![]() |
Beşiktaşımız için sizde atın!..Rezil Oluyoruz!..İtibarımız İçin!..Onlar Atıyorlar!.. ............. |
farklı konu baslıklarıyla 3 adet e-posta senin mesajından copy yapılarak gonderilmiştir. |
ben seninki gibi bir katkı yaptım inş. işe yarar |
cok abartılı olmus sankı |
pes serileri varken kimse fifaya ilgi göstermiyor zaten.Bence göndereceksek Konami'ye göndermek daha mantıklı ama yinede attım bu mailin değişik bi versionunu umarım işe yarar |
FIFA da oyun mu.. PES i tek geçerim futbol oyunlarında... Bilgi için teşekkürler. |
çok teşekkürler vining eleven ve pes warken fifa yı kim oynar tabiki gerizekalı fbller oynar sewiyesi düsük insanların oyunu fifa |
Atıcağımız bir mail o oyun iyi yada bu oyun kötü olayı değil farklı yerlere çekmeyelim de destek vereceklere engel olmayalım. |
Bu oyunda Turkiye Ligi var ve bu oyunu dunya ustunde milyonlarca kisi oynuyor.Kayseri ile Besiktas aynı olabilirmi ? Oyunda aynı iste ve dunya Besiktası yanlıs tanıyor.Bu, hem Turk futbolu tanıtımı hemde Besiktasımızın tanıtımı icin cok onemli noktalardan biridir bence..Turkiyede sadece febe ve gese olmadıgını anlasınlar ! |
her şey iy güzel ama hakan arıkan pekte iyi bir kaleci değil be |
Türkiye`de Saat: 19:08 . |