![]() |
Delgado,Holosko,Tello.. |
ne toramanı toromanmı kaldı en gözde futbolcumuz yine bobo olur şuan olduğu gbi onun ardeından bi genç aydın çıkabilir veya batuhan bide necip varmış adadm bnle yaşıt a takımda top oynuo helal olsun |
Alıntı:
|
Bence Bobo. |
Zapo-Sivok ikilisi |
Alıntı:
|
BOBOOO (aşkımmm) HOLOSKO NOBRE DELGADO TELLO |
BOBOM Bİ TANEM DELGADOM CANIM TELLOM HOLOSKOM ............ |
serdar özkanım :P :D :D :cool: |
delgado holosko ve affedilirse toraman bence.... |
delgado serdar(Ö,K) aydın |
içime sinen tek isim holosko şimdilik |
delgado holosko tello |
bence riza bide sezer |
Alıntı:
|
ekrem dag , aydin karabulut , riza sen |
ve sezer sezgin |
tabiki mati, holosko da eşlik edecek diye ümit ediyorum |
bence bu yılının en gözde oyuncusu holosko olurdelgadoya kaptanlığı verdiysek o artık bir dinomo en büyük holosko diyorum teşekür ederim |
delgado bobo holosko hucum 3lusuu |
Alıntı:
|
delgado aydın ekrem tello |
delgado,tello,bobo,holosko ve zapotocky(kafa toplarında çok iii) |
insallah hepsı olurr!!!!! |
3 mevkiden yine söyleyim kararimi degistirdim avusturyadaki 3 mactan sonra. defans:zapotocny orta saha:delgado forvet:holosko |
delgado |
delgado ya da holosko favorilerim... |
Takımın en kalıteli,en iyi,en degerli oyuncusu tabiki Holosko |
1. Delgado başı çekr 2. Holosko 3. Serdar Ö. 4. Tello Yine bu senede tello 5. Bobo Veya Serdar K. son olarak |
gecen sene serdar özkanın alısma donemıydı bu sene ondan buyuk cıkış beklıyorum |
bunların arasında yer almayor ama bence fahri de önümüzdeki sezon iyi işler yapar |
bunların arasında yer almıyor ama bence fahri de önümüzdeki sezon iyi işler yapar |
ben bu sene hep dedigim gibi serdarlar ve aydindan cok sey bekliyorum kesinlikle parlayacaklar ve fahri dikkatimi cekmeye basladi bu sezon holoskoyu zaten biliyoruz bobo tello delgado bu sezon kaptanlikla berabere 2 ye katlayacaktir yenilerden sivoku cok begendim senelerdir aradigimiz stoper zapoda bence iyi seric icin henuz erken oda iyi cikarsa bence bu sezon zor tutuluruz cisseyide unutmayayim tam gorev adami bence bu sezon sampiyon olacagiz |
ya o değilde ben 6+2 kuralına göre kulübede oturcak yabancıları merak ediorum?.. |
can,ekrem,sivok,seric diyorum |
Bobo Holosko Delgado olur. |
bence holosko ondan sonra bobo! |
1. delgado 2.bobo 3. holosko 4. tello 5.diğerleri |
Holosko ve Sivok diyorum bende |
Delgado-Holosko ve BOBO |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |