![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar,takımımızın pırlantası türk statüsüne alınıp milli takımda da faydalanmalı mı? Bu fikirle ilgili düşüncelerinizi buraya yazın lütfen.... Benim görüşüm: Hiç vakit kaybetmeden işlemleri başlatılmalı,o stilde şu anda Türkiye de oyuncu yok..Arjantin milli takımı ile gidemeyeceği turnuvalara Türk milli takımı ile gidebileceğini oda biliyor... Bence yapılmalı...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en büyük isteğimm ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | cuma oynatılıyorsa bizim mati hayli hayli oynar
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bunu delgadonun isteyeceğini sanmıyorum çünkü arjantin milli takımında oynatılma olasılığı var.özellikle ispanya basınını bir süre meşgul ettiği için artık çok daha göz önünde.
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | keşke olsa ilk on birdeki yeri garanti çoşar falla türkiyeyle keşke yapılsa
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
katılıyorum olsa gzl olur ama adam dha genç oynama ihtimali yinede war yaniii
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İspanyaya gidemez,Çünkü ya Nihat gibi "striker" yada Aurelio gibi oyunun 2 yönünü de oynaycaksın...Yada Beckham ,Ronaldinho gib sponsor destekli olacaksın Onun için rahat olun,Yılda 2 mln. euro gelir ,Beşiktaş gibi bir camia da kaptanlık,ayrıca İstanbul gibi bence dünyanın en mistik şehri Delgado'muz için kalma sebebi olacaktır..
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |