![]() |
yok arkadaşlar kım ne derse desın ibrahım satılmamalı . buzamana kadar adamın nesiini gordunuz , bazen olur boyle seyler, o adam besıktas ruhuna sahıp bı kac adamdan bır tanesı. kolay kolay harcanmamalı..... satılmamalı.... satılmıcakkkkkkkkkk |
Inadina TORAMAN ... FORZA TORAMAN ... |
Alıntı:
|
toramanı gondermek ok yanlış bide gs ilgilenio alırlar falan kotu olur. |
Gitmesini isteyenler nereye yazıyor? Oraya yazayım bende |
ben de 4 tane forma var beşiktaşın hepsinde i.toraman 58 yazıo ve bu taraftar o adamın hırsına aşık hangisi beşiktaş ruhuyla oynuyo bea toraman gibisi mi kaldı eğer birileri bunu okuyasa beşiktaş yönetimi sayesinde bi tane taraftar kalmaz kombineyi de almaz kimse...TORAMAN KALSIN !!! |
kalsınnnnn kalsınnnnm kalsınnnnnnnnn satılmasınnnnnnnnnn |
Ben toraman'a yaptığından dolayı kızıyorum ama çok da seviyorum.Çünkü o sadece beşiktaş'ın futbolcusu değil çok da sıkı bir taraftarı. onu bu takımdan gönderecek kişi ne sinan ne de demirören olamaz.Çünkü Toraman Beşiktaş a ikisinden de çok şey verdi.yani TORAMAN dursun,sinan,yıldırım gitsin |
Alıntı:
|
Toramanı yollamak büyük hata. gerçek beşiktaşlı odur. bir hata yaptı, verilsin para cezası, ihtarda verilsin tekrarlarsan bu takımda yerin yok denilsin ve affedilsin. yollamak büyük hata.onu hemen gs kapar. milletin arayıpda bulamadığı adam |
Toraman bu takıma çok şey verdi diyenlere gülüyorum.Ne vermiş Allah aşkına bu takımı şampiyonmu yapmış , isterseniz aldıklarıyla verdiklerinin hesabını çıkaralım ...kritik maçlarda gördüğü kırmızıları saymaya kalksam .. |
bi hiç uğruna toramanı göndermesinler.sonra yine bize yazık olur.hele bide rakiplere giderse dahada kötü olur... |
başlığa üzülmezide eklemeni isterdim . disiplini ceza ile önleyeceklerini mi sanıyor yönetim baştan beri gelen en azından 2 yıl dı süren bir lakayitlik vardı tigana takımın başındayken daltonun yorum yaparken beyanları,ertuğrulun gelişi türk teknik adamı olarak hani rızadan sonra açlışmayacaktı türkle sayın başkan,nobrenin erturulu dinlemeyip son dakika maça girmemesi sonra pafa gönderilip affedilmesi,batuhanın gene aynı yollarla affedilmesi,ve DİSİPLİN ,ADAMLIKBEŞİKTAŞ DURUŞUNU BUGÜNE KADAR LAYIĞI İLE YERİNE GETİREN ALİ GÜLTİKENİN zamanında almanya kampından kavulan ertuğrulun (serdar bilgili kovmuştu) beşiktaş kulübüne gelip aliyi göndermesi sergeni sitememesi,şimdide türlü cefalar çeken takım için hertürlü özveri ile oynayan en azından yüreği ile oynayan Üzülmeze gelmişti zaten sıra adam zaten bırakacaktı böyle olmaı kötü oldu yazık kimsede demiyor değerlerimiz yerle bir oldu şimdimi disiplin aklınıza geldi diye, hellal olsun işte beşiktaş duruşu |
arkadaşım hala ibrahim üzülmez diyosunuz ya allah aşkına koskaca sezon ne yaptı.Şimdide 8 yıldır parsellediği sollbeki seriçe kaptırdığını anlayınca toramanla böyle bir tartışma çıkardı |
kalbimiz toramanla ,toramani satamazlar gercek bjk liler sidetle yonetimi protesto etsin saygiler.... |
Toraman bu takımda yüregiyle oynayan kişilerden biriydi kendini riske atıp kafasını topa sokan topun önüne kendini atan kac futbolcu var bu takımda... İşte o bunlardan biriydi gitmesine cok üzülücem onu cok arıycaz Üzülmeze gelince oda bu takıma emegi gecen oyunculardan ama artık gitmeliydi kaldıkca kendini soguttu bizden bu senede oynamayacagını ydek kalacagını biliyordu ve sonunda patladı Üzülmez bence bırak artık futbolu |
ibrahim toroman funclupe hoşgeldiniz bune yaa valla baya seveni varmış evet bende severim ama artık gidenleri değilde gelenleri tartışalım veya nasıl onlara sevgi gosterisinde bulunalım bunları konuşalım |
Alıntı:
|
toroman satılmasın !!! |
bende veriorum da zaten toramanı gönderemezler onun kadar takımda çalışan biri yok ama üzülmezi gönderebilirler sorun olmaz |
i.üzülmezin 100 yılımızda futbolu bırakması gerekiyodu ilk defa ve en yüksek performansı o sezondu.zirwede bırakmak gerekirdi:):) |
Alıntı:
|
banko toraman |
Alıntı:
ama her konu toroman ve üzülmezin kalmaıs hakkında olunca ister istemez bu şekilde düşünüyorum aynı senin konunun içerigine düşüncelerini yazdığın gibi yanı ben boyle düşünüyorum artık düşüncelerimiz de demi modlar cevap verecek ki sakıncalı bi yazı da yazmadım |
Alıntı:
|
toraman gitmesin asrın hatası olur |
hep toromanı şampiyonluk kupası kaldırırken hayal emiştim bunu gerçekleştirmeden gitmemeli |
KAVGADA OLUR GÜRÜLTÜDE EVET BENCE DE EN SON GİDECEK KİŞİ TORAMAN DIR BURDAN YÖNETİCİLERE SESLENİYORUZ ONLAR KARDEŞ KAVGADA OLUR TARTIŞMADA HER EVDE OLDUĞU GİBİ BEŞİKTAŞ EVİNDEDE OLMUŞ ONLARDA İNSAN LÜTFEN ONLARI ALIN YOKSA HEM SİZ PİŞMAN OLURSUNUZ GÖNDERDİĞİNİZ İÇİN HEM DE BİZ DİĞER TAKIMI TUTANLAR REZİL OLURUZ LÜTFEN GERİ ALIN ONU |
Toramanı gondermek oyle kolay degil Yonetim de umarım farkındadır!!! |
sinan engin ve demirören defolun artık............ satılık menajer ve başkan var,adnan polat ilgilenir mi acaba ? hem de bedava |
bir olay olmuş insanlar oyuncu kayırıyorlar üzülmez çok kötü oynuyor olabilir( gönderilebilir performansından dolayı ) fakat bu olayda 2 kişi var birini affedip diğerini gönderirsen bundan sonra takımda nasıl bir disiplin sağlarsın yeni gelenler ne düşünecek takımda nasıl bir bütünlük oluşturacaksınız(bugüne kadar hiç sağlayamadınız sn. yönetim ve sn.menajer) bu olaydan dolayı ikiside kalır ya da gider , ikisinide aynı karar verilmelidir. asıl durum şudur ki beşiktaşımın kaptanları kabadayılar gibi kavga eder gelmiş profesyonellikten bahseden bu insanlar bütün takım önünde nedeni ne olursa olsun kapışıyorlar çok iiii ouncu olmak yetmiyor arkadaşlar aynı zamanda davranışlarda önemli bizim kaptanlarımız vedat (okyar)kaptan atom karınca rıza kaptan , kaptan şifo mehmet gibi her anlamda profesyonel ve rakip takımların bile saygı duyduğu insanlardı........ |
TORAMANIM BENİM !!! SATILMASIN !!!!!! BİZ HEP İYİ OYUNCULARIMIZI SATMAK ZORUNDAMIYIZ ! NEFRET EDİYORUM!! KAÇ GÜNDEN BERİ PERİŞAN OLDUM !!! NE OLUR İBRAHİM TORAMAN KALSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! |
toraman gönderilmesin gelecegin futbolcusu |
hata yaptı gidecek. önce bjk menfaatleri sonra futbolcu gelir. burada bjk menfaatleri söz konusu.....yakışıklı diye bunlara yapmaya hakkı yok.... |
bence defolup gitsin ibrahimlerden kurtulalım!!! |
bu gidişeee bi son verelim toramanı göndermeyelimmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bende sonuna kadar destek veriyorummm |
ya arkadaşlar ne diosunuz siz ya toraman hiç biyere gitmesin anlatsınlar nie affettikleri o zmn o şampiyonluk görmeli tip meselesi diil bu cisse sakatken o olmasa ne yapcaktık şimdi yni oyuncu geldi diye değerlerimizi kaybetmeyelim sesimizi duyuramazmıyız yaaaaaaaaa |
eğer iille de gidecekse gs ye gitmesin..... |
Alıntı:
|
i. toraman kesınlıkle kalmalıı nouma dan sonra en cok sevılen futbolcudur toraman. i.toraman bjkın en guzel durusunu yasıtan bır oyuncudur .noumadan sonra bunu kaybettmek bızım ıcın felaket olur |
Türkiye`de Saat: 17:08 . |