![]() |
ya hocanın yaptığına bak hazırlık maçlarının en iyisini satıyorlar geçen senenin 2 ligde parlayan yıldızı adem büyük ü sattıkları gibi canımı sıktılar ben fahriden çok şey bekliyordum yazık çok yazık |
ya yüreğini orataya koyan sahada mücadele eden ben beşiktaşlıyım beşiktaşım için herşeyi yaparım diyen kim varsa hepsi şutlanıyo bu ne ayak böle ya amaç nedir beşiktaşı iyice pasifize etmek mi hergeçen gün kalitesini düşürüyolrlar takımın |
11i zorlayamadan yolladılar adamı iyi mi ! Takımda adam gibi adam bırakmadılar.. |
OLMADI FAHRİ ÇOK ÇALIŞTIN ÇOK ÇABALADIN AMA HAKETTİĞİN FORMA YERİNE SANA KAPIYI GÖSTERDİLER İNANMAK İSTEMİYORUM AMA İÇİME ACI ÇÖKTÜ SENİ ÇOK SEVİYORUZ |
ilk 11 derken neler oldu malesef sadece malesef |
Yok abi, Fahri çok kosuyor ilk onbiri nasil zorlasin. En iyisi satalim.. |
Konyada zorlar artık onbiri. Yazık oldu . Beşiktaş yönetimi bütün değerleri ezip geçiyor. Bir de kolej takımından bahsediyorlar. |
Abi ne koleji ne havasi yav, bunlarin yarattigi ortam anca korku imparatorlugu. Eger Fahri bu oyunuyla gönderiliyorsa, ki evet çok güzel oynuyor, o zaman bu takimin tamami gönderilmeli. Hangi nedenle gönderildigini bir bilsek.. Yazik yazik, gerçekten yazik. Aciyorum Kartalima. |
Kolej takımı lafını bu yönetim ağzına bile alamaz. |
Bu yönetim Besiktas ismini bir daha agzini almasin. Aziz Yildirim gelse bu kadar batiramaz Besiktas'i.. |
Türkiye`de Saat: 21:40 . |