![]() |
Chelsea istedi Beşiktaş Chelsea istedi Beşiktaş'ın ele avuca sığmayan minik yıldızı Muhammet için cazip teklifler geliyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Geçtiğimiz yıl Barcelona tarafından beğenilmesine rağmen amatörce davranışları yüzünden transferi gerçekleşmeyen Muhammet Demirci'ye Premier Lig ekiplerinden Chelsea talip oldu. 12 yaşındaki Muhammet şartların uygun olması durumunda İngiliz ekibine evet diyebileceğini söyledi Haber: Tansu Sarı |
Yaa verin gitsin allahın cücesini,Sirk cambazından başka birşey değil..Üstelik Seyyit Ateş denen simsar onu önce FB ye satmaya kalktı..Alt yapıda ondan iyileri var inanın.. |
az dogru konusalim kardesim daha 12 yasinda bir cocuktan bahsettigini unutma |
adam harcamak kolay kazanmak zor.) |
Dursun. |
en az 20 maçını seyrettim doğuştan lider bütün topları o kullanıyor takımda herkes onun liderliğini kabul etmiş a takımda bile sergenden sonra böyle lider olmadı zeytinburnu stadında zeytinburnu ile karşılaşırken 2-0 gerideyiz son 15 dakika oyuna muhammet giriyor maçın sonucu 3-2 yeteneği tartışılmaz ben diyorumki inşallah a takıma çıkana kadar bu yönetim gider aklı başında bir yönetim gelir bu çocukta arada kaynamaz. |
satılmasın kalsın ilerde daha büyük paralara satılır. |
bu kadar yetenekliyse ben ce de satılmasın chealsea istediğine göre alt yapıdan zaten kaç oyuncu çıkarıyoruz ki tek tük bi nihat var elle tutulur |
Alıntı:
|
Alıntı:
bence düşüncelerini biraz daha saygılı bir şekilde ifade edebilirsin dostum .. sonuçta beşiktaş forması giyiyo .. |
iyi futbolcular her zaman el üstünde tutulmustur muhammet de iyi bir futbolcu olacagını bellı etmıstır sonucta daha cocuk olacak o kadar |
bence besıktasın yetıstırebılecegı en buyuk yeteneklerden bırı bı yanım kalsın dıyo besıktasa yararlı olur dıye bır yanımda bu yonetım oldukca bu cocuk hıcbır yere gelemez gıtsın kendını kurtarsın dıyo cok kararsızım |
Ben o çocuğun ve menejerinin paradan başka birşey düşündüğüne inanmıyorum,ve Aziz Yıldırım'a gidip biz alırmısın demelerini affedemiyorum..Göndersinler gitsin,Seyit Ateş ide kulüpten kovsunlar... |
ben klması taraftarıyım büyürken bize faydası olucak satarken daha çok faydası olucak böyle çocuklara ihtiyscımız var 12 yaşında daha neden bi maradona olmadın dimi ama |
elimizdeki yetenekli çocukları değerlendirebilsek kalsın derdim ama iyi biryerlere gelmek istiyorsa gitmesi daha iyi |
yetiştirme bedeli ödenip bi avrupa klübüne özellikle altyapısı iyi olan ajax gibi bi klübe gönderilmeli 17 yaşından sonrada geri alınarak piyasaya sunulması gerekir bize iyi para kazandırır diye düşünüyorum çocukta iş war ama alacağı altyapıda çok önemli. |
Alıntı:
|
Gelecek senelerde Beşiktaşımıza büyük katkılar sağlayacak bir topçuyu öyle bir kalemde silmememiz lazım. |
muhammetin a takımdaki fubolcular kadar ilgi gördüğü gerçek o bir yıldız alt yapımızdan yetişen sergenden sonraki en büyük yıldız olacak niçin satalım başka kulübe gönderelim daha 12 yaşında ki çocuğu suçlamanın ne mantığı var :) anlamadım beşiktaş gibi büyük bir kulübün takımında kaptan vede daha 12 yaşında şımarık olması gayet doğal çocuk çünkü, daha ayrıca takımının lideri gidin seyredin nerdeyse dünya tanıyor kendi öz evladımız |
niye satiyorlarki anlamiom sadice yetistirme parasi verecekler bonservis de yok ohh ne iyi |
Kesinlikle kalsın bu çocuk süper. |
yönetim bu çocuğu ne yap yap elinde tut.sonra 17-18 yaşına geldiğinde istesekde geri alamayız |
KALSIN YAWF İİ SİMİ VARR |
kalmasindan yanayim |
Türkiye`de Saat: 15:05 . |