![]() |
Sol kanadımız Sizce bu sezon sol kanat hangi ikiliye emanet edilmeli? a) Seric-Tello b) Tello-Aydın c) Seric-Aydın d) Tello-Ekrem e) Seric-Ekrem Bence b) Tello-Aydın ikilisi oynamalı. Özellikle TSL'de Tello sol bekte, Aydın sol açıkta çok hızlı ve etkili bir sol kanat olur. Avrupa maçlarında da daha defansif olabilecek Seric-Tello ikilisi düşünülebilir. Tello Portekiz'de senelerce sol bek oynadı yani bu mevkinin yabancısı değil. Aydın'ı da çok beğeniyorum müthiş bir potansiyeli var. Bu sene patlama yapabileceğine inanıyorum. Ayrıca yabancı sınırlamasından dolayı TSL'de Seric'in yedek kalması daha uygun olur. |
tello banko diyerleri bekleyip görecez yada hocanın kararı ne olacak en iyi o bilecek ama tello banko |
tello-aydın. aydını çok beğeniyorum,işallah kendini geliştirir ve layık olduğu yere gelir... |
Bende dediğine katılıyorum...Tello-Aydın ikilisi en uygunudur, Avrupa'da ise Seric-Tello olabilir, ama Aydın formdaysa onu kesmenin bir anlamı olmaz, Tello-Aydın devam edebilir Avrupada'da...Ekrem'de bi patlama yapabilir belki, Aydın'ı zorlayabilir, Tello'nun yeri kesin ama, önde veya arkada farketmez... |
tello-aydın |
tello - aydın olmalı bencede fakat tello geçen sezon 1. yarıda oynadıgı gibi oynıyacaksa sol açıkta seric- tello yu tercih ederim.. sezonun 2. yarısı .çok düşmüştü |
geride seric , ileride tello , sonradan oyuna tello nun yerine aydin girsin yada seric kotu oynuyosa tello geriye aydin ileriye ve ekrem sag kanat yada cisse nin yerine olabilir |
geride seric.İlerde tello olmalı |
tello aydın aydın cok parlayacak bu sene |
tello - aydin bencede ekrem - tello da olabilir aslinda ekrem dag iki ayaginida süper kulaniyo ve soldada oynar |
Türkiye`de Saat: 13:14 . |