![]() |
Toraman : biryere gittiğim yok Beşiktaş İbrahim Toraman: Bir yere gittiğim yok Beşiktaş'ta kadro dışı kalan İbrahim Toraman, Beşiktaş'a zarar vermemek için henüz suskunluğunu bözmediğini söyledi İbrahim Toraman, Kartalhaber.com'a şu açıklamayı yaptı: "Ben hala Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusuyum. Beşiktaş'tan da ayrılamak istemiyorum. Evet yaşanmaması gereken bir olay oldu ve ben bu olaya çok üzüldüm. Beşiktaş'ı çok sevdiğim için hünez bir yere açıklama yapmadım. Taraftarlarımız benim ağzımdan çıkmamış sözlere rağbet etmesin. Önümüzdeki günler için bir şey söyleyemiyorum. Yaşadığımız kavganın ardından ağzımı açıp bir şey söylemedim. Taraftarlarımız bunu böyle bilsin" diye konuştu. |
biz seni biliyoruz toraman inş. kalıcaksın |
İnşallah kalırsın... |
insallah gitmezsin ya..ztn kimse kalmadi defansda..sende gidersin..vah halimize.. |
Kalır kalır |
inşalah kalırsın ya sana çok ihtiyacımı var bizim toraman!!! |
inşallah kalır... Toromana çok ihtiyacımız var... |
ibomuzu bırakmayız hayırlısıyla gitmez gidemez |
ibrahim toraman kalmalı zaten asıl bu olaya sebep olanlar "üzülmeli"....... |
gokhan zan'ın gecen senelerde yaptıgı katkıya bakın, bide istedigi paraya?? En azından toraman yuregiyle mucadele etti. Gokhan zan tabiki kotu futbolcu degil. Ama acıkcasını soylemek gerekirse karakter yapısı hic hosuma gitmiyor. Taraftarımızda antipati duymaya basladı son senelerde. Su an ihtiyacımız olan bi bolge oldugu icin(ayrıca turk olması) tepki almıyor. Buna karsın toramanın forma askına dencek soz yok. Tamam kaptanlık verilmesin ama takıma geri donsun!!! |
bobomla uğraştıkları yetmedi şimdide toramanımla uğraşıyolarhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif inşallh kalır toraman ona çok ihtiyacımız wrrhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif |
uzulmez zaten bu takimin agirligini kaldiramiyordu o gider sen geri gelirsin zaten suclu o ilk fitili ateslemis |
bencede kalir zaten defansda fazla kisi kalmadiki |
toraman kendini de yaktın taraftarı da yaktın, biz sahada senin gibi yürekli oyuncular görmeye hasretiz para için oynayan adamlara değil, umarım geri dönersin bir gün ... |
bence gitsin... nedeni takımda gruplaşma başlıcak biri gidip biri kalırsa yönetim bu sefer bari dönmesin dediğini uygulasın ikisnide istemiyorum takımda beşiktaşın kaptanları hakkı baba gibi olmalı ibolar gibi deil. |
bence gitmeli ve gidecek... toraman hırslı olabilir ,yüreğiyle oynayabilir ama cok hata yaptı ve beşiktaştaki süresini kendi bitirdi. |
YÖNETİMDE AMMA NAZ YAPTI YAAA SIKIYOSA BEDELSİZ BIRAKSANIZA MADEM KABAHATLERİ BÜYÜK |
benim anlamadigim gecen sezon burdaki butun bu toraman hayranligi yapan arkadaslar bu defansa sovup saymiyormuydu kardesim simdi ne olduda hepsi kiymete bindi anlamiyorum giden gitsin kimse besiktastan buyuk olamaz gecen sezon allah belanizi versin defans gibi diyordunuz simdide gecen sezon defans ta oynayanlari yollayanlara allah belanizi versin diyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu kardesim etmeselerdi kavga okuz gibi toraman donecekse delide donmeli yoksa butun degerlerimizi kaybetmis oluruz iyice |
bence büyük bjk camiası ne toramansız yıkılır ne de toramanla var olur tek gercek var bjk nin adam gibi durusuna yakışmayan bir olayın içindeydi.barışmazsa eğer işte kapı güle güle.Eğer toraman kalır üzülmez giderse bu yönetime yazıklar olsun derim... |
kalsın aşkım ya.gitmez o bi yere. |
umarım bı daha bole bısey olmaz toraman kalmalı |
yonetim zaten satamayacak Toromani |
off boboydu önce simdi bobo bitti toraman basladi..nedir bizim cekdigimiz..vallah geri takima cagirsinlar takima dans etcem vallah...offf ztn defansda adam gibi biri yok bi zan kaldi ona malum 4 mac var 30 mac yok..eee yeni gelenler desen bakalim uyum sagliya bilceklermi??insallah kalir ya..yönetim duy sesimizi gönderme toramanimizi... |
Türkiye`de Saat: 06:09 . |