![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() Sağlam, yeni yabancılarımızın takıma büyük katkı yapacağını söyledi Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda Türkiye Süper Ligi’nin en iyi defansına sahip olacaklarını belirterek, Başkanımız Yıldırım Demirören, Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Asbaşkanımız Levent Erdoğan, ve Ertunç Soğancıoğlu’na garanti verdi. Sağlam, "Zapotocny, Sivok ve Seric Beşiktaş defansının temel direkleri. Bu oyuncuları Mutlu Topçu ve Sinan Engin ile birlikte izleyerek karar verdik. Sezon başlayınca ne kadar isabetli karar verdiğimizi göreceksiniz" dedi. Geçen yıl Higuain ve Diatta konusunda sabırsız davranıldığını belirten Sağlam, "Higuain ve Diatta’ya bu yıl da sabretseydik bu oyuncuları kazanacaktık. Fakat uyum sorunu yaşadılar. Bu yıl coğrafi olarak ve kafa yapısı olarak uyum sorunu yaşanmayacak yabancı oyuncuları kadromuza kattık. Özellikle Zapotocny hem fizik hem de teknik olarak büyük başarılara imza atacak güçte. Sivok çok teknik ve oyun kurucu görevi de yapacak. Seric de tecrübeli bir isim" diye konuştu. Kaynak: Hürriyet | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Merak ediyorum sadece transfer politakımız ne zaman değişecek. Biz ne zaman yıldız oyuncu alabileceğiz. Umarım iyi çıkar aldığımız yabancılar ama benim umudum yok. Kale güven vermiyor açıkçası. Rüştüyü yıllardır biliyoruz, en basit bi atağı bile gole çevirebiliyor rakip için. Hakan deseniz gördük onuda. Defansa yeni yabancılar alındı, adı duyulmamış sıradan futbolcular. Orasıda allaha emanet. Ortasahada oyun kurucumuz yeni kaptanımız Delgado, iyi de geçen sezonlarda sürekli forveti pozisyona sokamayan orta sahadan bahsettik durduk. Forvete bişey demiyorum Bobo, Holosko ve Nobre çok büyük güç. Eğer istedikleri topları alabilseler gol rekoru kırabilirz. Tek dileğim Diatta, Gordon ve Higuian de yaşadığımız sorunları bu yıl yaşamamız. Gs Kewel ve Meiera yı alıyo, fb Guiza'yı iyi çıkmasalar bile çok iyi paraya satabilirler ama bizimkiler??? Biz üste para verip öyle gönderebiliyoruz.... İşte bundan korkuyorum. Sadece onlara kefil olmakla olmuyor bu işler. İyi bir futbolcu kendi kefilliğini kendisi yapar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inş. ii çıkarlar aksi halde sizde onlarla beraber gidin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | takımda herkes ayrı konusuyo
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |