![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan ve Konyaspor'la sözleşme imzalayan Fahri Tatan, eski kulubü ve hocası hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. 22.7.2008 Beşiktaş’ın Avusturya kampında gösterdiği performansla göz dolduran, ancak sürpriz biçimde Konyaspor’a verilen siyah-beyazlı takımın eski oyuncusu Fahri Tatan, Beşiktaş’tan ayrılış şeklini eleştirdi. Konyaspor ile bugün 2 yıllık sözleşme imzalayan ve imza törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fahri, "Kırgınlığım yok desem, yalan olur. Kırgınlığım var tabii ki. Transferim gerçekleşebilir, beni takımda görmek istemeyebilirler ama olayların bu şekilde gelişmesi çok yanlıştı" dedi. Kendisinin her zaman insanların yüzüne dürüstçe konuştuğunu ifade eden Fahri, "Kimsenin gözüne baka baka yalan söylemedim. Kimsenin de arkasından iş çevirmedim. Yaşadığım olaylar açık olaylar. Herkes kararını verebilir. Şu an çok mutluyum. İnşallah herkes gerçek Fahri’yi görecek" diye konuştu. Transferiyle ilgili çok konuşulduğunu vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Haklı olduğumu biliyorum. Bana karşı aynı şeyi göremedim. Birçok kulübün beni ısrarla istediğini biliyordum. Haberim olmadan olaylar gelişti. Beşiktaş Kulübü en azından benimle konuşabilirdi. Fakat hepsi geride kaldı. Beşiktaş Kulübü de ekonomik olarak zor bir dönem geçiriyor zannedersem. Tam olarak bilmiyorum. 5-6 yıldır da herhangi bir futbolcuyu satarak para kazanamamış. Birçok oyuncuyu üstüne para vererek göndermiş. Herhalde benimle ilk parayı kazanmış oluyorlar. Tam emin değilim. Ama sonuçta bonservis bedeliyle gidiyorum. Benim Beşiktaş’a bedava geldiğimi herkes biliyor. Ama Beşiktaş Kulübü’ne para kazandırarak gidiyorum" şeklinde konuştu. Kırgın olduğu kişilerin bulunduğunu kaydeden Fahri, "Ama bu saatten sonra bunları düşünmek istemiyorum. Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladım. Başkanımız çok iyi bir insan. Kendisiyle görüştüm ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Uzun yıllardır futbol oynuyorum. Çok değişik anlar yaşıyorum. Bana gerçekten güveniyorlar. Büyük beklentileri var. Bu bana yük getirmiyor. Çok rahatım. Konyaspor’a çok şeyler vereceğime inanıyorum. Belli bir tecrübeye ulaştığımı hissediyorum. Artık Konyaspor’a nasıl yararlı olacağımı düşünüyorum" dedi. Beşiktaş Kulübü’nün kendisi için iyi bir teklif geldiği anda düşünmeden kabul ettiğini dile getiren Fahri Tatan, "Onlar kabul ettiyse benim için sorun yok. Profesyonel oyuncuyum, isteklerim doğrultusunda kim imkan verirse oraya giderim. Kamp dönüşü havalimanında ’Nerede istersem, orada oynarım’ demiştim. Konyaspor ile görüştük. Bana en iyi imkanları onlar sundu. Ben de seve seve forma giyeceğimi söyledim" diye konuştu. ERTUĞRUL SAĞLAM’A ELEŞTİRİ Fahri, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ı da eleştirdi. Transferi öncesi Sağlam ile bir görüşme yapmadığını, daha sonra görüştüğünü ifade eden Fahri, şunları söyledi: "Kendisi bundan son anda haberdar olduğunu söyledi. Aynı şeyin kendisinin başına geldiğini söyledi. Ama kendisine böyle bir bonservis fiyatının verilmediğini dile getirdi. Önerilen fiyatın yüksek olduğunu, kendisinin de fazla bir şey söylemediğini ifade etti. Bu tatmin edici bir açıklama olmadı. Ben bir takımın hocası olsam, benden habersiz kimse gönderilemez. Hele benim oyuncumsa... Ama bunlar önemli değil. Bütün kamuoyu bunun kararını çok iyi veriyor. Ben kendime çok güveniyorum. Beşiktaş kampında iyi seviyeye gelmiştim. İyi form yakalamıştım. Kampın en çalışkan oyuncusu olduğumu herkes söylüyordu. Birileri oyunu bu şekilde oynuyor. Bizim de uymamız lazım. Artık benim için yeni bir sayfa açılıyor. Beşiktaş defteri kapanmıştır."
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bastan sona okuduktan sonra tek kelimeyle ayıptır diyorum. İyi futbolcudur kotu futbolcudur tartısılır. Fakat Fahriye karsı uygulanan politika tam bir fiyasko. Besiktas degerlerine son derece aykırı. Fahrinin soylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Besiktas kulubu bu kadar duyarsız olamaz. Bir futbolcu gonderilcekse bile bir adabı olmalı. Besiktasımız bu yonetim sayesinde cok buyuk itibar kaybediyor. Basarı ugruna butun itibarını bitiriyorlar kulubun ama isin ilginci ortada basarıda yok.. Bu sezondan sonra kan degisikligi sart. Sampiyon bile olsak bu yonetimden umudumu kestim artık!!
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu yönetim hiç ders almayacak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | tupcu ile sinanin marifeti tamam satabilirsiniz paraya ihtiyac olabilir ama teknik direktore sormadan haber vermeden futbolcuya soylemeden gondermek cok ayiptir hic yakismadi kaba oldu ama tupcu ile sinan isde her isin altindan ikisi cikiyor. Iki cift lafda ertugrul hocaya hoca senden habersiz nasil olur bu is? sen kukla misin? sen gecen sene 8-0 lik yenilgiden hemen sonra istifa etmeliydin ama tik yok bu olay oldu adamlar seni kaale almiyor senden gene tik yok bana nasretdin hoca mevlana ornegi verme isini yap isini isinde besiktasi sampiyon yapmakdir gerisi basarizlikdir
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ayıp be ertugrul hocada boyle gonderılmıstı hatırlamıs ama geregını yapmamıs kavga ıcın toramanı affetmeyenler fahrıyı habersız yolluyorlar bu besıktaslılık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bunda anlaşılmicak bişey yok aslında cisse 1.5 kazanio taliplisi yok we adam qibi de oynamio fahri bu performansla onu yedek bırakıcaktı ee bizde yabancı sewdasından dolayı yıne cok ii bi adamı harcamak istedikk yani klasik sinan enqin wakalarıı daha once de oldu hala da dewam ediooo ertugrul'unda cok seceneqi yok acıkcası ancak hem menajer hem antrenör olursa tıpkı avrupada olduqu qibi o zaman rahat hareket edebilir ama oda cok zorr...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |