![]() |
Sinan Engin'i seven ve Yönetimden memnun olanlar Buraya :D arkadaşalar walla cok merak ediyorum acaba bizimm forumda sinan engin'den wee Başında Demirörenin bulundugu yönetimden memnun olan warmıdır??? Sevende Sevmeyende Bişeyler Yazsın (seven cıkcağımnı sanmıyorum :)) |
walla ben hiç memnun deılım :( |
Memnun olup olmamak ayrı şey sevip sevmemek ayrı şey başlıkta memnun olanlar derken konunun içeriğinde seven sevmeyen diyosun. Bu ikisini birbirinden ayırmamız lazım. Evet başarısızlar memnun değilim fakat içlerindeki Beşiktaş sevgisinden şüphem olmadığı için onları seviyorum tüm Beşiktaşlıları sevdiğim gibi. |
ahhhh ahhhhh nerde o eski sinan engin bu arada bizimbaşkanımız kimn ya kim o ben tanımıyorum bizimbaşkanımız varmı acaba farkında değilim |
Alıntı:
et hakklısın ama ben yaptıgı ışden dolayı dedım sevıp weya sevmemeyı |
her ikisini sevmek zorunda değilim ama bu saatten sonra gitsinler demek tam bir kaos senaryosu olur.. bekleyelim bu seneyi görelim sonra muhalefet edelim.. |
sevmiyorum hatta Beşiktaşa verdikleri zarardan dolayı nefret ediyorum |
Sevmek mi one :) Onlara karsı sevgi kelimesini kullanmak yakısmas bu senede katlanmalıyız artık ama icimde ne bir sinan engin sevgisi ne de yıldırım demirören sevgisi var sadece baskanımız oldugu icin saygı duyuyorum... |
Sinan Engin iyi bir menajer bence, ama çok yıprandı artık, bu şekilde faydalı olacağını sanmıyorum...Demirören için bir şey demeye yok zaten!.. |
yönetimi istemediğimizi onlarda gayet iyi biliyor.ama şu saatten sonra yapabilecek bişey yok. gösterdiğimiz tepki boş şimdilik.mecburen bu seneyide bekleyecez.ama olur ama olmaz. tepkimizi ondan sonra vermeliyiz artık. şimdi vereceğimiz tepki tamamen yıkıcı olur |
ben yildirim demirorenin icindeki besiktas sevgisini hicbir zaman tartisma konusu etmem.cunku katiksiz bir sevgidir.ama yonetim olarak gelmis gecmis en beceriksiz yonetimdir.yillardir tecrube kazanamadilar.ve bu da besiktasa zarar vermektedir.besiktasi bu kadar cok sevip de nasil zarar vermeye gonulleri razi geliyor anlamiyorum. |
Cok seviyoruz deli gibi Yok bu sevdanın bir tarifi Sen gönüllerin tek sahibi Si-nan En-gin Bööööö :D:D |
ii insanlar ama beceremiyorlar bu işi =( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D |
Bu ülkeyi kutuplara böldüler hiç olmazsa bu güzel taraftarları bölmeyin.Bizim kişilerle işimiz olmaz , Bu büyük klübün kongresinin seçtiği kişilere sevgimiz olmasa bile makamları çok büyük saygımız vardır.EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ.... |
Alıntı:
+1903 ;) |
I HATE FROM THİS MEN |
o ne demek sımdı :D |
bu adamlardan nefret ediyom demek :d |
walla ing fazla oladıgı ıçın :D şimdi sözlüğü acık bkmakda uzun geldı ett arkadaşlar daha yönetimden we sinan engınden memnun arkadaş warmı :D:D |
bugunkü komplo teorisini duymussunuzdur sinan enginin aldırdığı defans oyuncularının oynaması için bu olay olmadan önce sorunları düzeltme imkanı var iken müdahele etmediğini.. bütün taşlar belki oturur yerine zamanla |
Alıntı:
|
yaa o haber dogru olabılır ama sınan engın kötü diyoruzda o kadar deıldır ya sanmam en azından ıcınde bırazda olsa bjk haysıyetı warsa bence öle bişey yapmazda yapdırmazda |
Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum ve konunun kapatılması iyi olur bence. Bu saatten sonra gelecek yıla kadar başkanımız ve menecerimiz belli.Gelecek sezona kadar biz elimizden geleni yapıp tam destek vermeliyiz.Bu tür konular bizi kötü yönde etkiliyor.İzleyip görelim derim ben.Bende memnun değilim ama elimizden gelen desteği bu sezon da verelim.Bu saatten sonra yapacak birşey yok.Ve bu saatten sonra bu tür konularla Beşiktaşa zarar vermenin bir anlamı da yok.Lütfen kimse beni yalnış anlamasın. |
haklısın ama burda yanlıs gıden bısey war bunu gecen sene gösterdik (çarşı sinan engine karşı die) noldu sonuçda yıne bısey degısmedı yanı bız ıstemesekde yönetim bize zıt olan seyleri yapıyo bızden cok sankı sınan engın we yönetim beşiktaşa beşiktaş taraftarına zarar werıyo gibi geliyoo |
Alıntı:
|
Alıntı:
Artık akılları başlarına gelmiştir diye düşünüyorum.Başarısızlığın ne tür sonuçlar getireceğini kendileride tahmin ediyordur.Bu sezon tüm desteğimizi verelim.onların Beşiktaş sevgisinden şüphem yok.Başarısız olabilirler.Ama beyaz bir sayfa açmalıyız artık.8-0, delbosque, higuen, gordon vs. yalnışlarını bi tarafa bırakmakta yarar var.Sonuçta onlar 2008-2009 yılında da başımızda olacak. |
Sevmiyorum 2 sini de.... |
Alıntı:
|
bu saatten snra etmesinler istifa fln ama şu takıma yazık bıraksın herşeyi ertuğrula kımse karışmasın ona bu sne kaç tane ii adam kaçırdık elden sayıorum toroman ricopaşa ibrahim kaş burak yılmaz ibrahim akın koray 2ligte 17 gol atan adem az kalsın batuhanıda kölne veriolardı ama yaşı yetmemiş yeter ULANNN |
bu yönetimle bize başarı gelmez bu yönetimi ne taraftar ne medya kimse kaale bile almıyor rakiplerde bize kıs kıs gülüyor gerçek olan malesef bu işte bu yüzden Ertuğrul hariç hiç birini istemiyorum |
ben sinan engini severim bide yönetim giderse kim gelecek ?? muhalefet nerde diye soran yok |
sevmekmiii ilginç ben nefret ediyorum artıkkk |
hehehe Sinen Engin bu sayfayi okumussa simdi soka ugramistir |
ben baskan yildirim demirörende Besiktas sevgisi olduguna inanmiyorum bence bunlar besiktasimizi yok etmek amaciyla gelmis insanlar...cünkü eger gercekten besiktasi sevseydi simdiye kadar 1000 yalan söylemez ve coktan istifa ederdi....bunlarin tek bir misionu var oda besiktasi yok edip türkiyede 2 büyük yaratmak....cünkü bir insan takimi bukadar basarisiz yönetir ve hala koltukta oturuyorsa bundan süphe ederim... gercek sevgiyi gercek baskanligi büyük efsane Baskanimiz Süleyman Seba basariyla ve basari dolu yillarla gösterdi... |
Alıntı:
|
[quote=kartalim_;752672]Yaa bu adamda Beşiktaş sevgisi yoksa 40-50 milyon doları niye verdi cebinden?Adam o kadar para harcadı, ama tutmadı işte, bazıları da baştan yanlış transferlerdi zaten...O koltuğa oturan bir insanda nasıl Beşiktaş sevgisi olmaz, bu kadarda abartmayalım...[/ ben transfeerın yanlıgı parların çöpe gidişi sebebiyle bu konuyu acmıstım bjk kötülemek için deil |
dertören giderse c.ronaldo gelmiş gibi sevinirim sinan engini de istemiyorum ortalığı karıştırıyor ne yaptığı belli değil sovmen gibi dolanıyor ortalıkta |
Türkiye`de Saat: 21:56 . |