![]() |
Maddi olarak manda gibi olduk zaten demirörene tam bağımlı hale geldik. Daha dopğrusu kndisi getirdi bu hale . |
Demirören utan artık........... |
iyide yani demirören gitse iyide yerine kim gelecek bizi tekrar şampiyon yapacak..? |
Alıntı:
|
ya inanın Be$kta$ı da 3 büyük takımdan sayan kalmadı deince millet önceden kaplan kesilirdim ama $mdi hiçbi$i diemiom...dicek yüzüm y.o.k ki...her sene bu sene $ampiyonuz demekten dilimde tüy bitti....ha hala umudum var hala inanıyorum hala bu sene $ampiyonuz diom ama buna birazda inanmak lazım...bu yönetim bu medya bizimle olduktan sora terlik olayına ya da asparagas haberlere takılı kalıp durcazz....yapabilcemiz bi$ii olsa seve seve yaparım...konu BE$İKTA$sa can feda ama bunca uyarıyı tınmayan yönetime daha ne yapılabilirki.... |
Takim dibe vurdu ... Farkindayiz da yapaçak bir$ey yok ... 2010'a kadar boyle gidecek ... Olan bize oluyor ... bu yonetimin sayesinde ileride hasta olacaz tansiyon, kalp, sinir, stres ... |
Alıntı:
o ne demek arkadaşım gitsinde dilencinin biri gelsin farketmez . herşey para değil |
Evet Demirören gitsin son derece kötü yönetiliyoruz buda gerçek fakat muhalefet nerde?? Ben hep bu noktada takıldım.. Hep gitsin diyoruzda kimse Beşiktaşımız için elini taşın altına sokmuyorki.. Muhalefet anca çene Beşiktaşımızın adını kullanarak biyere gelme hevesinde ama iş icraata gelince hiçbiri ortada yok. Asıl sorun burada.. |
tehlike sinyalleri çalmış çoktan da haberimiz var mı yok mu bilmem . arkadaşlar klup çok çok kötü yönetiliyor . diğer konularda gülüp duruyoruzda asıl önemli konuyu görmemezlikten gelmeyelim :S bu sene kesinlikle şampiyon olamayız . daha zorlu günler bekliyor bizi :frown: kesinlikle ve demirören oldukça huzurumuz olmıcakkk |
yönetim istifa etmeli...biz niye protesto yapmıyoruz... |
Türkiye`de Saat: 13:29 . |