![]() |
sinan engin defol!!! beşiktaş tarihinin yüzkarası ve menejerliğin bittiği noktada kabadayılığı devreye sokan yaratık. toraman gibi adamın da ayağını kaydırdın ya, sen 1 dakika bile durma burada. senin beşiktaşlı olduğundan şüphe duyuyorum. ve seninle aynı takımı tutmaktan üzüntü duyuyorum. sen ve demirören o kulübün başındayken bir Allah ın kulu da gidip kombine de almaz,size pirim de vermez. benim gibi birçok kişiyi hayatından bezdirdiniz ulan. levent erdoğan transferi tv alt yazısından öğrenir, ertuğrul sağlamı milli takıma gönderir, başka yönetici boltonu deplasmanda yeneriz kesin der.teki medyatik olacam die bayan yöneticiyi bi tokatlamadığı kalır. siz ne biçim adamsınız ya.siz nasıl yöneticisiniz. koskoca beşiktaş size kaldıysa wallahi yazık. siz o koltuktan inmedikten sonra, benim için beşiktaş yok abi.ne maç izlerim, ne takip ederim, ne kombine alırım. defolun gidin. |
Emegine saglik kardesim, gece gece iyi gitmis. |
Bu tür tepkileri çok verdik yanlış gördüğümüz şeyleri çok yazdık ama, sırf onlar değil, Beşiktaş kongreside üyeleride bitmiş, bugün seçim olsun Demirören açık ara kazanır. Onun için ben artık susuyorum, düzen kurulmuş. |
hepsi gitsinler, ama olmuyor iste.. Bak Toramanin haline, vay allahim nolacak bize |
Alıntı:
Allah aşkına defol demirören ya, kabadayını da al yanına. |
Sezon başlamak üzeri bu tip tepkilerin ne yeri nede zamanı şimdi , tepki vermek isteyenler kongre üyesi ise kongrenin yapıldığı salonda , değilse salonun dışında istediği kişiye tepkisini gösterebilir. |
İSTİFA.......... YANİ İLLA Kİ KÜFÜR MÜ EDELİM,ÇEK GİT ARTIK.... S.ENGİNİ DE AL DEFOL... |
ya sizin gibiler yüzünden şampıyonluğu baştan kaybediyoruz |
herkes gitsin |
sinan engin hayranlarına soruyorum;bu adamın bir tane olumlu yönünü söyleyin..ne nezaket,ne insanlık,ne kültür,ne eğitim,kimse saymıyor kimse takmıyor,Yurtdışı kampa gönderiyorsunuz adam bırakın ingilizce türkçeyi zor konuşuyor.Orada bir sorun olsa halletmek için tercumanı bekleyecek..Bütün camia ,kamuoyu basbas bağırıyor;Delgado gidebilir diye adamın umrunda değil..Resmen iki büyüklü bir lige gidiliyor,adam hala nelerle uğaşıyor,Yönetim se ayrı bir komedi..basketbol takımı dağıldı Hala Hakan demir den medet umuyorlar..gidin ya,gidin kardeşim TORAMAN DURSUN;dmirren GİİTSİİN!.... |
Alıntı:
|
Kongremi? Demirören'e karsi muhalefet birsey yapamazki. Babasi çikiyor konusuyor, ondan sonra kayboluyor. Ayrica Demirören çogu konge üyesini satin aldi, bilmeden konusmayin lütfen. |
demirörnde,sinanda,gitttsinnnnnnn hepsi gitsinnnnnnnnn |
Alıntı:
|
serdar bilgilinin ailesine sevdiklerine küfür ederek gönderenler şimdi nerede tek kuruş borcu yoktu son sene şampiyon olsaydık gs ile eşitlenecekti şampiyonluklar şimdi 3.yıldızı taktılar demirören atıp tutarak büyük bir destekle göreve geldi kulübü soktuğu duruma bak |
TORAMAN DURSUN;DEMİRÖREN GİTSİN... yukardaki sözün mantığı,Toraman klübe zarar verdiği için giderse Demirören'in verdiği zararın cezası ne olmalı sizce... |
Ya kartal olup uçacaksin Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey Türk! Senin yerin yükseklerdedi |
burada bir yonetimin avukati uye vardi adini unuttum simdi gelir iki saat vaaz verir yok soyle yok boyle sizin gibi igrenc taratarlar var onlar olunca bu takimdan bisi olmaz diye diretir tok renkler yok zart ayagina acikdan sinana ve tupcuye destek verir hatta sizlerinden desteklemesini olagan gorur falan filan tepkii verincede sizi igrenclikle suclar ama siz bani yersiniz benden soylemesi |
Alıntı:
kadlec gibi adam dururken, seriç gibi bi bombayı aldılar. kimse çıkıp çıt diyemedi.seriç belki iyi futbolcudur, ama geçen seneki referansı pek iç açıcı olmadığından bizim bu tür kumar oynama lüksümüz olduğunu sanmıyorum. sezon başlamak üzere iken, bu takımın belkemiğini bu takımdan uzaklaştıramazsın abi. kolay mı öyle. amacın ne senin derler. toraman olayından sonra heves fln kalmadı bende. senelerdir yaptıkları trajikomik yönetim faaliyetleriyle kudurtmadık taraftar kalmadı. kartal52 abi, sezona sinan engin takviyeli demirörenle başlamak zaten baştan kaybetmektir abi. bu artık hipotez olmaktan çıktı abi, kanun oldu. 5 senede ne hallere düştük. gazetelerin 3.sayfalarından 1.sayfalara taşımak için geldi beşiktaşa sözde. bizim kendi duruşumuz, tarzımız,bi özelliğimiz vardı. onu yoketti, sıradanlaştırdı bizi. kendi kimliğimizi kaybettikten sonra geçici başarılar olsa ne olur. o yüzden kartal52 abi, demirören oldukça hiçbir şey değişmeyecek. |
sinan babaya laf söyleyenler utansın,sinan baba bugüne bu gün iboları ayırmak icin arada kalıp ara dayağı yemiş ,beşitaş uğruna nelere katlanmış bir değerdir.. sizi kınıyorum.. sezon başlamadan atıp tutmalara kulaklarımı tıkıyorum.. |
ayıptır be utanmadan sinan engin e hakaret ediyorsunuz onun kadar emeğiniz var mı , klavye taraflığı yapmayın yiğitseniz gidin yüzüne söyleyin bu hakaretlerinizi , seni çok seviyoruz , bu kulüp için yaptıkların için ve bütün emeklerin için çok çok teşekkür ederiz üç beş haddini bilmezin lafını dikkate alma canını sıkma . forzaaaa sinan engin. hiç bir futbolcu BEŞİKTAŞ tan üstün değildir ve hiç bir futbolcu vaz geçilmez değildir . Kulübün disiplinini kim bozarsa gider. futbolcu milletini çok büyütmeyin gözünüzde hiç biri babasının hayrına oynamıyo . |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu topikdeki 3 sayfdaki butun yorumlari ikiser defa okudum ama senin bahsettigim sinana hakareti goremedim bu arada senin deyiminle hic bir yonetici baskan manager teknik heyet zart zurt BESIKTAS tan ustun degildir biri gider digeri gelir BESIKTAS ve BESIKTAS aski icimizde surekli devam eder. |
Bu klavye delikanlılığı yada klavye taraftarlığı ne demek onuda anlamış değilim. Bazı arkadaşlar forumlarda yönetimi yada sinanı veya çarşıyı vs eleştiren herkese klavye delikanlısı , klavye taraftarı gibi isimler takıyor. O zaman şöyle bir uygulama başlatılsın internet forumlarında yönetimi veya herhangi birini eleştirmek yasaklansın. Şimdi ben Ankaradan kalkıp gidip Sinan Engini bulup yüzünemi eleştiri yapmam gerekiyor? Bu forumların amacı zaten ülkenin heryerinden Beşiktaşlıların görüşlerini bir araya getirmek değilmi? Veya İStanbuldaki arkadaşlar eleştirilerini başkanı veya Sinanı bulup yüzünemi yapmak zorunda? kavgamı etmeleri gerekiyor yumruk yumruğa? bu nasıl bir mantıktır anlayamadım. |
sinani da al git , !!! |
Ayrıca ben Sinan Engin'in ne iş yaptığını yda şöyle söyleyeyim bu kadar efsaneleşmeyi hakedecek ne iş yaptığını anlayamıyorum!!! Maçlardan sonra beylik, klasik demeçler verir , kabadayı edasıyla pozlar verir , herkesin yapabileceği transferler yapar , Beşiktaşın parasıyla yanlış anlamayın , herhalde hepimiz Beşiktaş bütçesini emrimize sunsalar , birkaç menejerle görüşüp Sivok ,Seric gibi adamları getirebiilriz Beşiktaşa!!! ne iş yapar bu kadar övgüyü hakedecek anlamış değilim |
Alıntı:
fln mı almam lzm?sinan enginde demirorende gitsin toroman kalsın |
yapmayın etmeyin sinan engin gibi büyük bir beşiktaşlıya sallamayın adam bütce doğrultusunda iyi transferler yapmaya calışıyor .. oleeeeyyyyyyy oleeeeeeeeyyyy sinan baba buraya yumruk havayaaaaaaaaaaaaaaaa... |
Alıntı:
|
Alıntı:
tasıdıgı formanın hakkını onun kadar sene boyunca top oynayan defans warsa türk olarak ligde baska dieyecek lafm yok ztn |
bu yönetimden nefffffffreeeeet ediorummmmmmmmmm |
ya bu Sinanla Dertoren bjk mizin temelini oydular bu kadar insan istifa diye bagiriyor .sagir sultan bile duydu yahu bunlar haalen ordalar ne yuz varmis bunlarda,utanmaz herifler.... |
eeeettttt defolun gidin artık ya |
sinan engin fener ajanidir. iddaaya merakli olanlar bilir.ne zaman sinan enginin tahmini olsa adam her seferinde besiktasin rakibine oynamistir.simdi boyle bir ajani besiktas menejeri yaptilar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bunlarla ilgili daha önce defalarca konu açıldı.Fakat bir işe yaramadı.Bence bu sezona beyaz bir sayfa ile başlıyalım.Elimizden gelen desteği verelim.Belki bu defa bir işe yarar |
biz beyaz sayfayi her sezon basinda aciyoruz.ama yapilanlarla o sayfayi kirletenler hicbir sey olmamis gibi gozumuze baka baka yine bos sozlerle ortalikta geziyor. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:21 . |