![]() |
Alıntı:
|
ikisine karsıı icimde bazıı duygular var ama bu duygu sevgi diil nefret....hiç memnun diilim hiçte sevmiyorummm acıkcası :@ |
Alıntı:
ne yapmam gerekiyorsa onu yapıyorum ben ........konumuz da bu diildi burda mevcut yönetimi savunuyorsun ama emin ol değmez |
Alıntı:
arkadaşım bu yönetim geldi böle oldu ortada başarı felan yok ki ne kombinesinden bahsediyosun ne formasından rakiplerimiz formaları şimdiden çıkarttılar biz hala bekliyoruz geçen senenin gormalrınımı alalım çıkartsınlarda alalım hemencecik formaları stad konusunda da sen biliyomusun hangi stadda maç yapacağımızı belli sölede alalım |
ne sevmesi kardeşim adam gene beşiktaşı söğü şlemeye çalışıyor zapotncy sivok seriç maliyetleri 12 miılyon euro yu aşmış durumda menajerleri kim? tabiki OLGUN PEKER, ibrahimler dursa bunlar yine forma giyemezdi ondanmı affedilmiyorlar yoksa? toramanı satan şampiyonluğu satar unutmayın |
Alıntı:
|
Nasil böyle bir topik açarsiniz? |
Alıntı:
|
Eger kulübün için en iyisini istiyorsaniz, Sinan Engin'den vazgeçmek zorundasiniz. Biliyorum çok seviyorsunuz (neden? Muallak!) ama artik birakin. Yetti gayri çektigimiz, Besiktasim sayelerinde degerlerini kaybediyor. |
yönetim gittsin sinan gittsin ama kim gelecek hep gittsin diyorus biri cikipte ben yapacam demiyor yoksa talip varda benim mi haberim yok?????? |
Türkiye`de Saat: 22:08 . |