![]() |
Formalar Çıkıyor... http://www.haber1903.com/img/haber/manset/umbro1.jpg FORMALAR HAZIR... Beşiktaş'ın yeni sezon formaları hazırlandı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Kulüp yetkilileri Yeni sezon formalarının tamamen hazır olduğunu ve Ağustos'un ilk haftası tanıtımın yapılacağını bildirdi. Bu sene basketbol ve diğer branşlarıda giydirecek olan Umbro, Basketbol formalarının Futbol takımı formalarının aynı versiyonu olduğunu açıkladı. Diğer sezonlara göre farklı olarak bu sene enine kalın çizgili formada yapıldı. |
olsun güzel ama bakalım taraftar forma alıcakmı ahh ahh yönetim ahhhh |
Umarım iyi formalar çıkarılar bu sezon da.. Genelde beğenirim ben Umbronun yaptığı formaları.. Ama enine çizgili Celtic tarzı forma farklı olabilir bu sene..Bi de kırmızı bi forma yaparlarsa daha iyi olurdu.. |
eziklerinde var enine çizgili lanet olsun |
Enine çizgi demek :) Güzelmiş.Celtic tarzı olacak. |
ne olursa olsun ben hersene alıyorum bu senede alacam hemde 2 tane :D |
aynı formalar çıkarsa formalarda satmaz tahminimce kombineler gibi |
enine iyi güzelde eziklerinde öyle.. :( |
walla cok merak edıyorum güzel işey çıkar inş. çubuklu formayı almayı düşünüyorum ama celtic tarzı olursa kesınlıle alma o en öle pjama gibi ıykk |
|
Alıntı:
|
Hayırlısı olsun bakalım.. |
evet ürün yelpazesi geniş olsun aynı ürünler istemiyoruz bıktık artık |
Alıntı:
Böyle bi forma geliyorsa gerçekten çok iyi olur.. Sağlam bi dizayn gerçekten şık bi forma.. Sattırır kendini. |
iyi olur inş. |
Alıntı:
|
eziklerinki iğrenç görünüyor bizimki güzel olur inşallah |
umbro:P |
umro :P ama gusel olömus yınede |
bu iyimis begendim bir iki tane secip alacagiz destek vermek gerekiyor kulube her ay degisik birseyler goturmemiz gerekiyor eve bir ay bardak tabak diger ay bayrak diger ay forma ,atki vb. |
enine forma bize çok güzel olur bende bu modelden alıcam. |
hadi bakalım görücez |
Alıntı:
|
walla ya bide siyah beyaz :D |
bu forma olursa ii olur alırızzz |
Umarım Uzun kollusuda olur . Nedense Uzun kollu forma yapmıyolar doğru düzgün . Kazanç olucak ya kumaşdan kazanacaklar tovbe tovbee |
Bakalım bekleyip göreceğiz... Adam akıllı dizayn yapsalar bari... |
Alıntı:
|
eqer o resmdekiyse iyiymşş.. |
bence eğer buysa çok iyi ben alırım valla :) |
Alıntı:
boyle olursa aninada alirim bitane ama beyaz renkli olani gri beni bozar |
Alıntı:
evet ole yapmışlar ama çalıntı yapmışlar sevilla nın formasının aynen kopyalamışlar ezikler :D |
tamam iyi güzelde ben umbroyu sevmiyorum ama onada tamam ama şu pumanın yaptığı klasik formaya sahip çıkalım bizimde Real M.United Barca Mşlan Liverpool gibi bize has biz formamız olsun tv'den kim görürse görsün bu Beşiktaş desin ama boşa nefes tüketiyoruz |
bu gün bjk tv izledim kartal yuvasında bı görevli konsuyodu adını tam hatırlamıyoru adam sey diyodu mümkün oldlgunca forum sitelerine girip oralardan bilgi topluyoruz dedı taraftar nasıl forma istiyo dıe we forzakartal forum sıtesındede bı anket düzenlenmiş formalar hakkında baya bi kişi girmiş onu fn söyledı umbronun şu ana kadar cıkarttım en ii formaalr bu sene olucak fln dıyodu merakla beklıyorus |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:42 . |