![]() |
Yabancılara kefilim" http://www.karakartal.com/images/hab...am146_2207.jpg" Sağlam, yeni yabancılarımızın takıma büyük katkı yapacağını söyledi Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda Türkiye Süper Ligi’nin en iyi defansına sahip olacaklarını belirterek, Başkanımız Yıldırım Demirören, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Asbaşkanımız Levent Erdoğan, ve Ertunç Soğancıoğlu’na garanti verdi. Sağlam, "Zapotocny, Sivok ve Seric Beşiktaş defansının temel direkleri. Bu oyuncuları Mutlu Topçu ve Sinan Engin ile birlikte izleyerek karar verdik. Sezon başlayınca ne kadar isabetli karar verdiğimizi göreceksiniz" dedi. Geçen yıl Higuain ve Diatta konusunda sabırsız davranıldığını belirten Sağlam, "Higuain ve Diatta’ya bu yıl da sabretseydik bu oyuncuları kazanacaktık. Fakat uyum sorunu yaşadılar. Bu yıl coğrafi olarak ve kafa yapısı olarak uyum sorunu yaşanmayacak yabancı oyuncuları kadromuza kattık. Özellikle Zapotocny hem fizik hem de teknik olarak büyük başarılara imza atacak güçte. Sivok çok teknik ve oyun kurucu görevi de yapacak. Seric de tecrübeli bir isim" diye konuştu. Kaynak: Hürriyet |
gecen senede aynı seyler duymustuk |
her sene biri kefil ardından ara transferde hepsine tazminat yükleyip gönderiyoruz |
Merak ediyorum sadece transfer politakımız ne zaman değişecek. Biz ne zaman yıldız oyuncu alabileceğiz. Umarım iyi çıkar aldığımız yabancılar ama benim umudum yok. Kale güven vermiyor açıkçası. Rüştüyü yıllardır biliyoruz, en basit bi atağı bile gole çevirebiliyor rakip için. Hakan deseniz gördük onuda. Defansa yeni yabancılar alındı, adı duyulmamış sıradan futbolcular. Orasıda allaha emanet. Ortasahada oyun kurucumuz yeni kaptanımız Delgado, iyi de geçen sezonlarda sürekli forveti pozisyona sokamayan orta sahadan bahsettik durduk. Forvete bişey demiyorum Bobo, Holosko ve Nobre çok büyük güç. Eğer istedikleri topları alabilseler gol rekoru kırabilirz. Tek dileğim Diatta, Gordon ve Higuian de yaşadığımız sorunları bu yıl yaşamamız. Gs Kewel ve Meiera yı alıyo, fb Guiza'yı iyi çıkmasalar bile çok iyi paraya satabilirler ama bizimkiler??? Biz üste para verip öyle gönderebiliyoruz.... İşte bundan korkuyorum. Sadece onlara kefil olmakla olmuyor bu işler. İyi bir futbolcu kendi kefilliğini kendisi yapar. |
Alıntı:
|
inş. ii çıkarlar aksi halde sizde onlarla beraber gidin |
iyi çıkarlar inş. |
wala bu seferde ii çıkmaslarsa wayy bzm halimizee artq ezik fb gbi 25 yıla mı ulaşır şampionnluk hasretmz bilinmezz:( |
Alıntı:
|
takımda herkes ayrı konusuyo |
zapotocny den umuyluyum |
Kimsenin gormedigi bi durum var ortada. Biz zaten yabancılardan gerekli verimi alıyoruz. 6 yabancı oynatma hakkımız var. Form durumlarına gore secilcek 6 tane yabancı her sekilde besiktasa faydalı olur. Esas sorun geriye kalan 5 turkte. Biri nobre,digeri serdar kurtulus, digeride serdar ozkan. Geriye kalan 2 isim icin suphelerim var. Rustu kalede olucak ama acıkcası bana cokta guven vermiyor. Milli maclarda gorduk. Hırvat macında yakıyordu takımı son anda kurtardık. Sonraki alman macında bosa cıktı ve takımı yaktı. Anlasıldıgı uzere esas sorun yabancıların performansı degil. Eldeki Turklerin yetersizligi!!! |
su ertugrulun dediklerine gulmemek mumkun mu.diattayi kac mac oynattin gecen sene.higuina i ise tek bir kupa maciydi sanirim kadroya aldin.bilemedin 2 mac oynatip sonra kiralik verdiniz.siz milleti salak mi saniyorsunuz.kendin oynatmiyorsun simdi de cikip sabirli olamadik.deyip sucu baskalarina atiyorsun.sen de kovulacagini biliyorsun da zamanini kestiremedigin icin bekliyorsun.ne bitmeyen bir cilemiz varmis bizim. |
|
Diatta ve Higuen'e sabretsek bu yıl kazanackmışız !!! Diatta'yı bir maç oynatıp ( deplasmandaki Marsilya ) ki bence gayet de iyi oynamışken sonraki maçta kızağa ben çektim değilmi Ertuğrul hoca !!! sonra da bir daha forma yüzünü ben göstermedim. Higuen'i forvette oynatacağın hiçkimse kalmamışken bile ben yedek kulübesinde oturttum . Bir maçta bile adamı be ilkonbirde çıkartmadım. Haklısın Ertuğrul hoca keşke sabretseymişim !!! |
Sen hoca değilsinki bırak be Ertuğrul... |
valla ben pek iyi görmedim bu zatı muhterem yabancı transferleri pek. İnşallah yanılıyorumdur.. |
Türkiye`de Saat: 05:01 . |