![]() |
toraman kalsın. özellikle fb yada gs de onu seyretmektense hiç bir maçı seyretmem daha iyi. |
Inadina Torman ulan, Tormani satani biz satariz __________________ |
Alıntı:
|
ya üf hala bi sonuç yok dimi.TORAMAN BEŞİKTAŞ için çok önemli nolur onu kaybetmeyelim.SİZİN HİÇ SİNİRLENİP KIZDIĞINIZ ANLAR OLMUYOMU?????????????????????????????????????????? ?? |
YÖNETİM KENDİNE GEL BAŞARI HEDEFLEYEN BİR TAKIM TECRÜBELİ OYUNCUSUNU NASIL GÖZDEN ÇIKARIR TORAMAN KALMALI YALNIŞLARINIZDAN LÜTFEN DÖNÜN ARTIK HER KLÜPTE OLAN KAVGALAR BASINA YANSIMIYOR BİZİMKİ NASIL OLUYORDA YANSIYOR ANLAMADIM GİTTİ |
eğer toraman giderse takımın hepsi gitsin arkadaşaıma destek veriyorum her bjk li gibi toraman giderse ne forma ne kombine nede başka bişey alırım ayağınızı denk alın burası babanızın yeri değil sonuna kadar kartal sonuna kadar toraman ulan |
Bu olay bu kadar büyütüldüyse tek sorun teknik ekip ve yönetimde. Sanki diğer takımlarda bütün oyuncular kardeş kardeş mi geçiniyor? Elbette her takımda sorunlar,tartışmalar olacaktır. Bu iki oyuncu menajer ve antrenör'ün yanında kavga ediyorsa otorite sorunu var demekki. Ayrıca kampta olan bu olay niye dışarı taşıyor. Başkan veya Futbol şube sorumlusu bu iki oyuncuyu karşısına alıp gereken para cezasını verir ve tekrarlanması önlenir. Böyle saçma bir karar sadece göstermelik yapılmış birşey. Bir sürü örnek var rakibe tekme atan, yumruk atan, hangisi olay oldu bu kadar? Üzülmez'in yine alternatifleri olsada Toraman gönderilirse stoper için tek isim Tuna Üzümcü olacak. Toraman'ı göndermek pek mantıklı bir çözüm değil Gökhan Zan'da takımdan ayrıldığı için.. |
Alıntı:
|
istediğimiz kadar isyan edelim- bir sürü maç cezalı olduğu halde gol kralı olan noumayı gönderdiler... onu bırak hiç günahsız koray gitti... pafla çıkıcam olaylarında sözünü yerde bu yönetim- bu tip olaylarda hiç geri dönüş yaptığı görülmedi... |
Zararlı çıkan yine Beşiktaş olacaktır, gereksiz bir ceza çünkü.. |
Türkiye`de Saat: 09:10 . |