![]() |
yok arkadaşlar kım ne derse desın ibrahım satılmamalı . buzamana kadar adamın nesiini gordunuz , bazen olur boyle seyler, o adam besıktas ruhuna sahıp bı kac adamdan bır tanesı. kolay kolay harcanmamalı..... satılmamalı.... satılmıcakkkkkkkkkk |
Inadina TORAMAN ... FORZA TORAMAN ... |
Alıntı:
|
toramanı gondermek ok yanlış bide gs ilgilenio alırlar falan kotu olur. |
Gitmesini isteyenler nereye yazıyor? Oraya yazayım bende |
ben de 4 tane forma var beşiktaşın hepsinde i.toraman 58 yazıo ve bu taraftar o adamın hırsına aşık hangisi beşiktaş ruhuyla oynuyo bea toraman gibisi mi kaldı eğer birileri bunu okuyasa beşiktaş yönetimi sayesinde bi tane taraftar kalmaz kombineyi de almaz kimse...TORAMAN KALSIN !!! |
kalsınnnnn kalsınnnnm kalsınnnnnnnnn satılmasınnnnnnnnnn |
Ben toraman'a yaptığından dolayı kızıyorum ama çok da seviyorum.Çünkü o sadece beşiktaş'ın futbolcusu değil çok da sıkı bir taraftarı. onu bu takımdan gönderecek kişi ne sinan ne de demirören olamaz.Çünkü Toraman Beşiktaş a ikisinden de çok şey verdi.yani TORAMAN dursun,sinan,yıldırım gitsin |
Alıntı:
|
Toramanı yollamak büyük hata. gerçek beşiktaşlı odur. bir hata yaptı, verilsin para cezası, ihtarda verilsin tekrarlarsan bu takımda yerin yok denilsin ve affedilsin. yollamak büyük hata.onu hemen gs kapar. milletin arayıpda bulamadığı adam |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |