![]() |
Klübümüz İyice Batıyor.Farkında Mısınız ? Kombine kart sıkıntısının tek sorumlusudur demirören ya yıkın açıklama yapın yada inönüde oynuyacağız diyin . kombinelerde ona göre artar bu kadar basit değil mi bu iş ? İMKB ye nuri şahin ile görüşmelerimiz başlamıştır diye bir yazı geçildi ama transfer olmadı . benim bildiğim eskiden İMKB ye bildirilen oyuncular mutlaka beşiktaş forması giyerdi . neyse borsada ts bize 2 kat oranda fark attığına göre diğer 2 büyük kulubu soylememize ve hangi durumda olduğumuzu söylememize gerek yok sanırım ! Bosque verdiğimiz çuvallar dolusu FİFA borcu , Tiganaya 150 bin euro olan borcun inat edilmesi ( ödenip ödenmediğini bilmiyorum ) bizim takımda bir avukat yada hukuçu yok mu . mutlaka varsa bunların sorumlusu kim . bu sene taraftarın durumu ne olacak . kimse bilmiyor . çarşı ya olacak tribünde yada yeni açık yada eski açık ile bağırmaya çalışıcaz . Bayan basketbol oyuncuları kulubü icraya verdi ve mahkemeden onay cıktı Aynı zamanda Erkek Basketbolda Nicevic´i Efes istemiş 500 bin dolara vermemiş‚ fakat sözleşmesindeki madde gereği TR dışına giderse bonservisi elindeymiş. Avrupa´dan bır takım gelip kapmış oyuncuyu. Demirören cok kotu yonetıyor kulubü.. Beşiktaş bu senede basarılı olamazsa finansal açıdan zaten zor durumda ıyıce çöker. ... tehlike sinyalleri çalmış çoktan da haberimiz var mı yok mu bilmem . arkadaşlar klup çok çok kötü yönetiliyor . diğer konularda gülüp duruyoruzda asıl önemli konuyu görmemezlikten gelmeyelim :S bu sene kesinlikle şampiyon olamayız . daha zorlu günler bekliyor bizi :( |
Tüm forumdaki arkadaşlar....kulubü mail yağmuruna tutalım...ve bırak git demirören diyelim..Ama ne olur küfürsüz demokratik bir proteso yapalım.. |
Alıntı:
|
haklısın veysel bazı şeyleri yapmanın zamanı geldide geçiyoda kulube mail mi atılır veya başka şeylermide elimizde olanlar gitmeden bu gidişe dur demek lazım |
Alıntı:
|
stadı birbirine kattıkta gitmedi,git diye yazı yazsak ne olur gerçi bir grup yeter derken susanda çoktu |
Herkes farkında bunların...Ama şununda herkes farkında, bu adam bir yere gitmez, 2010'a kadar burda...Ve daha acısı yine aday olursa o kongrede, tekrardan başkan seçilmesi çok büyük ihtimal...Muhalefet saolsun, kongre üyeleri saolsun!..Bu 2 sene içinde şampiyon olamazsak daha toparlanamayız zaten kolay kolay, şampiyon olsak bu seferde Demirören'den kurtulamayız...Aşağı tükürsek bıyık, yukarı tükürsek sakal yanii... |
Alıntı:
|
arkadaşlar ne yparsak yapalım gitmeyecek bunu sizde çok iyi biliyorsunuz sadece gelecek seçimlerde onun gelmemesi için bişeyler yapılcaksa yapılmalı bnce ama ne ?? |
yaa hatırlamıyormusunuz,adam hiç zahmet etmeyin küfürle gitmem dedi...off yaa offf!... Bari topçulara ve Ertuğrul hocaya sahip çıkalım ki o kanattan olsun çökmeyelim.. |
Maddi olarak manda gibi olduk zaten demirörene tam bağımlı hale geldik. Daha dopğrusu kndisi getirdi bu hale . |
Demirören utan artık........... |
iyide yani demirören gitse iyide yerine kim gelecek bizi tekrar şampiyon yapacak..? |
Alıntı:
|
ya inanın Be$kta$ı da 3 büyük takımdan sayan kalmadı deince millet önceden kaplan kesilirdim ama $mdi hiçbi$i diemiom...dicek yüzüm y.o.k ki...her sene bu sene $ampiyonuz demekten dilimde tüy bitti....ha hala umudum var hala inanıyorum hala bu sene $ampiyonuz diom ama buna birazda inanmak lazım...bu yönetim bu medya bizimle olduktan sora terlik olayına ya da asparagas haberlere takılı kalıp durcazz....yapabilcemiz bi$ii olsa seve seve yaparım...konu BE$İKTA$sa can feda ama bunca uyarıyı tınmayan yönetime daha ne yapılabilirki.... |
Takim dibe vurdu ... Farkindayiz da yapaçak bir$ey yok ... 2010'a kadar boyle gidecek ... Olan bize oluyor ... bu yonetimin sayesinde ileride hasta olacaz tansiyon, kalp, sinir, stres ... |
Alıntı:
o ne demek arkadaşım gitsinde dilencinin biri gelsin farketmez . herşey para değil |
Evet Demirören gitsin son derece kötü yönetiliyoruz buda gerçek fakat muhalefet nerde?? Ben hep bu noktada takıldım.. Hep gitsin diyoruzda kimse Beşiktaşımız için elini taşın altına sokmuyorki.. Muhalefet anca çene Beşiktaşımızın adını kullanarak biyere gelme hevesinde ama iş icraata gelince hiçbiri ortada yok. Asıl sorun burada.. |
tehlike sinyalleri çalmış çoktan da haberimiz var mı yok mu bilmem . arkadaşlar klup çok çok kötü yönetiliyor . diğer konularda gülüp duruyoruzda asıl önemli konuyu görmemezlikten gelmeyelim :S bu sene kesinlikle şampiyon olamayız . daha zorlu günler bekliyor bizi :frown: kesinlikle ve demirören oldukça huzurumuz olmıcakkk |
yönetim istifa etmeli...biz niye protesto yapmıyoruz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaa bence her maçta yeter yıldırım demırören bagırmalıyız bu yeterlıde olmayabılır maıl atar bence ne kadar cok yaapılcak sey varsa hepsını yapmalıyız |
bu adam besiktasin bugununu degil gelecegini bile karartti yav.kene gibi yapisti besiktasin basina.defolup gitmiyoda. |
Alıntı:
|
2010 kadar beklersek beşiktaş iyice küçülcek bu adamın gitmesi için bir şeyler yapmak gerekiyor yoksa işimiz var bu böyle olmaz Türkiye'nin en eski ve bir çok ilklere imza atan klübümüzü dahada düşmemesi için bir yol bulmak zorundayız |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
ya 1 yıl daha katlanacaz konu açıpta canımızı sıkmayalım dertören bu laftan anlasa çoktan istifa ederdi |
Alıntı:
|
Biz burda ne kadar dil döksekde ne kadar tartıssakda bu adam 2010 ' a kadar burda büyük bir ihtimalle 2010 dan sonrada burda olucak. Arkasında bu kongre üyeleri oldugu sürece bizim ona 50m dolar borcumuz oldugu sürece Demirören hyatta gitmez. Bizim yapıcagımız tek sey var 2010 da karsısına güclü bir rakip cıkması icin dua etmek yoksa gene demirören gene demirören Bu sene şamp. cok inanıyorum gecen seneden fazla hem yerinde tranferler yapıldı inş bu sene şamp olucaz ama olunca Demirören gitmeyecek aksine daha da yeri saglamlasacak o yüzden şamp istesemde olmayalım bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biraz fazla karamsar bir yazi olmus bence bu sene kesinlikle sampiyon olacagimiza inaniyorum klubun kotu yonetildigini soylemeye gerek yok zaten biliyoruz ya bunu bu koltuktan yollayacak birisini cikaracak karsisina muhalefet yada bu adamin yonetmeyi ogrenmesini bekleyecegiz ama okadar gec ogreniyorki ne kadar surer bilmiyorum susmayi ogrenmesi 4 sene surdu geri kalani kac sene surer bende bilmiyorum |
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar ben ağrıdan kardeşiniz deniz bütün bjk lileri beşiktaşı yürekten sevenlere saygılar arkadaşlar bu yıl beşiktaşımız gerçekten bi çok yönden yalnış politika izliyor bunda en büyük faktörün yönetim oldunu düşünüyorum futbol takımımızda alnınan iki dafans oyuncusu bence şanımıza yakışır gibi değil kabul etmek gerekirse rakiplerimiz bizden daha iyi transferler yaptı ve daha şanslı görünüyorlar bu yıl sadece futbolda batmıuoruz ayrıcan basket ve diğer braşlarada kötü durumdayız beşiktaş çarşının dağılması ile bence kulüpte dağılıyor kaptanlar gönderiliyor ne yaptığını kimse bilmiyor lütfen birileri bu işe bi dur desin lütfen |
O zaman en iyi cözüm gidelim baskanın akıllanması icin adak adıyalım türbelere mum dikelim dua edelim en iyi çözüm o yoksa gidecegi yok baskanın en azından akıllansın :) |
Demirören batırdı bizi yhaa |
arkadaşlar belki bilmiyosunuzdur ama klubün 2017 yılına kadar tüm kaynakları tükenmiş hepsi harcanmış elde hiç bişi yok anıcanız yıldırım demirören kendi cebinden bjk ye borç veriyo şunu duydunuz mu ingilterede klube böyle borç verip klubu sonra kendi alan çok kişi var bjk sonu da bu işte bence biran önce çözüm bulunmalı ne yapmak gerek sizce küfürden çare yok ama adamın anladığğıda yok |
Alıntı:
|
OF OF BUNLARIN GİTCENİ ACABA BEN GÖRCEKMİYİM??? |
Türkiye`de Saat: 16:44 . |