![]() |
toraman kesinlikle kalmalı iyi futbolcuları kaybetmeyelim sonra çok pişman oluruz |
Toramanı da kaybedersek bu taraftar darbe yapacak ve o yönetimi koltuktan indirecektir |
Alıntı:
o zaman şimdilik gitsin.:embarassed::embarassed::embarassed:yeni yönetim de geri alır yani alsın |
yeni transferlerin ne olacağı li deil defansa bu kdr ihtiyaç varken gönderirmemesi lazım tabiki bende mail atıyorum beşiktaşa hadi beyler hep beraber bu işe dur diyelim!!! |
harcaracak biri varsa oda zan adam yılda 5 maç oynuyo el ustunde tutuluyo toraman gibi butun maçlarda terlemiş adamı gonderiyolar deir ören benim oyuma gerek kalmadı demiş bazı konulardada tek başına karar almayı biliyor bu yıl inşallah çok başarısız olacaz o zaman başlarını one egerek gidecek hepsi ... |
takıma ruhunu koymuş birini bu kadar çabuk harcamaları çok sinirime gidiyo yha sonuna kadar destekçisiyiz |
TORAMANI SATAMAZSINIZ TARAFTARIN İZNİ YOKKEN. YETER KENDİ KAFANIZA GÖRE TAKILMANIZ.BİRAZDA BEŞİKTAŞIN ASIL SAHİBİ OLAN BİZLERE SORMANIZ LAZIMHİÇ BU SİTEYE GİRİPTE TARAFTARLAR NE İSTİO DİE BAKTINIZMI.BAKSAYDINIZ ZATEN BUNLAR OLMAZDI.YİNEDE BAKARSINIZ UMUDUYLA SESLENİYORUZ TORAMANI SATMAYIN.O GERÇEK BEŞİKTAŞLI.ONA BİZİM YANİ BEŞİKTAŞIN İHTİYACI VAR. ONUN BOŞLUĞUNU DOLDURA BİLECEK BİR STOPER YOK.ONU SATMAYIN SONRADAN ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ SATTIĞINIZ İÇİN.............................................. . |
Alıntı:
|
arkadaşlar olaya duygusal yaklaşmayalım toramanında üzülmezinde bu saatten sonra Beşiktaşımıza hıcbı katkısı olmaz olamaz.Şimdi sen gıdıp toramanı affedersen Üzülmezide affetceksin sonra takımdakilerde dicek iki kaptan kavga ettı Beşiktaşımızı resil etti sonuc olarak hıcbısy olmadı dicek ve aynı hareketı dıger oyuncularda yapcak!! |
toramana destek zamanı şimdi... |
Türkiye`de Saat: 16:23 . |