![]() |
Sizce_yabancılarımızdan hangi_ikisi_yedek_kalır? Sizce bu sezon TSL'de yabancılarımızdan hangi ikisi yedek kalır? 1- Tomas Zapotocny 2- Anthony Seric 3- Tomas Sivok 4- Matias Delgado 5- Edouard Cisse 6- Rodrigo Tello 7- Deivson Bobo 8- Filip Holosko Not: Bence Seric ve Cisse yedek kalır. |
cisse |
SERRİÇ VE SİVOK YEDEK KALACAK BENCE |
Rüştü S. Kurtuluş - Sivok - Zapotocny - Tello Holosko - Uğur - Delgado - Aydın (Ekrem) Nobre - Bobo Seric ve Cisse'nin yedek kalması görüldüğü gibi en uygunu. |
cisse sıvok |
cisse seric |
bencede cisse ve seric , cünkü önlibero ve sol kanatta cok alternatifimiz var , cissenin yerinde performansini cok begendigim fahri , serdar kurtulus , sivok , ugur inceman var |
Cisse-Seric...Sivok'un Cisse'den daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü, o oynayabilir yerine...Seric ise mecburiyetten yedek kalacaktır...Derbi maçlarında Bobo-Holosko ikilisinden biri yedeğe çekilebilir, Cisse oynayabilir... |
Delgado - Zápotočný |
cisse kesin yedek bence...zapo yada seriç olabilir diğeride..pivot forvete ihtiyaç duyulan maçlarda ise muhtemelen boboyu yedek izleriz |
1 i yedek olucak 1 i 18 e gıremıycek..bence hocanın en az oynatacagı yabancılar cisse ve seriç |
bence tello bu sene yedek kalir gibi hazirlik maclarinda oyle gorundu gozume ve seric kalacak gibi gerci bence iyi topcu hepsi bu sezon ama mecbur biri yedek kalacak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
he tamam 6 artı 2 yapmıslar onu sonradan gecen sezon devre arasında maldonado gelebılsın dıye pardon |
Alıntı:
|
Hımm, oke:) |
cisse ve sivok yada cisse ve seric diyorum ama bence yönetim cisse ve holoskoyu disarda birakacak |
zapo-cisse diyorum.. |
Seriçi yedek bırakmaz hoca Telloyu sol bekte 1 kere bile oynatmadı oynatmazda bu saatten sonra geriyede başka sol bek kalmıo o nedenle seriç oynar Tello Cisse Bobo alternatifleri olan bölgelerde oynadıkları için 3 ünden 2 si yedek kalır yi ayrıca zaten fazla uzun sürmez sakatlıklar cezalılar olur 8 yabancıyla fazla maça çıkmayız yani o yüzden çok sorun olmaz geniş kadro her zaman iyidir. |
nobre ve seric kalabilir |
Cisse ve seric yedek kalır. |
Rüştü S. Kurtuluş - Sivok - Zapotocny - Seric S. Özkan - Uğur - Delgado - Tello Holosko - Nobre Cisse ve Bobo ikilisi de yedek kalabilir. Ama bana göre görünen o ki, Cisse'nin yedek kalması en yüksek ihtimal. |
cisse seric |
cisse kesin yedek kalır ama sanki bobo da kalcak gibi ama inş kalmaz oynadığı her maçta gol atcana eminim bobom bobom bobom bobom!!! |
bobo cısse bence |
seric ve sivok kalabilr, performansı yeterli olmadığı zamanlar cisse sivok değişir |
Alıntı:
cok guzel onbir gercekten :D |
Bobo ve Cisse yedek kalır. |
bnce Cisse ve Seric |
Bence sivok we seric yedekde kalır |
Alıntı:
|
Daha simdiden o yedek kalacak bu yedek kalacak diye birsey yook, en dogrusu beklemek hep beraber ne olacagi görecegiz. bakarsin ummadik oyuncular ilk 11 de oynar, gecen sezon kim derdi serdar özkan takimin degismezi olacagi. |
Seriç ve Zapo |
zapo ve tello diyorum çünkü stoperde tuna ve zan zapoyu keser telloda iştahsız geldi biraz aydın oynar |
bence seric-cisse ama ertuğrul sağlam bence cisse-bobo yu yedek bırakıcak |
seriç-cisse heralde ya da hepsi oynasın nolcak:D:D::D |
Yeni yabancıları izleyemediğim için yorum yapamıycam:) |
---------------rustu--------------- serdar k-----zapo----sivok--m.sedef serdar ö.----ugur i--delgado---tello -------------holosko--bobo--- bence kadro boyle olmalı yada mehmetle tello yer degistirip orda aydın ekrem dag gibi alternetiflerde kullanılabilir... |
Seriç v sivok |
Türkiye`de Saat: 03:54 . |