![]() |
aşkım o benm yaa ;) Gitmee yoksA atlarmm eN yakıN qöprüDenn :(:(:( |
Alıntı:
arkadaşım ne kadar agresifsin ya... her yoruma çemkiriyorsun. anlayamadık ki niyetini! |
Alıntı:
|
ya biran önce kesinleşsin şu olay yaa.kaç gündür gözüme uyku girmio.Beni bu beşiktaş öldürmezse bilmiorum artık.bi beyazını göremedim kaç senedir.ama olsun ben onun siyahınıda seviyorum. oooooooyyy ooooyyy |
bende sonuna kadar detek veriyorum toraman gitmemeli böyle birini kaybetmemeliyiz..... canımızsın İBRAHİM TORAMAN...... |
konumuz kesinlikle yönetim.beşiktaşla ilgili sorunlarda tek suçlu yönetim. şu an beşiktaştaki en büyük sorun da toraman olduğuna göre, konumuz kesinlikle yönetim. |
ztn benim arkadasin mailerinden bikmisdir kiz sagolsun günde 140 mail yazio:)artik manyak olmusdur ordakiler |
Gitmemeli tabiikide..asıl ben gitmeli dienlere gülüyorum yazma kardeşim ozaman buraya gitmesini istiyosan..! TAM DESTEK..AKSİ TAKDİRDE DÜŞÜNENLERİ KINIYORUM..bana onun gibi yüreğiyle oynucak kaç oyuncu gösterebilirsiniz ?? |
ya bence böyle sesimizi duyuramicaz baska seyler yapmamiz lzmn sonucda bi maillerden yildirim demiören haberi varmi o bile süpheli..bence baska seyler yapmamiz lzmn ne biliyim yürüyüs filan böyle pek sesimizi duyuramayii |
yönetim, toramanı yollarsanız siz de durmayın. ne olur gidin artık, Allah aşkınıza gidin, gidin ulan, gidin. bıktık ulan. |
Türkiye`de Saat: 02:18 . |