![]() |
evet gitmesin ibo |
Arkadaşlar forumda ilk msjım ama toraman kesinlikle gitsin böyle terbiyesizliği yapan kimse oda gitsin bence alt yapımızda sürüsüyle toraman var koskoca beşiktaşımız iki tane kavgacı kendini bilmez oyuncuya kalmadı bence 1 toraman gider 10 tane gelir güzel bi paraya satılır inş benim görüşüm bunlar şampiyon olmayalım şampiyonluğu toramanın mevkisi yüzünden kaçıralım ama ikiside takımdan derhal uzaklaştırılsın . |
insallah gitmez ama ben bu yönetime güvenmiyrum , ibrahim kas gitti ibrahim toramanida satar bunlar , zaten diyecekler defansa takviye yaptik...iyi yapacagiz dedigi seyleri yapmazlar ama bizlerin karsi oldugu herseyi yapiyorlar... |
tek kelımeyle IBRAHIM TORAMAN!! GITMESIN!!!!!! |
Alıntı:
holosko ile delgado terlik yüzünden kavga etmiş. Yönetim karar almış satacakmış. terbiyesiz herifler işte. toramanın yanında onlarıda satalım sonunda satacak futbolcu kalmazsa kulübüde satarız tamamen kurtuluruz değilmi kardeşim. |
ne desteki be??? sadece seviyonuz diye besiktasimizda mi kalacak? ozaman yüz tane hata yapsin yine kalsin, ters düsünüyorsunuz. bizim takimimiza yakismayan bir hareket yapti, bence direkt ikiside gönderilmeli. bence en dogru karar. Besiktasmi yoksa toramanmi!? düsünün..... |
Alıntı:
aaaa görmedim , sende ayni fikirden misin,, tebrikler...cok dogru |
inadina carsi ,inadina toraman ulan |
Kimseye acıma acınacak duruma düşersin... |
toramanın kesinlikle gitmemesini istiyorum.... Onun gibi yüreğiyle oynayan bir defans bulmak çok zor... |
Türkiye`de Saat: 18:28 . |