![]() |
zaten sevmiodum şimdi toraman haberinden sonra hiç sevmemeye başladım |
Alıntı:
|
hala bu yönetimden memnun olan birileri var mı? |
ARKADSLAR SABIR 2010 A AZ KALDI ALLAH BİZİ GÖRÜYOO:D |
sinan engini seviyorum ancak başkan demirören den memnun değilim . |
mustafasazak´isimli üyeden Alıntı http://www.besiktasforum.net/forum/i...s/viewpost.gif kardeşim daha noolacak yaww.hiç bi şeyden memnun olmayan karamsar insanlar olmuşsunuz yawww.ben demirörenin akrabası filan değilim ama haksızlık yapıldığını düşünüyorum başkana.şimdiye kadar hangi başkan bu kadar para vermiş kulübe kim bu kadar mesai harcamış.şimdi bi forma bile almayan kişiler atıp tutuyo arkasından.celal kolota bak yönetimden ayrıldığı gün başkan benim paramı ödeyeceğini söledi diyo.yapmayın arkadaşlar yawww bu kadar da cahilce bi insan eleştrilmez ki.neymiş bizim başkan tutamayacağı sözler veriyomuş veya paf takımla çıkarım demiş de çıkmamış.aziz yıldırım da aynısını bjk-fb kupa maçından sonra söledi.bir allahın kuluda çıkıp yapamayacağın işlerden bahsetme diye eleştirmedi.bu taraflı medyanın oyununa gelmeyin arkadaşlar.ben başkanın gözünde o bjk aşkını maçlarda trübünde görüyorum.bjk ye de böle gönülden seven insanlar yönetsin.biraz kötü gitti mi ortaya çıkıp ta yoplantı yapmak da değil iş.oturduğunuz yerden sallamayın.biraz keyif almaya bakın futboldan siz sadece siterese giriyonuz.hadi kendinize iyi bakın bay bay |
ßedenen burdayım..Ruhen yokum :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ikisini de sevmiyordum zaten, özellikle toraman olayından sonra ikisinden de nefret ediyorum... |
Türkiye`de Saat: 05:27 . |