![]() |
2 İbrahim artı 5 milyon euro:Topuz http://www.fotomac.com.tr/2008/07/14...D8CD6616Ab.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif2 İbrahim artı 5 milyon euro Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz'dan vazgeçmiyor. Demirören, 'kaptanların kavgası' ile sarsılan camiayı Mehmet Topuz transferi ile coşturmak istiyor. Beşiktaş Başkanı, Kayserispor'a Topuz için İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez artı 5 milyon euro teklif etti. Bu öneri, Kayseri yönetimini bile şaşırttı Beşiktaş'ın Mehmet Topuz sevdası yeniden alevlendi. Geçen sezon ara transfer döneminde Topuz için Kayserispor'a 7 milyon euro teklif eden Başkan Yıldırım Demirören, 'İbrahimler'in terlik kavgası' ile sarsılan camiayı Mehmet Topuz transferi ile coşturmak için yeniden harekete geçti. Başkan Demirören'in, Mehmet Topuz'u satmak istemeyen Kayserispor yönetimine bu kez geri çeviremeyecekleri bir teklif sunduğu belirtildi. Demirören'in bu teklifinin İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez artı 5 milyon euro da para olduğu öğrenildi. Bu teklif Kayserispor yönetimini bile şaşırttı. Kayseri olumlu cevap verirse, Beşiktaş transferin en büyük bombalarından birini patlatacak |
biraz pahalı değil mi topuza 10milyon euro+500.000 ytl para vermek? |
ne topuzmuş be adamı alamadık gitti... |
2 iboyu hangi takım alır saçmalığa bak , en başta fıtbolcular kabul etmez aynı takımı.... |
nelerle uğraşıyoruz ya |
madem iki ibolar aynı takımda oynayabiliyor niye satıyoruz onları :mad: topuz ne kadar iyi futbolcu olursa olsun bu teklif toramana hakarettir bence :mad: |
bu haberi sallayan muhabir iboların aynı takımda oynayamayacağını yada alan takımın ikisinide asla almayacağını hesap edememiş tam komedi:D:D:D bu habere ancak gülünür. |
toraman da topuz kadar kaliteli bir oyuncu, üstüne bir de 5 milyon euro verilmez, üzülmez'i saymıyorum biz üstüne para verelim yeter ki gitsin... ancak ikisi aynı takımda oynamaz ki bu nası kolpa bir haber |
KOLPA HABER! |
şu adamı alalımda artık bitsin yavvv ama çok para |
NE TOPUZMUŞ ABARTILARDA ABARTTILAR |
bence zamana ihtiyaçları vardı aynı takımda oynayabilirlerdi yönetim acele etti diye düşünüyorum |
saçmalık yaa ikisi aynı takımda oynarmı hiç...http://img204.imageshack.us/img204/4323/dsc02833zq0.jpg |
bence oynardı oynarlarda |
Doğru ise aptalca br teklif..Serdar Kurtluş u 10 maç üst üste Kopuzun mevkiinde oynat çok daha verim aınır bence... |
bu haberi yapan arkadaş, demirören i fazla yormasın, gidip kulübün anahtarınının bi kopyasını çıkartsın, onu da verelim kayseriye. |
lanet olsun yaff toramanı satmayın üzlmez artı 7 milyon euro teklif et o zmn başkan duyy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
doğru haber değildir diye umuyorum doğruysa bu yönetime söylenicek hiçbirsey yok demirörenden nefret ediyorum |
cok para yaa bence 2 ıbrahım fazla bıle bıde 5 mılyom euro teklıfle gıtmısız hadı uzulmez+5 mılyon euro olsa tmm da toraman bıze lazım satmamalıyız benı destekleyın arkadaslar |
akşam idmana çıkıyorlarya belki barışdıklarını felan düşünmüşlerdir eski dost düşman olmaz misali |
Sacmalık ya hem bu kadar etmez hemde bu 2 İbo yu aynı takımlara gönderemessinki alıcak takım istemez |
chok şey istiyonuz ama :D |
beşiktaşın futbolcusu bu kadar değersizmi ya anadolu takımından futbolcu almak için banko oynayan iki futbolcu birde 5 milyon euro yuhhh derim eğer verirlerse kayseri şımarmış bizimle dalga geçiyor bulmuş demirörten gibi başkanı parmağında oynatıyor neredeyse yalvaracak demirören vermezlerse vermesinler nedir bu ya anadolu takımından aldığımız her oyuncuya oyuncu +para veriyoruz sanki süper star alıyoruz. |
bence , ibrahim uzulmez ve 3 miliyon euro verelim , ibrahim toraman kalsin :D |
toplam 12 milyon euro ya denk geliyor neredeyse,4,5 milyon eurotoroman,üzülmezinde bonservisi alacakları derken,1,5 miyon euroda öyle olsa 6 milyon euro,5 te topuza veriyolar 11,topuzada para veriler yanii yokyaa çok para ,inan mıyorum bu habere ayrıca |
ya bırakın parayı beşiktaş gibi bir büyük takımda banko oynayan bir futbolcu ile anadolu takımında oynayan küçük takımın yıldızı bir olurmu birde üste para veriyorlar ibrahim toraman kayserinin en iyi 3 adamına bedel olur kayserinin maliyetini toplasan ne ederki |
beşiktaş büyük takımda anadolu kulübüne döndürdüler neredeyse millet alonso,şu bu neyse gündeminde biz hala iki ibrahimin problemlerini çözemedik.ertuğrul da kayseriden geldi,beşiktaş kapısına ne de olsa cumhur başkanı kayserili devreye soksunlar yabancı değil ertuğrula he heee |
Alıntı:
çok iyi ve yerinde bir tespit bunlar iyice yoldan çıktı . inanmayın şu habere ya |
her halde bu adama sonunda kulübün anahtarını verelim sen bizim ol diyecekler gelmiyosa gelmesin bu senede satılmazsa ve performansı düşerse kimse almaz onu |
Besiktasin Tapusunu da verseler bari |
kaynağa iyi bakın yaa balon |
Toraman'ın adı bütün kulüplerle anılmaya başlayacaktır, alışmalıyız buna... |
ulan okadar parayı bana verseler mactan sonra stad ı bıle temızlerım bunlar o formanın kıymetını bılmıyooo valla |
YAW GİT 2 İBO YETMİOMUŞ GİBİ BİDE ÜSTÜNE PARA WERECEZ. Bİ DEFA İKİKSİ AYNI TAKIMDA OYNARLARSA O TAKIM BEŞİKTAŞTIR. M.TOPUZ BU KADAR DEĞERLİ DEİL BENCE . HEM İBRAHİM TORAMAN BU KADAR DÜŞÜK Bİ TAKIMDA OYNAMAMALI. O BİR KARTAL . KARTALLAR YÜKSEK TEN UÇAR . |
gecin bunlara ya artik böyle sacma sapan topicler acilmasin burda... |
bu topuz sevdası yüzünden bi tarafımıza topuz kacacak ama görcez toramanı ararsak görüşürüz ozaman hadi ibrahim üzülmez olsada bu sene jubile yapar ama toraman bu takımdan başka iyerde asla düşünememhele hele gs de asla ayıptır yönetim verin para cezasını bitsin bu iş önce toraman sonra topuz bırakın artık yeter sezon başlıcak yönetim hooooop sesimizi duyan varmı |
Toraman Fener'e Veya Cimbom'a pahalı oluyor ya |
toramannnnnnnnnnn gtmesnn |
sallama haber.. |
komedi haber |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |