![]() |
değişik bişi olur gibi enine :S bakalım ne çıkarcaklar karşımıza |
100. yıl formaları bize has bize özel inşallah bu senede yaparlar nasıl ki büyük takımların kendine has formaları var bizimde artık her sene kullandığımız sadece bizde olan bi forma olması gerek diye düşünüyorum buda olsa olsa 100. yıl formaları olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence geçen senenınkınden daha hos |
eğer bu forma gelirse artık eski forma alıcıları internette çoğalır...Rezalet bi forma bu örnekte verdiğiniz...Bende böyle kazak t-shirt var zaten...Üstüne armayı basayım tam olsun...Bu ne rezilliktir yaw.Hiç utanmıyolar da ha.İnsaf yazıktır yani.Bu taraftara yapılan dünyanın hiçbir memleketinde hiçbir kulüpte yapılmamıştır.Taraftarı suçladılar,taraftarı soğuttular ve sonunda en sevdiğimiz şu Beşiktaş formasını da kazak haline getirdiler...Daha ne deyim ben..Allah sizin gibileri rakip takıma nasip eylesin... |
Alıntı:
|
Eninenin hiç iyi olacağını snamıyorum. Siyah beyaz olursa. Griolursa tamamda. Adam gibi gri forma istiyorum ya. |
grisi cok guzel:D |
Alıntı:
|
inş. güsel bi forma gelirr yaa.bjk li ne olsa giyerim ama genede güsel olsa ii olur:) |
ilk forma iyiymiş.bencede gri yerine beyaz olsa daha iyi olur gibime geliyor |
Hayırlı olsun ne diyelim :D |
umbro yeter artık!!!!!! umbro geldiği günden beri forma satışları yerlerde,nasıl cola turca ya karşıysak umbroyada karşıyım kardeşim,ADİDAS.PUMA,NIKE OLABİLİR REKLAMDA "BEKO "İSTİYORUZ........YENİ FORMA ALMICAM,ALDIRMICAM ÇEVREME |
Besiktasin Forma Tanitiminin Tarihi Belli OLdu Yeni formaları Beşiktaş Futbol Takımı'nın 2008-2009 sezonunda giyeceği yeni formalar 8 Ağustos Cuma günü düzenlenecek defileyle tanıtılacak. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Çırağan Sarayı'nda saat 20.00'de düzenlenecek defileyle formaların tanıtımı gerçekleştirilecek. Yeni formaların, sponsor Umbro ve Kartal Yuvası ile beraber yine 4 farklı model olarak hazırlandığı bildirildi. Yeni formaların, tanıtımın hemen ardından tüm Türkiye'deki Kartal Yuvası mağazalarında ve kartalyuvasi.com.tr online satış sitesinde satışa çıkarılacağı açıklandı. Formaların tanıtılacağı defilede yeni transferler başta olmak üzere (A) takım futbolcularının da yer alacağı duyuruldu. Bu arada, Kartal Yuvası sonbahar-kış kreasyonundan örnekler ve yine Umbro'nun, Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı için hazırladığı formaların da taraftarların beğenisine sunulacağı ifade edildi. 02.08.2008 Kaynak : AA |
Oh be cok sükür. hemen alicam .. ne olursa olsun :) |
hadi bakalım inşallah güzel olur celtıc tarzı bi forma çıkıcak galiba o daha hoşuma gidiyor :) |
hadi bakalım |
celtic tarzı istiyorum super onlar ya, celtic takımının sırf koyu yeşil forması var o ve yatay çizgili olan klasik forması çık tatlı, bizde şöle sırf gri olan bitane, birde yatay çizgili, 4 model olcak dier ikisinn biride klasik çubuklu olsa manyak olur:D kesin alcam inş guzeldir |
bu sene bekliyoruz guzel seyler umbro gecen sene berbattiniz dua edin cubuklu formaya yoksa hepsi berbatti cubuklu yine kurtardi sizi |
Formalarımız Çırağan’da Tanıtılıyor http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...udelgado08hbr2 Profesyonel Futbol Takımımız'ın 2008-2009 sezonunda giyeceği formaları 8 Ağustos Cuma günü saat 20.00'de Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek olan defile ile tanıtılacak. Taraftarımızın sabırsızlıkla beklediği yeni sezon formalarımız sponsorumuz olan Umbro ve Kartal Yuvası ile beraber yine 4 farklı model olarak hazırlandı.Tüm Beşiktaş camiasının beğenisini kazanacağına emin olduğumuz formalarımız, lansmanın hemen ardından tüm Türkiye'deki Kartal Yuvası mağazalarında ve www.kartalyuvasi.com.tr online satış sitemizde satışa çıkartılacaktır. Formalarımızın tanıtılacağı defilede yeni transferlerimiz başta olmak üzere A takım futbolcularımız da yer alacak. Ayrıca Kartal Yuvası Sonbahar Kış kreasyonundan örnekler ve yine Umbro'nun Basketbol Takımımız için hazırladığı formalar da taraftarımızın beğenisine sunulacak. Yeni sezon formalarımızın Beşiktaşımızı şampiyonluklara taşımasını diliyoruz |
hadi merakla bekliyorus inş. güsel bişey cıkar |
Çırağan sarayında yapılacağına aslında şu tanıtımı İnönü'de yapsalar aynı zamanda hem taraftarla beraber daha çoşkulu olur onun haricinde baya bi formada satılırdı. |
hadi bakalım |
bizlerin sectigi o formalardan olur insallah |
İnşallah formalar karizma olur... |
Hayırlısı. |
4 cesit forma olucak. Bunların icinde mutlaka duz siyah formada olmalı derim ben. Siyah formalarla cok asil duruyoruz sahada!!! Fazla sekilli ve renkli urunler cıkmaz umarım. Bize yakısmıyor cunku. En guzel ve asili siyah beyazdır!!! |
stadda olması dha ii olurdu evet... kırmızı olmasa daha ii bence güzel olmadığını dusunuorum |
umbro dan fazla bişey beklememek gerek |
Formalar tanıtılıyor Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği formalar, 8 Ağustos Cuma günü düzenlenecek defile ile tanıtılacak. Çırağan Sarayı'nda saat 20.00'de yapılacak tanıtımda, sponsor firma Umbro'nun hazırladığı 4 farklı modelin tanıtımını futbolcular ve mankenler yapacak. |
4 forma iyi İNŞALLAH BU SENEKİLER ÇOK GÜZELDİR YA... MUTLAKA ALMALIYIM EN BEĞENDİĞİMİ... |
Forma tanıtımı bu akşam.Beşiktaş TV'den canlı olarak verilecekmiş. |
http://www.besiktasforum.net/forum/i.../wol_error.gifTam boy olarak gormek için buraya tıklayınız..http://img139.imageshack.us/img139/8...izgibb6wa3.jpg bu forma gelirse 100 de100 alırım bayıldım |
abi hiç beyenmedim :( |
Ben beyaz forma almak istiyorum bu yıl :p İnsallah güzel olur, beklediğimize değsin. |
arkadaşlar forma tanıtımını canlı olarak veren bi tv var mı?? |
Beşiktaş TV verecek diye biliyordum ama vermiyor. |
rezillik!!!!!!! bjk tv yine yaptı yapacağını |
eyvallah kardes sağolasın.. |
Türkiye`de Saat: 11:00 . |