![]() |
yhaa bu kdr taraftar başkanından nefret ediyor başkanda biliyor nefret ettiğimizi nasıl o koltuk ta oturuyor anlaşılmaz haa pardon bi insan da utanma şeref olmayınca oturabiliyor kusura bakma tüp kafa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
toromanı topuzdan küçükmü görüyonuz ya istemiyom topuzu falan yeterki ibo kalsın |
toraman takasta kullanılması çok yalnıs yaptığı yanlıs affedilmes ama bu kadarı yapılmas eğer bu olay olmasaydı toraman derdim beşiktaşı gerçek bir beşiktaşlı daha iyi temsil eder |
ne topuzmuş ya sanki messi'nin peşinden koşuyorlar, bu beceriksiz yönetim iş bilmeyince böle oluyor, geçen sene kayseri gökhan ünal'ı da satmıyordu güya, lafa gelince "febe istedi vermedik biz güçlü bir takım kuracağız satmıyoruz" dendi ancak tese bastırdı parayı aldı, biz de hala kendimizi avutalım, hele hele bi de toraman'ı vermiyorlar mı bu aptallığın daniskasıdır ... |
topuz 3 tane toraman eder hem topculugu hemde klasiyla ne toramani yaw hayati hata oynar oynar nerden golluk hata var yapar macin icinde iyi takip edin maclari gecen sezon defansin icine eden adamdi |
bulunmaz hind kumasi sanki topuz alinmasin arkadas portakal orda kal kardesim sen zaten alinmayacagina göre mesele yok. almak isteyen bastirir maniyi alir ben onu bunu bilmem bak ts aldi gökhan unali takas makas yapilmasin buyuk kayiptir... |
Bitirin bu işleri artık ya ne olacaksa olsun. hergün ayrı bir haber......... |
iste yaaa fahri + uzulmez + 2 milyon euro = Topuz :D:D:D:D Fahri yi gonderecek seydiniz bari takas olarak kullanirdiniz ! |
Türkiye`de Saat: 00:22 . |