![]() |
Alıntı:
|
sinan'ı da al git sinan'ı da sinan'ı da |
içlerindeki beşiktaş sevgilerinden de şüpheliyim eğer onlarda biraz beşiktaşlılık olsa biran öncee istifa ederlerdi ama beşiktaşımızdan bi çıkarları var onlar bizim gibi beşiktaşımızı karşılıksız sevmiyorlar onlar iş yapıyoruz sanıyorlar ama bi şey yaptıkları yok insan olarakda taraftar olarakda sevmiyorum |
Alıntı:
Seviyorum seni ekmeğe tuza banıp banıp yer gibi... Sinan'ım Sinan'ım, sensiz geçen günlerime bilsen nasıl yanarım... Kafandaki saç olayım, herşeyimsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Benden SE'e gelsin bunlar :D:D |
arkadaslar sinan enginle bu yonetım olduk surece bjk hıc bır yere varamaz s.engin nasıl bır adam anlamadım 1 geldııgnde ıydı daha sonra gonderdıler sımdıde bjk nasıl zararım olur onu dusunuyor bence boyle olmamamlı yonetıme cagrı:::. İsTiFa |
sevmemek diiiil kesinlikle...ama beğenmiyorum..... |
Alıntı:
aynen kelimesi kelimesine katılıorm :congrats::congrats: |
bir beşiktaşlı desin, öbür beşiktaşlı aynen katılsın. düşüncenizdir saygı duyarım ama.bir de şöyle bakın. del bosque giderken 1 milyon euro istedi, vermediler.şimdi 8 milyon eurodan fazla para ödüyorlar.aradaki 7 milyon euro neden kasamızdan çıktı acaba. tigana 250-300 bin euro istiyor,vermiyorlar. o da birkaç seneye 2,5 milyon eurosunu alır. ilk geldikleri sene kıvanç oktayla beraber; çağdaş atan, fatih sonkaya, tayfun korkut,adem dursun.transfer rekortmeni olarak sezonlara damgasını vuran yönetim, beşiktaşa yakışmayacak oyuncuları topladı. bu adamlara giden paraların hesabını kim verecek. kendi cebinden para vermek zorunda değildi.bugüne kadar başkanlar cebinden para vererek yönetmediler beşiktaşımızı. günlük başarılar üzerine kurulu, ilginç ilginç yöneticilerle bir yönetim tarzı,kulüpte maddi ve manevi birçok gedik açtı. demirören kendi açtığı maddi gedikleri, cebinden karşıladı. yani para vererek bize iyilik yapmadı, sadece kendini amorti etti. manevi gedikler ise halen aynı büyüklükte duruyor. hatta gün geçtikçe daha da büyüyor. demirörenin yönetime geliş parolası, fenerbahçe ve galatasarayın hegomanyasını yıkmaktı.ama bunu da yapamadı, yapmaya çalışırken yanlış yollar denedi. fenerbahçeye, fenerbahçe gibi olarak karşılık vermek istedi.onları kendi silahıyla vurmak istedi.oysaki bizim kendimize has silahlarımız zaten mevcuttu. fenerbahçe kulübü ve taraftarı yıldız manyağı, 1 taneyle 2 taneyle yetinmeyen bütün takım yıldız olsun zihniyetli, altyapısı var mı yok mu belli olmayan bir topluluk. beşiktaş ise kendi yıldızlarını kendi yaratan, 90 lı yıllara altyapıdan çıkardığı oyuncularla damgasını vuran bir kulüp.şu an bu oyuncuların hepsi süper ligde, lig 1 de teknik direktör veya yardımcı antrenör. bizim en büyük silahımızı yok sayıp, fener özentisi bi politikayla, özümüzden saptıran yönetim hariç herkes anladı başarısız olduğumuzu. mesela sevgilinle bazı konularda uyuşmuyorsundur ve bu yüzden sürekli kavga halindesinizdir.onu çok sevdiğiniz halde onu daha fazla yıpratmamak, üzmemek için ayrılırsınız. atilla ilhanın dediği gibi ayrılık da sevgiye dahildir. demirören beşiktaşı sevdiğini biliyoruz, herkes biliyor ama verdiğin zararları da herkes biliyor.sen de kurtul biz de kurtulalım. |
katılıyorumm |
bunları artk hatrlatmaya gerk yok bnce herkes neyin ne olduunu bilio ama anlamk istmynler vr malesef ama yine de saol |
Türkiye`de Saat: 12:27 . |