![]() |
Toraman 'Fener'e de giderim, Aslan'a da' İbrahim Toraman, "F.Bahçe ve G.Saray forması giymem" açıklamasını yalanladı. Birkaç gün önce bir internet sitesine yaptığı, “Fenerbahçe ve Galatasaray formasını giymem. Kendime Fenerli ya da Galatasaraylı İbrahim dedirtmem” açıklamasıyla gündeme gelen İbrahim Toraman, bu sözlerin kendisine ait olmadığını söyledi. Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılıp, satış listesine konulan tecrübeli futbolcu, “Fener’e de giderim, Galatasaray’a da. Menacerim, iki kulüple de görüşebilir. Sonuçta ben bir profesyonelim” ifadesini kullandı. |
Gider tabi sonuçta futbolcu dediğin adam 10-15 sene para kazanıyo bu işten.. Hele ki sen adamı kovduysan. affedilmek istiyorum demesine rağmen affedilmeleri gibi bi olasılık bile yok diyosan adam neden gitmesin.Neticede insanlar bu işten ekmek yiyolar böyle düşünmek lazım. Seçme şansı olsa tabiki Beşiktaşı seçeceğini herkes biliyor fakat sen onu illa kovarsan gs'yede gider fb yede |
Gidebilir tabi sen zorla gönderirsen Neticede ekmeğini futboldan kazanıyor Adam gitmek istemiyorum dedikçe bizimkiler zorluyorlar Gidersede kimse gocunmasın suç onda değil |
valla onlara gitmesini istemem ama ona da hak vermemek münkün değil.allah yardımcın olsun kaptanım.emeklerin için sağol.seni asla unutmayacak bu taraftar |
Aslanım Toraman koçum Toraman , gerçek Beşiktaşlı diyenler.Şimdi tabikide gider diyorlar... Müsadenizle ben gülmek istiyorum.....:tongue: |
Alıntı:
Tabiki gidecek PARASINI SENMİ VERİYOSUN HEM KOV HEMDE GİTMESİN SUÇU BEN TORAMAN BULMAMKİ O YİNE BEŞİKTAŞLI AMA NETİCEDE EKMEK VAR İŞİN UCUNDA |
adamın en doğal hakkı ne yani sen takıma almıyosan oda gider eziklerdede oynar gaysedede oynar ne var bunda. |
ben olsam bende giderim .......yonetim şimdi fenere cimbıma gitmesin diye toramanı affederlerse çok komik olur bayağı bir gulerim..... |
Alıntı:
nedemekki simdi bu adam yapıcağını yaptı pişman olduğunuda anllattı affedilmicekse tabiki başka takımda oynıcak napsın yani futbolumu bıraksınnn saçmalıkkkk |
Profesyonel futbolcudur, istediği takıma gider. Aşalım artık bu konuları. Basının gazına gelmeyin. Kolpa basın bayılır böyle haberlere, çünkü böyle haberler kutuplaşma yaratacak ve yeni tartışma ortamı doğuracaktır. |
Türkiye`de Saat: 07:09 . |