![]() |
Ya Kara ya Kartal Ya Kara ya Kartal http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...lmez2407bb.jpg Kadrodışı bırakılan İbrahim Üzülmez, içini FANATİK'e döktü: "Bu saatten sonra göğsümde başka bir amblem taşımak bana ters geliyor. PAF'la idmanlara çıkıp, sezon sonu futbolu bırakabilirim." 24.7.2008 ‘Teklifler var ancak...’ 2000 yılında BEŞİKTAŞ’a geldi... Yönetimler, hocalar, oyuncular değişti ama o hep Siyah-Beyazlı formayı giydi, kaptanlık pazubandını koluna taktı. Avusturya kampının başında Toraman ile kavga ettiği için kadro dışı bırakıldı, satış listesine konuldu. İbrahim Üzülmez, FANATİK’e içini döktü: Yıllardır bu kulübe hizmet ediyorum. Takım disiplinini sağlamak isterken hata yaptık. Sağ olsunlar birçok kulüpten teklifler var. Ama gocunmuyorum, PAF takım ile idmanlara çıkmak istiyorum. Beşiktaşlı İbrahim olarak futbolu bırakmayı düşünüyorum. ‘Daha önce söylemiştim’ “Benim tek derdim, düşüncem bu takım. Daha önce, ‘Bu sene şampiyon olamazsak, futbolu bırakırım’ demiştim. Artık bize yapacak bir şey bırakmadılar. Ayrıca Toraman için de üzgünüm. Medyadan gelen teklifleri kabul ettim. Toraman şimdilik erken bulup yanaşmamış. Belki de camianın baskısıyla durum değişebilirdi. Beşiktaş güç kaybetse de, yine de bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır ve ayrı kalsam da kalbim her zaman onlarla... Göğsümde başka bir amblem taşımak, bu saatten sonra bana çok ters geliyor...” |
toromanı bilmem ama bu saatten sonra üzülmezi kadrıya alacaklarını zannetmiyorum artık yaşıda geliyor çünkü bunuda göz önünde bulunduruyolardır yönetim |
Beşiktaş'ı bırakmak istemiyor 2000 yılında Beşiktaşımız’a geldi... Yönetimler, hocalar, oyuncular değişti ama o hep Siyah-Beyazlı formayı giydi, kaptanlık pazubandını koluna taktı. Avusturya kampının başında Toraman ile kavga ettiği için kadro dışı bırakıldı, satış listesine konuldu. İbrahim Üzülmez, Fanatik’e içini döktü: Yıllardır bu kulübe hizmet ediyorum. Takım disiplinini sağlamak isterken hata yaptık. Sağ olsunlar birçok kulüpten teklifler var. Ama gocunmuyorum, PAF takım ile idmanlara çıkmak istiyorum. Beşiktaşlı İbrahim olarak futbolu bırakmayı düşünüyorum. ‘Daha önce söylemiştim’ “Benim tek derdim, düşüncem bu takım. Daha önce, ‘Bu sene şampiyon olamazsak, futbolu bırakırım’ demiştim. Artık bize yapacak bir şey bırakmadılar. Ayrıca Toraman için de üzgünüm. Medyadan gelen teklifleri kabul ettim. Toraman şimdilik erken bulup yanaşmamış. Belki de camianın baskısıyla durum değişebilirdi. Beşiktaş güç kaybetse de, yine de bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır ve ayrı kalsam da kalbim her zaman onlarla... Göğsümde başka bir amblem taşımak, bu saatten sonra bana çok ters geliyor...” Kaynak: Fanatik |
senin beşiktaşı bu kadar sevdiğini bilmiyodum ibo ama kafayı yemiş olmalısın dostum ne yani şimdi beşiktaş seni kadroya almıyo diye başka takımda oynamıcakmısın git anadolu takımlarında oyna illede beşiktaşta oynayacaksın diye bişey yok. |
inş. toramla bir an önce buluşup barışırlar |
madem bu kadar üzülmcektin neden kawga ettin salak kaptan |
arkadaşlar öle demeyin.8 yıl bu kulübe hizmet etmiş.şu anda beşiktaşta olanlar yoktu o vardı ilk önce.kaptanlığımızı yaptı.ikiside affedilmeli bence.çok uzadı artık.neyin peşinde bu yönetim anlamadım ya. |
İbo bu lafları ettiyse helaL olsun inanamadım valla 7 yılı gecmiş klupte kac yıldır kaptan zor olucak ama sen hak ettin İbrahim Üzülmez ... Tatlı yerinde bırakacakdın futbolu |
Beyler hizmet ettide bedava etmedi. Kac senedir sampiyon olamıyoruz bilmem farkındamısınız?? Konusmaların hepside bos. Gercekten iyi fubolcu olsa teklif gelirdi. Oda arkasına bakmadan giderdi. Besiktas askı yalan. Tribunlere oynuyor su an!!! |
ben bu toraman yanasmamis olayina acikcasi inanmadim cünkü toramanin kendisio dedi takima girmek icin ne gerekirse yaparim..simdede böyle diycegini sanmiyorum.. |
Türkiye`de Saat: 00:15 . |