![]() |
YA BEŞİKTAŞIN ÇUPUKLU FORMALARI GÜSEL AMA DEĞİŞİKLİKLİK ŞART |
sanırm bi tane forma kırmızı olacakmış ama görelim bakalım nasıl bişey çıkacak bjk tv de sölemişlerdi. bu arada ağustosun ilk haftası tanıtılacak gibi bişeyler daha sölenmişti ama tam duyamamıştım tarihini görücez artık |
ağustosun ilk veya ikinci haftası formalar tanıtılacak. |
Nedir bu yildiz sevdaniz anlamadim ki, Besiktasi yildizlarindan dolayimi seviyorsunuz? Alirsiniz Holosko'nun formasini, hem ondan daha iyi bir yildizmi olur? Tas gibi adam. Besiktasi yildizlar için, para için sevmedik, Besiktasi Besiktas oldugu için sevdik. Tabi bu benim kanaatim. |
cıkar ya bızım acelemız yok kulubunde paraya ıhtıyacı yok herhalde |
wallah bende merak ediyorum hadi ya çıkarın artık dimi yaaa yönetim sesimizi duy |
ağustosun ilk haftsı olacak.yalnız defileye futbolcular katılamayacak.çünkü o sırada avusturyada olacaklar. |
Alıntı:
|
Beşiktaş formasını yıldız oyuncu ismi için alan varsa almasın bu sevda böyle olmaz bize yakışmaz formalar ağustos başı tanıtılacak bjk tv de söylemişlerdi ilginç bi çubuklu formadan bahsetmişlerdi sanırım celtic tarzı olacak biriside gri olacak diye biliyorum şu kamptaki kullanılan renk |
Tüm imkanları zorlayıp 2 adet forma alıcam. İzmir'deyiz kombine alamıyoruz, bari bu şekilde ufack da olsa katkımız olsun. |
Türkiye`de Saat: 03:54 . |