![]() |
Alıntı:
NE DEMEK İSTİYOSUNUZ BU TAKIMA EMEK VEREN OYUNCULARI Bİ CIRPIDA SİLMEMİZ Mİ LAZIM |
Biz sonuna kadar kalpten oynayan futbolcu istiyoruz! Bunu yapan ilk futboldu İBRAHİM TORAMAN'dır. İbrahim Toraman, sonyuna kadar yanındayız... |
tormanının kalmasını bende isterim ama üzülmez gitcekse toromanda gitsin ayrıcalık olmaz kalcaksada ikisi kalsın gitceksede ikisi beraber yollansın ki yönetim herhalde aldıgı karardan vazgeçmez :) |
biz burdan destek verioruz ama yeterli olmuo ki.adam gidio yaaa.bizde bişi yapamıoruuz |
toraman a kardeşlerinden destek ben de toraman a DESTEK VERENLERDENİM.O DA GERÇEK BEŞİKTAŞLILARDAN ONU HERKES GİBİ BİZDE SEVİYORUZ MERAK ETME TORAMAN TARAFTAR ARKANDA SENİ SEVİYORUZ.NOLUR BİR DAHA KAVGA ÇIKMASIN.YAKIŞMAZ BİZE |
toraman bu takımdaki ender gerçek beşiktaşlılardan biri bu takım halkın takımı toraman halkın bu takımda en sevdiği isimlerin başında gelio yönetim toramanı gönderirse bizi hiç sayar son 1 hftada 1000e yakın mail atıldı kulübe ama hala satıcaz diolar toraman yoksaa bizde yokuzz bu adam giderse ne forma alırım ne bişey.. !!!!!defol git sinan engin!!!! |
herkes gıtmesın dıyo kımse kulube maıl atmıyo arkadaslar maıl atın bıraz kulube ya |
toroman beşiktaşlılığın simgesi lig tvye yaptığı röportajı izledim gerçekten yürekten beşiktaşlı olduğunu bir kez daha anladım TOROMAN in üzülmez OUT |
toraman gidim deme hata yaparsınn toraman beşiktaşa yakışırr |
fiyatını bile belirlediler offf ya |
Yönemtim ne yapmaya calışıo nereye kadar bole devam edecek, TOROMAN tabikide kalmalı onu satan yönetimi bizde "SATARIZ" |
tam destek toramanı satan kulübüde satar bizlerde buna göz yumamayız |
hep birlikte destek verelim arkadaşlar |
çözüm bulmak lazım... yürüyüş, protesto bilmiyorum yada başka birşey... böyle bir futbolcuyu kaybedemeyiz, kaybetmemeliyiz! |
toraman gidemez, gitmemeli, göndermeye çalışanlar hadlerini bilmeli. |
olamaz yaaa toraman gıbı adamı nasıl olurda gonderırler ya beşiktaş ıcın okadar emek harcayan bı futbolcuyu nasıl olurda kucuk bı kavga yuzunden gonderırler...tamam üzülmez ın vaktı gelmıstı ama toramanımmm kalsınnn.:( |
bu yonetım bunu satarsa kombınemı kırarım ve yonetım gıdene kadar degıl maclara semte bıle ugramam |
türkiyenin en iyi defanslarindan birini boyle bir kavgadan dolayi satmazlar arkadaslar.toramana destekliyoruz sonuna kdar |
elbette destek veriyorum ... toramanın gitmesini asla istemem |
arkadaşlar artık resmen klübü batırıyolar sinan efendi istediği yaptı yine.yaa ne hallere düştük yaa şu halimize bakın rakplerimiz yıldız almakla meşgul bizmkiler adam kovmakla meşgul ya bukadrmı düştük biz yaa bu durumlara geldiğimize inanamıyorum arkadaşlar bilmem farkındamısınız sıradan bi takm haline geliyoruz gerçekten neden bize 3. takım dedkleri anlaşılyıo gerçkeçi olalım artık.rakplerimiz dünyaca ünlü trasnfer yaptı yine ama biz naptık sıradan topçular artık ve elmizdeki adamı kovuyolar. artık bu payasada fener ve gs var bu gerçekleri görmemiz lazım.kendimizi kandırmayalım boş yere.beşiktaş napmış kimsenin umrunda değil artık.beşiktaşımız bu hallere düştü bu şeklde nasıl olcak bilmiyorum.hoca hoca değilki abi sözünü geçiremiyoki toraman senin futbolcun senin öğrencin sen azını açıp bi laf desen sinan efendi bu şeklde toramanı kovamaz.sen futolcundan memnunsan kardeşim ne yapar ne eder kovdrtmazsın.ulan sinan ve demirören siza olan ahım kimseye yok.dilerim bi gün ikinzde s... olup gidersiniz de beşiktaşımız eskisi gibi olur.arkadaşlar böle şeyler klavye başnda olmaz artık yeter bunlara dur demenin zamanı geldi geçiyo bile.nolur artık böle anket manket mail böle şeylerin işe yarıcanı sanmıyorum sesimizi bi şeklde duyurmamız lazım.artık bi çare bulnsuz ama bun şeklde olcanı hiç sanmıyorum |
esenn güzel yorum yapmıssın tşkler ;) |
hep destek toramana destek |
varım sonuna kadar bjk toraman kalmalııı |
hiç bir futbolcu BEŞİKTAŞ tan üstün değildir ve hiç bir futbolcu vaz geçilmez değildir . Kulübün disiplinini kim bozarsa gider. futbolcu milletini çok büyütmeyin gözünüzde hiç biri babasının hayrına oynamıyo . |
bir şans daha verilse bari:( |
ya lütfen arkadaşlar burada ilgili olan birileri mutlaka vardr üzülmezde gtmesin toramanda onların adı beşiktaşla bütünleşmiştir sorarım size aranızda hata yapmayan varmı taraftar vefakar futbolcu sahtekar mantığıyla ilerlemeyelim lütfeeeennnnn |
ya onu gönder bunu gönder onu al bunu al yol geçen hanı gibi oldu zaten Beşiktaş.bari elimizdekileri göndermeseler. |
Alıntı:
|
iyi oyuncu kesinlikle kalmalı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
toraman sahaya uclu cektir kartala , toraman kesinlikle kalmali |
inadına toraman |
Alıntı:
aynen arkadaşım.... bazı arkadaşlarımızın değer yargıları farklı... disiplini başarının üzerine tutuyorlar. ibrahimler gitti düzen sağlanacak, ama birçok şey eksik kalacak yönetim ve bazı arkadaşlarımız bunun farkında değil |
Toraman bana görede kesinlikle kalmalı ama biz ne kadar burda tartıssakda yönetimimiz malsef satılıga cıkardı :( Sucsuz toramanda bu karara saygı duydu yapılacak inanın hic bir sey yok ama illa bir seyler yapıcaz diyosanız klubu arıyacaksınız ya da mail atıcaksınız tlfn : 212 310 10 00 fax : 212 258 81 94 Mail : Bilgi@besiktasjk.com.tr |
Alıntı:
Kime sorarsan sor ...Seba + Milne = disiplindir... |
toroman kesinlikle kalmalı!cünkü bu baskan we engin ondan daha iisini asla bulamıyacakları için!! |
deli uzulmez icin destek olmam ama toraman icin destek olurum.sanirim yonetim de aklini basina alir.bonservis bedeli icin 4.5 milyon euro demisler.Allah askina kim verir o kadar parayi.yonetimin de yapmak istedigi bu galiba.yuksek bonservis belirlemisler satmamak icin. |
Alıntı:
ben kendi sahsima konusuyorum bu takimin uzulmeze ihtiyaci yok.ama toramana ihtiyaci var.defansta bir tek ne yaptigini bilen o var. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:22 . |