![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Beşiktaş İbrahim Toraman: Bir yere gittiğim yok Beşiktaş'ta kadro dışı kalan İbrahim Toraman, Beşiktaş'a zarar vermemek için henüz suskunluğunu bözmediğini söyledi İbrahim Toraman, Kartalhaber.com'a şu açıklamayı yaptı: "Ben hala Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusuyum. Beşiktaş'tan da ayrılamak istemiyorum. Evet yaşanmaması gereken bir olay oldu ve ben bu olaya çok üzüldüm. Beşiktaş'ı çok sevdiğim için hünez bir yere açıklama yapmadım. Taraftarlarımız benim ağzımdan çıkmamış sözlere rağbet etmesin. Önümüzdeki günler için bir şey söyleyemiyorum. Yaşadığımız kavganın ardından ağzımı açıp bir şey söylemedim. Taraftarlarımız bunu böyle bilsin" diye konuştu.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah kalırsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | insallah gitmezsin ya..ztn kimse kalmadi defansda..sende gidersin..vah halimize..
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalır kalır
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah kalır... Toromana çok ihtiyacımız var...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | gokhan zan'ın gecen senelerde yaptıgı katkıya bakın, bide istedigi paraya?? En azından toraman yuregiyle mucadele etti. Gokhan zan tabiki kotu futbolcu degil. Ama acıkcasını soylemek gerekirse karakter yapısı hic hosuma gitmiyor. Taraftarımızda antipati duymaya basladı son senelerde. Su an ihtiyacımız olan bi bolge oldugu icin(ayrıca turk olması) tepki almıyor. Buna karsın toramanın forma askına dencek soz yok. Tamam kaptanlık verilmesin ama takıma geri donsun!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |