![]() |
Alıntı:
NE DEMEK İSTİYOSUNUZ BU TAKIMA EMEK VEREN OYUNCULARI Bİ CIRPIDA SİLMEMİZ Mİ LAZIM |
Biz sonuna kadar kalpten oynayan futbolcu istiyoruz! Bunu yapan ilk futboldu İBRAHİM TORAMAN'dır. İbrahim Toraman, sonyuna kadar yanındayız... |
tormanının kalmasını bende isterim ama üzülmez gitcekse toromanda gitsin ayrıcalık olmaz kalcaksada ikisi kalsın gitceksede ikisi beraber yollansın ki yönetim herhalde aldıgı karardan vazgeçmez :) |
biz burdan destek verioruz ama yeterli olmuo ki.adam gidio yaaa.bizde bişi yapamıoruuz |
toraman a kardeşlerinden destek ben de toraman a DESTEK VERENLERDENİM.O DA GERÇEK BEŞİKTAŞLILARDAN ONU HERKES GİBİ BİZDE SEVİYORUZ MERAK ETME TORAMAN TARAFTAR ARKANDA SENİ SEVİYORUZ.NOLUR BİR DAHA KAVGA ÇIKMASIN.YAKIŞMAZ BİZE |
toraman bu takımdaki ender gerçek beşiktaşlılardan biri bu takım halkın takımı toraman halkın bu takımda en sevdiği isimlerin başında gelio yönetim toramanı gönderirse bizi hiç sayar son 1 hftada 1000e yakın mail atıldı kulübe ama hala satıcaz diolar toraman yoksaa bizde yokuzz bu adam giderse ne forma alırım ne bişey.. !!!!!defol git sinan engin!!!! |
herkes gıtmesın dıyo kımse kulube maıl atmıyo arkadaslar maıl atın bıraz kulube ya |
toroman beşiktaşlılığın simgesi lig tvye yaptığı röportajı izledim gerçekten yürekten beşiktaşlı olduğunu bir kez daha anladım TOROMAN in üzülmez OUT |
toraman gidim deme hata yaparsınn toraman beşiktaşa yakışırr |
fiyatını bile belirlediler offf ya |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |