![]() |
ii günde kötü günde takımı destekleyelim oki de ama artık zamanı geldi birileride çıksın kral çıplak desin.Bu yönetim muhalefet,karşıtlık görmedikce asarım keserim edalarına iyice alıştı yazık oluyor beşiktaşımıza. |
bu demirörene diil takımımıza zarar verir ne yani maça gidince demirören içinmi gitmiş oluyoruz |
arakadaşlar bencede maçlara gitmeyelim fahriyi gönderdi toramano gödnderdi bide taraftar gitdin bakalım nolcak ayrıca sadece tüpçü değil sinan engininde gitmesi gerek takımı sinan kuruyo ertuğruldan tık yok kim ne dese tamam yarın biri gelse bjk yi sat dese onuda yapar bunlar zaten sadece para yiyolar burda |
arkadaşlar konunun başlığı çok açık ve seçik bu benim düşüncem aksi durumu düşünenler de tabiki yazabilir ama düzeyli yazmasında yarar var yoksa cevap hakkı doğar ardından tartışma v.s bu gibi şeylere gerek yok benim aklıma böyle bir protesto geldi daha iyisini düşünenler varsa yazsın ona da destek olurum herkesin düşüncesini tabi belirtmesi güzel ama insanlara sataşmadan yazarsa daha güzel olur kimsenin kimseye yol göstermesine ve kim ne kadar beşiktaşlı tartışmasına gerek yok. |
Stada kimse gitmeyince yönetim istifamı etcek sanıyorsunuz.. Siz bu düşünceler kombine alamayarak, forma vb şeyler almayarak maçlara gitmeyerek Demirörene ne ders verirsiniz nede zarar tek zarar gören Beşiktaşımız olur.. |
iyi bir dusunce baska protesto etme sekli dusunce varsa oda goruslerini belirtsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi günde kötü günde her zaman inönüde... http://img204.imageshack.us/img204/4323/dsc02833zq0.jpg SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ BU AŞKIN UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZIN AYDINLIK HERKEZE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞ'LILIK... |
Türkiye`de Saat: 03:57 . |