![]() |
Beşiktaşımız için sizde atın!..Rezil Oluyoruz!..İtibarımız İçin!..Onlar Atıyorlar!.. ............. |
farklı konu baslıklarıyla 3 adet e-posta senin mesajından copy yapılarak gonderilmiştir. |
ben seninki gibi bir katkı yaptım inş. işe yarar |
cok abartılı olmus sankı |
pes serileri varken kimse fifaya ilgi göstermiyor zaten.Bence göndereceksek Konami'ye göndermek daha mantıklı ama yinede attım bu mailin değişik bi versionunu umarım işe yarar |
FIFA da oyun mu.. PES i tek geçerim futbol oyunlarında... Bilgi için teşekkürler. |
çok teşekkürler vining eleven ve pes warken fifa yı kim oynar tabiki gerizekalı fbller oynar sewiyesi düsük insanların oyunu fifa |
Atıcağımız bir mail o oyun iyi yada bu oyun kötü olayı değil farklı yerlere çekmeyelim de destek vereceklere engel olmayalım. |
Bu oyunda Turkiye Ligi var ve bu oyunu dunya ustunde milyonlarca kisi oynuyor.Kayseri ile Besiktas aynı olabilirmi ? Oyunda aynı iste ve dunya Besiktası yanlıs tanıyor.Bu, hem Turk futbolu tanıtımı hemde Besiktasımızın tanıtımı icin cok onemli noktalardan biridir bence..Turkiyede sadece febe ve gese olmadıgını anlasınlar ! |
her şey iy güzel ama hakan arıkan pekte iyi bir kaleci değil be |
turkıyedekıler yetmedı sımdı tum dunya bızı ezmeye calısıyo:S:S |
Kardeş emeğine sağlık gercekten futbolcularımız hakkında güsel şeyler yazmıssın ins dikkate alıpta uygularlar. |
futbol oyunlarında en uyuz olduğum konudur bu beşiktaşı güçsüz yapmaları umarım bu mesajlar bişeyleri değiştirir herkes göndersin bencede |
dostum saydigin isimler arasinda tek ovguye layik olan holosko Allah askina sen soyle adamlar ne yapsin senin futbolcularin bu kadar kalitesiz olursa. |
gokhan zan icin cok iyi defans oyuncusudur diye yazmissin.hakan icin de cok iyi bir kaleci.refleksleri cok iyi falan.bu yazdiklarina sen inaniyor musun da millet inansin. |
bende yaptımm |
Burada yazdıklarımı tartışmayın bence,sadece yollayalım.Onlar en azından bizim gucumuzu,takımımızı ne kadar sevdigimizi anlasınlar,gerekeni yaparlar. |
Aarkadaşlar lutfen herkes atsın,kulubumuzun tanıtımı icin cok onemli.Bu tur seyler bizim ulkemizde pek ilgi gormuyor fakat yurt dısında bu islerle ugrasan profesyonel adamlar var.Bu cok buyuk bir tanıtım olayı.Ben de bizim icin ugrasıyorum,sizde biraz yardımcı olun. |
Ben yazının aynısı kopyalayıp maille şu an gönderdim. Fifa yada başka oyun oynamam fakat oyun içinde olsa beşiktaşımın diğerlerinden aşağıda kalmasına müsade etmem. Teşekkürler uyarın ve hazır yazın için. |
Onlar bizim 8-0 liverpool maçını izleyerek skill leri belirler bence.Skill i yükseltilecek tek oyuncu Tello bence. Bide en uyuz olduğum olay; PES 2008 de Tello'nun Freekick accuracy si 81,shoot power 83. Eski oyun WE 7 de freekick accuracy 91,shoot power 91 miş. Gerçeği WE 7 deki gibi olmalı.Bide özellikle bize geldikten sonra adamın freekick golleri ve assistleri anormal olarak arttı.O yüzden PES 2009 da WE 7 deki gibi olmalı. |
Gonderen herkese tesekkurler.Umarım katkıda bulunmusuzdur.Daha cok kısı katılırsa,daha da iyi olacaktır. |
Gondermeye devam edelim,yeni gelenler de lutfen gondersinler.Guzel tepliker geliyor. |
iyi düşünmüşsün..biz de gerekeni yaptık.. ;) |
Alıntı:
|
bütün adreslerimden attım |
yolladim |
Arkadaşlar adamlar tepkiler uzerine oyuncularımızı değiştirmeye başladılar.Holosko ve Bobo nun guçleri arttırıldı.Daha çok yollarsak bu iş olacak. |
Herkes atsın arkadaşlar,işe yarıyor,değiştiriyorlar. |
tamam kardeşim göndeririz |
Alıntı:
|
Ben oyunu oynarken bu durumdan çok şikayetçiydim ama ne yapılabilir bilmiyordum böyle bir konuya değindiğin için teşşekür ederim:) |
Alıntı:
|
nerden takip edebiliyoruz şu an bobonun ve holoskonun güçlerinin arttırıldığını ? link verebilirmisin ? |
sağolun..devam |
Emegi gecenlere cok tesekkurler..Devam edelim.. |
Alıntı:
:D:D:D ALLAH ta seni güldürsün :D:D:D |
Alıntı:
|
bobo ve holoskonun arttığını sen nerden biliyorsunki onu anlamadım |
Alıntı:
|
işte böyle şeylerden haberdar olmak gerek bunun için çok teşekkür edrim. Kendi çapımızda bişiler ekleyip gönderdik inşallah faydası olur. |
Türkiye`de Saat: 11:13 . |