![]() |
saçmalıkk.Aydın karabulutun öyle bir karakterde futbolcu olduğunu sanmıorm.Yalan haber bence |
Koçum benim Aydin. Alt yapidayken izliyordum bu çocugu, zaten Almanya'dan geldigini hemen belli ediyordu. Kendine iyi bakarsa daha ismini çoook duyariz. |
Alıntı:
|
Ben doktora giderim ama umarım Aydın sizleri yanıltmaz. Çünkü gözlük takarım düzelir ama ya siz kanser olursanız (Allah göstermesin) çaresi zor. :) Alıntı:
|
ertuğrul hoca sonunda birinin gitmesine engel olabilmiş |
Alıntı:
Tam tersine Aydın gibi seyir zevki olan bir futbolcu ; kanser olan onu seyredince iyileşir... |
Alıntı:
Benim tek korkum "boşa geçen 5 senenin ardından bu senenin de boşa geçebilme ihtimali". Yoksa Aydın oynamış oynamamış önemli değil! :) |
ayağını çok iyi kullanıyor gerek attığı paslar gerek şutları ve rakipten iyi sıyrılıyor müthiş bir oyuncu |
Aydın'ı göndermek büyük aptallık olurdu zaten...Kaç tane solak oyuncu yetişiyor Allahaşkına, adam gibi bir sol bek, sol açık yok Türkiye'de...Aydın'ın önü çok açık, bazıları gibi kendine yazık edeceğini de düşünmüyorum, Ertuğlul hocada yazık etmez ona...Bu sene iyi bir Aydın izleyeceğimizi düşünüyorum, ondan sonraki seneler ise Beşiktaş'ın en önemli oyuncularından biri olacaktır... |
dünyada solak sıkıntısı varken ve aydın gibi gelecek vaadeden bir oyuncu göndermek salaklıktır... Gerçi bizim yönetimimizin ne kadar akıllı olduğu tartışılır ama umarım böyle bir saçmalığa girmezler... |
Türkiye`de Saat: 10:24 . |