![]() |
Busene en gözde futbolcumuz kim olur Bu sene sizce hangi futbolcumuzu en favori görüyorsunuz ? Benim fikrim delgado,holosko,ibrahim toraman ama toramanın durumu beni üzüyor bence affedilecek bu arada sivok tan umutluyum,bobo da satılmassa 3 ve 4 cü favorilerim iyi performans beklediğim futbolcular arasında olacak yani sıralarsam 1:delgado 2:holsko 3:bobo 4:ibrahim tor 5:sivok diye düşünüyorum !!! |
kesinlikle delgadoooo sora kurtuluş bide seriç bnm hoşuma gtti biraz |
bence holosko olur. yeni gelenlerdende sivoktan umutluyum. sericten ise hiç umudum yok yedek bile kalabilir diye dusunuyorum... |
delgado holooskoo affedicek ve toraman |
Alıntı:
|
delgdo holosko serdr k. |
1.Delgado 2.Holosko 3.Sivok ve Seric |
holosko delgado diye düşünüyorum |
holosko delgado bobo ve sivok bence ama arkadaşlar delgadonun espanyola ewet dedigini duydum dogrumu acaba bilgisi olan varmı? |
hic biriniz bilemediniz toraman ve aydin gozde futbolcularimiz olcak |
Alıntı:
|
Delgado ve Holosko'ya çok güveniyorum, Bobo'da umarım iyi olur...Sivok ve Zapo'da istikrarlı olacaklardır... |
Tartışmasız Delgado ama Telloyuda unutmayalım derim. Yabancı oyuncularımız gayet kaliteli fakat kombine alan yok illa yıldız mı alıcaz arkadaşlar her sene yıldızlarımız zaten var Delgado Holosko Bobo Tello daha ne olsun? |
delgado holosko kurtuluş |
İBRAHİM TORAMAN |
kım olacak gıne besıktas taraftarı herzman en onde o gelecekk. ALAYINA ISYAN ÖLÜMÜNE BESIKTAS c@RŞI |
Alıntı:
|
bnce Holosko olur.. |
toraman defansın vazgeçilmezi olur delgado küçük maçların büyük adamı olmaya devam eder holosko ve tello favorim üzülmez serici yedek bırakmasa bende hiçbirşey bilmiyorum |
Kimse Tello dememiş ama bu takımın %95 i Tello'dur. |
bence hicbiri.besiktasi tasiyacak futbolcu yok iclerinde. |
tek kelime: holosko |
holsko bide s.özkan |
Alıntı:
tello hadi 40 falan desek nese ama 95 fazla birz |
delgado holosko sivok ekrem dag riza sen yada serdar kurtulus serdar ozkan :D:D |
Alıntı:
|
delgado ve bobo bence |
Holosko olur maç kazandırma potansiyeli en yüksek oyuncu. |
Alıntı:
|
holosko bobo nobre delgoda |
toraman diye düşünüyorum ama inşallah affedilir... |
1.Holosko 2.Delgado 3.Serdar Kurtuluş Benim düşüncem |
ekrem holosko nobre delgado |
delgado holosko bobo bi de işallah toraman olacak işallah |
delgado ve aydın,ayrıca tello da eski formuna döner işallah |
Kesinlikle Holosko , hele ki Bjk tvdeki röportajından sonra futbolculuğundan sonra insan olarak da a kalite olduğunu düşünüyorum... |
oooooooo delgado oooooooo filip holosko |
Alıntı:
|
evet bende izledim o roportajı gerçekten çok karekterli 3,4 lafından biri beşiktaş taraftarını övüyor ve dünyanın en iyi taraftarlarından biri olduğunu söylüyor türkçesinide geliştirmiş darısı nobreye 6 yıl oldu çıt yok |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:17 . |