![]() |
yeni sezondan beklentileriniz? ben gene hüsran olur diye korkuyorum 5senedir hasretiz şampiyonluğa umut yok bence. |
valla benim beklentim uefada 1, 2 mac yuzumuz guler lig gene 3. biter fazla umitlenmeyelim olurda dahasi olursa daha cok seviniriz her sene umitlenip kursagimizda kalmasindansa daha iyi |
iyi futbolmuş transfermiş kötü oynamışız hiç biri umrumda değil şampiyonluk tek beklentim... |
Uefa'dan umutluyum, bir çeyrek final, yarı final olabilir bu sene...Ligde de umutluyum aslında ama dış etkenler var Türkiye'de, bu yüzden Avrupa'dan daha umutluyum... |
Ben 1.ve2.lik beklemiyorum 3.lük de garanti değil.Uefa'da da en fazla gruptan çıkarız.Bi an önce yönetimin gitmesini bekliyorum.En büyük ümidim bu. |
ligden hiç bir beklentim yok, 3.lük için tese ile yarışırs, avrupa'da belki gruplardan çıkarız, eğer kuralar ii çıkarsa belki fortis türkiye kupası |
$ampiyonuuuzzz üleenNn:D:D:DD: |
beklentim yonetimin gitmesi ve yerine gercekten beşiktaşa yakışır bi şekilde yonetebilecek birilerinin gelmesi .. |
3 cü oluruz bu yonetim we transferleri ile bence bu sene yine :S tek beklentim yönetimin gitmesi bu sene |
arkadaşlar bu ne umutsuzluk .. tamam işler kötü gidiyo olabilir .. ama beşiktaşımıza güvenelim .. geçen sene talihsizlikler yaşadık bir yığın .. buna rağmen liderdik ve şampiyon olabilirdik .. inanın kaliteli kadromuz var ve arkadaşlık ortamı da sağlanırsa mutlu bitcek bu sene inşallah .. size hak veriyorum umutsuzluk konusunda .. basının çok büyük payı var .. sürekli takımın sorunlarını ön planda tutuyorlar.. hiç kimse gençlerin performanslarını ön plana çıkartmıyo, çünkü reytingi yok .. eğer bjk den mehmet aulerio o şekilde gitseydi vay halimize, ama basının sesi bile çıkmıyo , bakın unutuldu gitti çoktan .. basın da umutsuzluğumuza düşmemizi istiyo .. tuzağa düşmeyelim |
kusura bakmayın sizinki karamsarlık da değil saçmalık. diğer takımların maçlarını izleyin biraz, al birini vur ötekine durumdalar, hem de guizasıyla kewelliyle beraber. fanatikten fotomaçtan maratondan takip ederseniz gs ile fbyi bu sene biri clyi biri uefayı alırlarmış, biz de berbatmışız gibi lanse ediliyor. her iki takımdan da şu an dengeli kadro, istikrar ve oturmuşluk bakımından daha iyiyiz. geçen sene de daha iyiydik, birinin 6 puan, diğerinin averajla arkasında kaldık. hakemler ise en az 15 puana etki ettiler. matematiği siz yapın. boynunuz böyle bükük duracaksa daha sezon başında, kusura bakmayın, tutmak için yanlış takımı seçmişsiniz, ki bu yaptığınız da desteklemek değil zaten. |
bu yıl transferlerımız cok ii cokta umutlanmamak lazım ama kadromuzun ve sertugrul saglamın cok ii oldugunu düşünüyorum hakemlerde insaflı olurlarsa bu yıl cok seyler yaparız yanı inş:D:D |
formaların adıdas olması we daha guzel olması=) |
en umutsuz sene bence.herşey üstüste geldi.. |
şampiyonluk |
Ben son haftaya kadar Beşiktaşımın da şampiyonlu mücadelesinin içinde olduğu bir lig de ,Beşiktaşın bizleri heyecanlandıran mücadeleci ve güzel futbol oyamasını ve avrupa da da en azından bir yarıfinal oynamasını bekliyorum.Kimse kimseyi şampiyonuz diye gaza getirmesin.En az bizim kadar güçlü rakiperimiz var..Ama şampiyonluk için herşeyi yapan bir takım istiyorum..Olamazsak da kahrolmam...Futbol bu .. bence dünyanın en güzel oyunu,lütfen tadını çıkaralım.Peşin yargılarla bu oyunu zehir etmeyelim,Fair-play çerçevesinde takımımızı destekleyelim..varsa protestomuzu takıma zarar vermeden yapalım..:party: |
Alıntı:
|
Alıntı:
"Haydi trübünlere" arkadaşlar!..Protestoyu da sevgimizi de orada yapalım... ----------------------------------------------------------------------------------------------- "YENSEN DE YENİLSENDE TARAFTARIN SENLE, ÜZÜNTÜNDE SEVİNCİN DE ,SENİNLE BİRLİKTE.." |
tabiki şampiyonluk ama bu yönetimle zor gibi görünüyor |
Alıntı:
|
bozmayın moralinizi,takımı biz sonuna kadar destekleyelim,yönetim engelinid aşarız.... |
Bırakın bunları çocuklar.Biz takımımızı destekleyelim..pırıl pırıl bir takımımız var ve destek bekliyor... Haydi İNÖNÜYE!... |
dediğim gibi mükemmel oyuncularımız var inşallah şampiyonuz bu sene ama inanmamız lazım |
beşiktaşım şampiyon olsun gerisi yalan |
bu sene bu takimdan turkiye liginde sampiyonluk bekliyorum 2 sene sonra avrupada basari bekliyorum bu sene sampiyon olacagiz inanmayan bizden degildir inanmayan taraftarmi olur inanmayan taraftar destek verse ne olur |
1.likten baska sonuc tatmin edemez hicbir besiktasliyi ben boyle dusunuyorum ve bayraklari simdiden hazirlayin diyorum bu sene sampiyon biziz |
bence bu sene şampiyonuz çünkü şampiyonluğa ne kadar hasret olduğumuzu futbolcularla birlikte artq herkes bilio bu sene ertuğrul sağlamda neyin ne olduğnu bilio alıştı takımada tek endişem yeni transferler we hakem çnkü transferler olumlu sonuç wermeyince takım ypranıo ama biz yine ümidimizi kaybetmemeliyiz destek olmalıyız HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK ŞAMPİYON |
onemlı olan takıma guvenmek bence:D:D ve tabı ertugrul saglama |
aynen bekliyoruz ...3 yıldır geliyoruz geliyoruz pankartı ile hep hüsran yaşadık.bekliyoruzz artık,ertuğrulada hiç güvenmiyorum bu arada kupasız kapattık bu yılı sayesinde,engin desen karın ağrısı,yönetim desen gerivitesci bir dediği bir dediğini tutmuyor ve biz taraftarlar bu olayın ta içerisinde çok zorlanacağız bu yıl herkese kolay gelsin |
ligde 1 uefa final |
artık bu saatten sonra konuşmak faydasız zaten hayırlısı ne ise o olsun özlemini çektiğimiz şampiyonluğu yaşarsak süper yaşamassak ta zaten alıştırdılar artık 5 sene oldu 5 yaşındaki çocukların çoğu başka takımları tutuyor bunların sayesinde duygusal bakanlar için şampiyon luk garanti , objektif bakanlar için biraz düşündürücü en hayırlısı ne ise o olsun diyorum ben. |
gönlüm şampıyonluk istiyor ama bu kadroyla kolay değil... hedef şampıyonluk |
TEK BEKLENDIM VAR O DA `` YONETIM ISTIFA`` ETSIN YETER..... |
Bu kadro ve ruh ile umutlanmak zor.... |
Alıntı:
|
1- türkiye süperlig şampiyonlugğ 2- uefa kupası finali 3- tüekiye fortis kupası 4-türkiye süper kupası |
Üçüncü olursak yine seviniriz bu sene , bayram ederiz |
Sezon baslasin bakalim su an ki tek dusuncem Avrupada basarili olmamiz |
Türkiye`de Saat: 22:20 . |