![]() |
Bu Fahri ilk onbiri zorlar http://www.fotomac.com.tr/2008/07/14...09F281101b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifBu Fahri ilk onbiri zorlar KİRALIK olarak gittiği Çaykur Rizespor'dan geri dönen Fahri Tatan, işi bu kez sıkı tutuyor. İdmanların en çalışkan isimlerinden birisi olan tecrübeli oyuncu, Bochum maçındaki futboluyla bu sezon forma savaşında iddialı olacağını kanıtladı. Fahri, "Beşiktaş formasının kıymetini şimdi daha iyi anladım. Bu yıl çok farklı bir Fahri olacak" derken, Ertuğrul Sağlam'ın da kendisini iyi bir alternatif olarak takımda tutması bekleniyor. |
fahri cidden hazırlık maçında muhteşem oynadı...attığı paslar,çalımlar,oyunu yönlendirmesi tam bir zeka ürünüydü ve bana umut verdi.. |
en iyi trasferimiz olacak ve sezona damga vuracak ama şans verilirse |
fahri bence kalmayı garantiledi. |
ön liberoda alternatif yokken şimdi de bir bolluk oldu |
yeterkı sans verılsın |
walla çokgzl oynuyo bn zaten bizden kiralık gidioken de çok üzülmüştm |
Geçen sene de aynı performansı gösterdi ve kalır dedik ama ne oldu Sağlam'ın kafasına uymuyor diye gönderdi. Yine gönderecektir göreceksiniz... |
cisse ,sivok ,serdar kurtuluş varken nasıl vazgeçilmez olur bilemem |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mazereti hazır " o bölgede oynayan oyuncu çok". Bu yüzden Fahri yine yaban ellerde... |
abi anlamdım ne demeye calıştıını ya:D |
En azindan bu sene kiralik verilmez |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dedim ki Fahri yine yol görünüyor...:) |
fahri sadece önlibero oynamıyor fahrinin oynadığı yerler: dmc,mc,amc,mr oynayabiliyor yani ortasahanın ortada her yerde ve ortasahanın sağında oynuyor. |
evet rizede kendini baya geliştirmiş hırslı ve başarılı inşallah ilk 11 de forma şansı bulur... |
fahrı bence her zaman ıı dı sans verılmedı ama bu sene formayı kımseye vermeyecek kartal fahrı |
Alıntı:
|
zorlar değill kalıcı olur |
serdar'ı sağ bek, sivok'u da stoper olarak düşünürsek bence takımda kalması gerekli. ve bence ertuğrul sağlam bu sene güvenicek. hazırlık maçlarında dikkat ettiyseniz attığı uzun paslar tam beşiktaşın eksik olduğu nokta. her takımda o tip bir oyuncu alternatif olarak bulunmalı |
bence cisse satilabilinirdi cünkü sivok , fahri , ugur inceman , serdar o bölgede oynayabilen futbolcular....ama yinede fahri bu takimda kalmasi gereken oyuncularin basinda geliyor cok basarili , ali tandoganin yerine mesela o otursun yedekte cünkü sanirim aliden 100 kat daha iyi sagacikta oynayabilir .... |
fahrini attığı iki golde çok güzel bence fahri şans verilmesi halinde güzel işler yapacak ve geçen sene sakatlıklardan çok çekiyorduk artık bir sürü alternatiflerimiz var |
Fahri ile ilgili bütün yorumları okudum herkes hemen hemen benimle aynı fikirde Fahri bu takımda kalması gereken orta sahada oyunu iki yönlü oynayan iyi bir alternatif di bugünkü haberlerde gazetelerde Konya ya verildiği yazıyor inşallah doğru değildir.. |
Fahri kamp döneminde iyi bir performans gösterdiği için tamamen BEşiktaş menfaatleri doğrultusunda hareket eden idari heyet tarafından Konyaspor'a verildi.... |
ya arkadaslar sakamı bu bi ispat gösterin nolur daa dorusu gösteremeyin gitmesssiiin ya tandoanı versinler onun yerine of ya of ne salak bi ynetm bu yaaaaa |
valla doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama hıncalında dediği gibi beşiktaşımızın şampiyonlukta ki en büyük rakibi yönetimin kendisidir... |
Maalesef, Fahri bu sezon ilk onbiri Konyaspor'da zorlayacak. Transfer görüşmeleri borsaya bildirilmiş. |
bu fahri ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.dün bjk tv de ropörtajını izledim.o kadar kendine güvenmiş ve o kadar hırslı konuşuyordu ki. ama bizim yönetim yapacağını yaptı.lanet olsun ya. defolun gidin artık.küfür yemek çok mu hoşunuza gidiyor. |
bu adami sirf para icin sattiysaniz yaziklar olsun size be gerci konya baskani cok uygun fiyata aldik demis ve sanirim bonservisiyle beraber verdiler bu sefer gerci cok fazla oyuncu var o bolgede fahri mecbur gibiydi ugur yeni transfer cisse yollanmaz sivok yeni kurtulusu yollayacak halimiz yok malesef fahriye vurdu sans ama kenarda dursaydi yahu kardesim 1 kisi daha fazla olsaydi hazirlik maclarinda baya iyiydi neyse hayirlisi olsun fahri adina |
ya hocanın yaptığına bak hazırlık maçlarının en iyisini satıyorlar geçen senenin 2 ligde parlayan yıldızı adem büyük ü sattıkları gibi canımı sıktılar ben fahriden çok şey bekliyordum yazık çok yazık |
ya yüreğini orataya koyan sahada mücadele eden ben beşiktaşlıyım beşiktaşım için herşeyi yaparım diyen kim varsa hepsi şutlanıyo bu ne ayak böle ya amaç nedir beşiktaşı iyice pasifize etmek mi hergeçen gün kalitesini düşürüyolrlar takımın |
11i zorlayamadan yolladılar adamı iyi mi ! Takımda adam gibi adam bırakmadılar.. |
OLMADI FAHRİ ÇOK ÇALIŞTIN ÇOK ÇABALADIN AMA HAKETTİĞİN FORMA YERİNE SANA KAPIYI GÖSTERDİLER İNANMAK İSTEMİYORUM AMA İÇİME ACI ÇÖKTÜ SENİ ÇOK SEVİYORUZ |
ilk 11 derken neler oldu malesef sadece malesef |
Yok abi, Fahri çok kosuyor ilk onbiri nasil zorlasin. En iyisi satalim.. |
Konyada zorlar artık onbiri. Yazık oldu . Beşiktaş yönetimi bütün değerleri ezip geçiyor. Bir de kolej takımından bahsediyorlar. |
Abi ne koleji ne havasi yav, bunlarin yarattigi ortam anca korku imparatorlugu. Eger Fahri bu oyunuyla gönderiliyorsa, ki evet çok güzel oynuyor, o zaman bu takimin tamami gönderilmeli. Hangi nedenle gönderildigini bir bilsek.. Yazik yazik, gerçekten yazik. Aciyorum Kartalima. |
Kolej takımı lafını bu yönetim ağzına bile alamaz. |
Bu yönetim Besiktas ismini bir daha agzini almasin. Aziz Yildirim gelse bu kadar batiramaz Besiktas'i.. |
Türkiye`de Saat: 20:49 . |