![]() |
yönetim kendine gel ULAN |
bnde destek veriorum sonuna kadar..Toraman gitmemeli.. |
arkadaşlar kulübe nasıl mail atcaz biri yönlendirebilirmi?? |
kesinlikle destekliyorum takımda gerçek bir Beşiktaşlı olarak gördüğüm az futbolculardan biri Toraman yüreğini ortaya koyan ve yüreğiyle oynayan bir kardeşimiz onu göndermek isteyen yönetime şu geçtiğimiz sezona bakmalarını hatırlatırım kaçtane maçı çevirdi Toraman sadece bu yeter ve attığı gollerenden sonra nasıl seviniyor bir bakın derim İnadına Toraman |
Bende destek werıyorum toraman ii futbolcu sovunmada en azından bı türk olsun toraman gıtmesın uzülmez zaten yaşlandı |
TORAMAN SATILAMAZ YÖNETİM BU BÜYÜK OYUNCUYU SATARSA Kİ İNŞ ÖYLE Bİ HATAYA DÜŞMEZ !!! İLK İÇ SAHA MAÇINDA 90 DK BOYUNCA ' TORAMAN ' LEHİNE TEZAHÜRAT YAPALIM ... |
Alıntı:
Beşiktaş JK Adres Süleyman Seba Caddesi, No: 48 BJK Plaza B Blok 3. Kat Akaretler, Beşiktaş 34357 İstanbul/TÜRKİYE Telefon +90 (212) 310 10 00 (pbx 100 HAT) Faks +90 (212) 258 81 94 Kulübümüz ile ilgili tüm soru ve önerileriniz için: bilgi@besiktasjk.com.tr |
çok saol themadpol |
telefonlar e mailler ve fakslar var ben hemen bir e mail gonderecegim kalsin satilmasin diye onun gibi savasan ve gerektiginde besiktasin cikarlari icin rakiple kavga eden kac oyuncumuz varki |
o gidemez ya:( |
Türkiye`de Saat: 04:33 . |