![]() |
bütün sevdiğim oyuncular gönderiliyor nasıl iş bu yaaaa ör:sergen,nouma-toraman vb... lütfen yönetim duy bizi toramanı satma |
! Alıntı:
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, iki futbolcu ile ilgili alınacak kararı görüştü. Toplantının ardından yapılan açıklamada, daha önce kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı bırakılma cezalarının devam etmesinin kararlaştırıldığı belirtilirken, "Yönetim Kurulu, her ikisinin de 150'şer bin YTL para cezası ile cezalandırılmalarına ve tespit edilecek bonservis bedelleri ile satışa çıkarılmalarına karar vermiştir" denildi. Açıklama yapılmış meriç........ umarım yalan,yanlış,kolpadır... umarım! |
araya bir büyük girip tatlıya bağlamalı bu işi mesela onursal başkan seba ikisininde kulağını çekip barıştırmalı ve toraman kadroda kalmalı |
carew,sergen ve toraman... demirören defol git..... |
toramanı satanı bizde satarız... |
destek!!! :( |
Toraman gitmesin. onun kadar yüreklisi yok... |
Toraman gibisini bulmussunuzda, tepiyorsunuz! Koçum hemsom benim, Toraman seni sonuna kadar destekliyorum. Karakterli insanlar kendilerini hemen belli eder, sende ettin. 4 yil önce yaptigi sey unutamaz artik Üzülmez. Biraz daha vursaydin keske, hem Engin\'e hem deli\'ye. Toraman, we support you pal! |
Kulübe mail atmayı unutmayın lütfen. Burda yazılanları görmezden gelirler ama kulübe giden mail ve faksları görmezden gelemezler |
TEK BEŞİKTAŞ RUHUNA SAHİP NADİR OYUNCU İNADINA TORAMAN |
Türkiye`de Saat: 12:51 . |