![]() |
Delgado'yu Türk yapmalı mı? Arkadaşlar,takımımızın pırlantası türk statüsüne alınıp milli takımda da faydalanmalı mı? Bu fikirle ilgili düşüncelerinizi buraya yazın lütfen.... Benim görüşüm: Hiç vakit kaybetmeden işlemleri başlatılmalı,o stilde şu anda Türkiye de oyuncu yok..Arjantin milli takımı ile gidemeyeceği turnuvalara Türk milli takımı ile gidebileceğini oda biliyor... Bence yapılmalı... |
en büyük isteğimm:D:D:D |
super olur cunku delgadonun yerınde oynayabılecek 2 oyuncu war mıllı takımda bırı tumer cok yaslandı dıerı emre oda cok sakatlanıo yanı yerı garantı olur |
cuma oynatılıyorsa bizim mati hayli hayli oynar |
bunu delgadonun isteyeceğini sanmıyorum çünkü arjantin milli takımında oynatılma olasılığı var.özellikle ispanya basınını bir süre meşgul ettiği için artık çok daha göz önünde. |
keşke olsa ilk on birdeki yeri garanti çoşar falla türkiyeyle keşke yapılsa |
Alıntı:
|
ama gözüken o ki Delgado'nun avrupaya gitmek istemesenin nedeni milli takıma Arjantin milli takımına kendini göstermek ve çağırılmak.Daha yaşıda genç o da bu hayalinden vazgeçmeyecektir.2011 den sonra ayrılır. |
İspanyaya gidemez,Çünkü ya Nihat gibi "striker" yada Aurelio gibi oyunun 2 yönünü de oynaycaksın...Yada Beckham ,Ronaldinho gib sponsor destekli olacaksın Onun için rahat olun,Yılda 2 mln. euro gelir ,Beşiktaş gibi bir camia da kaptanlık,ayrıca İstanbul gibi bence dünyanın en mistik şehri Delgado'muz için kalma sebebi olacaktır.. |
hayır milli takımda oynamak için türk olmasın ben milli takımın uzun vadede başarıya yabancı oyuncuların türkleştirilmesiyle değil türk oyunculara şans verilmesiyle olacağına inanıyorum |
Alıntı:
Onun için yabancı destekli takımlarla ülke puanını yüksek tutarak belli turnuvaları oynamalı ve bu arada altyapısı güçlü oyuncular yeiştirmeliyiz. |
chk güzel olrdu yaa..keşke olsa (: |
BEN OLMASINI ISTEMIYORUM TERİM NE ANLAR GUZEL FUTBOLCUDAN O ANCA ALIR GS LI FUTBOLCULAR BAK BIIZIM NOBREYE SEMIHE 5 CEKER AMA GORDUGUNUZ GIBI BJK DEN 2 FUTBOLCU TEK ALDI BU SENE BIZIM SERDAR KURTULUSU S ERDAR ÖZKANI AYDIN KARABULUT U HELE ÖZELLİKLE TORAMAN I ALMADI BIZIM PANTER GIBI HAKAN ARIKANI ALMADI BU TERIM ALMAZ DELGADOM SANA ARJANTİN FORMASI YAKISIR YOLUNA DAVAM ET O KUTSAL BEŞİKTAŞ FORMASINI CIKARMA YOLUNA DEVAM ET SENIN KRAL OLMANI ISTIYORUZ |
daha iyi olur bencede ama bisim ülkemisde ırkçı çok özellikle milli takımda sanmıyorum ki gerizekalı teknik heğetin alacağını |
wallla bencede olurda mati istermı bilemem |
delgadonun hayali arjantin milli takımında oynamak zaten,bu aralar böyle birşey teklif edilse bile kabul edeceğini sanmıyorum,ama yaş 30 yaklaşır ve hala beşiktaşta olursa,arjantinden de ümidi keserse,belki düşünebilir |
Delgado istemez... İstese ve yapılsa milli takımımıza faydalı olur ama önce cinvonlu yada ezikbahçeli olması gerekli milli takıma alınabilinmesi için...:(::(:( |
yok daha neler kazim ye mehmet de oynamasin oh forma türk eylatlarinin |
Delgadonun halihazırda çifte vatandaşlığı var. Arjantin olmasa da İtalyan milli takımında oynayabilir. Kendisi de böyle söylemişti. Zaten 3. bir vatandaşlık alabileceğini de sanmıyorum. Ayrıca İspanyada oynayamaz düşüncesine de katılmıyorum, Aimar, Dalessandro , Riquelme gibi oyuncular yıllarca oynadılar İspanyada, Delgadonun defansif olarak onlardan eksikliği olduğunu sanmıyorum, herşey göstereceği performansa bağlı. Ben takımda en azından 3 sene daha kalması taraftarıyım. |
Bu 2 sene içinde Arjantin Milli takımına çağrılmazsa Türk yaparız zaten Delgado'yu, eminim bundan...O da kabul edecektir bence, ama şimdi edeceğini sanmıyorum... |
Alıntı:
ilk once delgado delgado olsun baseldeki oyunun 90% nini bizde oynasin bana yeter, ilk once aldigi parayi hak etsin... Turk olumaz, Turk dogulur. Para icin Turk olanlar, doguda canlarini verirmi sandiniz, lutfen Turklugu bu kadar hafife almayin. Oyle cikar icin kimse Turk olamaz. |
Alıntı:
|
kesinlikle kabul etmez delgadonun tek hayali arjantin milli takımda oynamak zaten su anda 10 numaralı oyuncularıda cok az kaldı arjantinin delgado 1 2 sene sonra milli takıma cagrılır buyuk ihtimalle |
Alıntı:
Kesinlikle ayrıca TÜRK yapalım demek bir kere baştan yanlış o sadece ve sadece TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olabilir...ki vatandaş yapılıp milli takımda oynatılmasına da karşıyım çünkü kimsenin şüphesi olmasın ki TÜRK GENCİ YETENEKLİDİR...ki daha gecenlerde ülkemize gelen ve Türk Futbolunda adeta devrim yapan SEPP PİONTEK bile : "bu uygulamaya karşıyım Türkiyede çok büyük bir potansiyel var yabancı oyuncuların Türk vatandaşı yapılıp oynatılmasına karşıyım." demişti. sahte mehmetlere(aurelio) bozulan 'mert' liklere(nobre) ve Türkçe dahi konuşamayan Colin e kesinlikle hayır...Ayrıca Türk vatandaşı olan bu insanlar ve bu kutsal formayı giyen o futbolcular " İSTİKLAL MARŞI " nı bilmeyi bırakın daha Türkçe bile konuşamamaktadır...son olarak: "YÜKSEL TÜRK SENİN İÇİN YÜKSELMENİN HUDUDU YOKTUR.İŞTE PAROLA BUDUR." M.KEMAL ATATÜRK |
hayatta kabul etmez |
Arjantin çifte vatandaşlığa izin vermiyor diye biliyorum.... |
Alıntı:
|
Türk yapalımda bu gidişle milli takımada kendi vatandaşlarımız diil sonradan türk olanlar oynayacak abartmaya gerek yok. tadında bıraksak daha iyi olacak |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
türk olmak bu kadar ucuz mu kardeşim.bu ne yaaa.gördük birezilyadan bozma türkü milli takıma sahiplenemiyorum o adamı orda görünce.şampiyon yapacak olsada yaramaz.çok sevsemde delgadoyu iş türklük meselesi olunca akan sular durur.asla olmasın |
bence süper olur ama delgadonun kabul etcegini sanmiyorum, cünkü delgado artik yetenegini bu sene gösterdi ve su an 8.500.000 € bunu kendiside biliyor, bence zaten arjantin milli takimi onu kadroya alirlar yakinda. |
Alıntı:
|
ben delgadonun türk milli takımda olmasını istemem bnde görünce mesela brazilya asıllı türk oyuncumuzu benimseyemiyorum gerçekten delgado eğer bjkde yer tutmaması için türk yapılaksa o mantıklı ama milli takıma hiç sck bkmıorum açıkası |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben bu işe bir proje gözüyle bakarım,sporda ırkçı yaklaşıma da karşıyım.. |
Alıntı:
|
:))))) Benim sözünü ettiğim olay bir 10 yılı alır,bu arada 2 tanecik yabancı alalım yaaa ..lüütfeeen...Hadi anlaşalım da ayaamız alışsın yaaa.... |
delgadonun italyan pasaportu da var biliyorsunuz bakarsınız çok uzaklarda değil italya milli takımında bile oynayabilir riquelme aymar filan varken biraz bekler ama italyada o tarzda oyuncu yok bana kalsa türk yapılması iyi olurdu bende milliyetçi bir insanım ama milliyetçiliğin bu gibi şeylerle özdeşleştirilmesine de karşıyım |
Türkiye`de Saat: 13:35 . |