORAMAN BEŞİKTAŞ için çok önemli nolur onu kaybetmeyelim.SİZİN HİÇ SİNİRLENİP KIZDIĞINIZ ANLAR OLMUYOMU?????????????????????????????????????????? ?? |
YÖNETİM KENDİNE GEL BAŞARI HEDEFLEYEN BİR TAKIM TECRÜBELİ OYUNCUSUNU NASIL GÖZDEN ÇIKARIR TORAMAN KALMALI YALNIŞLARINIZDAN LÜTFEN DÖNÜN ARTIK HER KLÜPTE OLAN KAVGALAR BASINA YANSIMIYOR BİZİMKİ NASIL OLUYORDA YANSIYOR ANLAMADIM GİTTİ |
eğer toraman giderse takımın hepsi gitsin arkadaşaıma destek veriyorum her bjk li gibi toraman giderse ne forma ne kombine nede başka bişey alırım ayağınızı denk alın burası babanızın yeri değil sonuna kadar kartal sonuna kadar toraman ulan |
Bu olay bu kadar büyütüldüyse tek sorun teknik ekip ve yönetimde. Sanki diğer takımlarda bütün oyuncular kardeş kardeş mi geçiniyor? Elbette her takımda sorunlar,tartışmalar olacaktır. Bu iki oyuncu menajer ve antrenör'ün yanında kavga ediyorsa otorite sorunu var demekki. Ayrıca kampta olan bu olay niye dışarı taşıyor. Başkan veya Futbol şube sorumlusu bu iki oyuncuyu karşısına alıp gereken para cezasını verir ve tekrarlanması önlenir. Böyle saçma bir karar sadece göstermelik yapılmış birşey. Bir sürü örnek var rakibe tekme atan, yumruk atan, hangisi olay oldu bu kadar? Üzülmez'in yine alternatifleri olsada Toraman gönderilirse stoper için tek isim Tuna Üzümcü olacak. Toraman'ı göndermek pek mantıklı bir çözüm değil Gökhan Zan'da takımdan ayrıldığı için.. |
Alıntı:
|
istediğimiz kadar isyan edelim- bir sürü maç cezalı olduğu halde gol kralı olan noumayı gönderdiler... onu bırak hiç günahsız koray gitti... pafla çıkıcam olaylarında sözünü yerde bu yönetim- bu tip olaylarda hiç geri dönüş yaptığı görülmedi... |
Zararlı çıkan yine Beşiktaş olacaktır, gereksiz bir ceza çünkü.. |
toramanı yollarlarsa bu yönetime yazıklar olsun bende toramanı destekliyorum |
Alıntı:
arkadaşım karar verilmiş artık geri alınmaz o zaman futbolcularda hiç disiplin kalmaz senelerdir çektiğimiz rezilliklerin sebebi takımda ki disiplinsizlik değilmi . lütfen sakin olalım ve verilen karara saygılı olalım , hiç bir futbolcu vaz geçilmez değildir ve disiplini bozan kim olursa olsun af edilmemeli mesela batuhanda çok disiplinsizlik yaptı bence o da kiralanmalıydı bir kulübe , toramanda satmak yerine kiralanabilir 1 sezonluk. |
tabiki disiplinsizliğin sonunda cezalar olucaktır. ama son nokta olmalı takımdan göndermek bence. |
bu takımın düzelmesi için yntm gidecek baska care yok bu arada noumayı bilgili gnderdi bldiim kadarıyla demirören diil |
ya lutfen gondermsınler Toramanııııııııııııııııı |
Alıntı:
evet ama genel bakış açısı bu diye söylüyorum. olaylara ilk müdahale hep böle ... ama haklısın bu yönetimde mantık aramak yanlış. önce orası temizlenmeli. |
yürekten beşiktaşlı oyuncularımıza sahip çıkmamız gerekiyor. toraman kalsın :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
konumuz yönetim değil toraman arkadaşlar yönetimi başka yerde tartışın lütfen burası toraman için açıldı |
aşkım o benm yaa ;) Gitmee yoksA atlarmm eN yakıN qöprüDenn :(:(:( |
Alıntı:
arkadaşım ne kadar agresifsin ya... her yoruma çemkiriyorsun. anlayamadık ki niyetini! |
Alıntı:
|
ya biran önce kesinleşsin şu olay yaa.kaç gündür gözüme uyku girmio.Beni bu beşiktaş öldürmezse bilmiorum artık.bi beyazını göremedim kaç senedir.ama olsun ben onun siyahınıda seviyorum. oooooooyyy ooooyyy |
bende sonuna kadar detek veriyorum toraman gitmemeli böyle birini kaybetmemeliyiz..... canımızsın İBRAHİM TORAMAN...... |
konumuz kesinlikle yönetim.beşiktaşla ilgili sorunlarda tek suçlu yönetim. şu an beşiktaştaki en büyük sorun da toraman olduğuna göre, konumuz kesinlikle yönetim. |
ztn benim arkadasin mailerinden bikmisdir kiz sagolsun günde 140 mail yazio:)artik manyak olmusdur ordakiler |
Gitmemeli tabiikide..asıl ben gitmeli dienlere gülüyorum yazma kardeşim ozaman buraya gitmesini istiyosan..! TAM DESTEK..AKSİ TAKDİRDE DÜŞÜNENLERİ KINIYORUM..bana onun gibi yüreğiyle oynucak kaç oyuncu gösterebilirsiniz ?? |
ya bence böyle sesimizi duyuramicaz baska seyler yapmamiz lzmn sonucda bi maillerden yildirim demiören haberi varmi o bile süpheli..bence baska seyler yapmamiz lzmn ne biliyim yürüyüs filan böyle pek sesimizi duyuramayii |
yönetim, toramanı yollarsanız siz de durmayın. ne olur gidin artık, Allah aşkınıza gidin, gidin ulan, gidin. bıktık ulan. |
Türkiye`de Saat: 17:08 . |