![]() |
o febe maçından sonra ben batuhanı iç sevmiyorum o bobonun tırnagı olamas |
cok simariksin kocum sen |
Bobo onun yaşındayken,Worldchampionship U18 de gol kralı olmuştu...Batuhanın hedefi güzel ama gayreti az... |
YA BOBO GİBİ OLAMAZ ONU KENDİNE RAKİP GÖRMESİ APTALCA BİŞEY SAÇMALAMIŞ YAPAMAYACAGI SÖZLER VERMİŞ KENDİNE |
umarım geçmişte yaptığı hataları tekrarlamaz ve sadece işi ile üğraşır |
Böyle büyük bir futbolcuyu kendine rakip secmesi bence onun icin yararlı. inş batu |
arkadaslar bence çalışırsa ve deneyim kazandıkça batuhan bobo nun yerini alabilir ve ondan daha üstün de olabilir.inşallah ta olur sonuçta kazanan beşiktaşımız olacak. umarım batuhan bobo ile rekabete girerde kartal bu yıl coşar |
bence batuhanda gelecek var çünkü ben bir kaç maçına tanık oldum gerçekten iyi bir forvette olan özellikler var eğer gol atmaya başlarsa ve bir tarafı kalkmazsa Türkiye ve Beşiktaş çok iyi bir futbolcu kazanacak |
bende emin olun herkezden fazla aşırı derecede bobo hayranıyım kimse bilemez ona olan hayranlığımı.ama konuya gelince neden olmasın ki batuhan evet tamm şımarık kendini büyük bi futbolcu sanıyo.ama bu komplesksinden kurtulup tecrbesini artırırsa çok büyük bir golcü olur ondan.ve olacanıda eminim yaşı daha çok genç böle şeyler yapması şımarık olması tabikide kötü bişey ama özgüveni olması ii bişey bişiler yapcanı sanması ii bişey gayretli bişeyleri başarmak istiyor umarım itdikleri olur.hayırlısı artık |
Bu kafa yapını deği$tirmediğin sürece rakibin bobo değil İ.üzülmez bile olamaz:D |
Türkiye`de Saat: 02:51 . |