![]() |
Mehmet Topuzda Bitti... Mesa Mehmet Topuzada Bitti... Beşiktaş Yönetimi Kayserispor'un başarılı orta saha oyucusu Mehmet Topuz'a Karakartal'ın Avusturya dönşünde resmi imzayı attıracak. Kara kartal, Fatih tekkenin transferinden sonra Kayserspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topuzunda işini bitirdi.Siyah beyazlı yönetim takımın avusturya kampı döünüşünde tecrübeli oyuncuya imza attıracak. Kulube yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Yıldırım Demirören in kayseri başkanı recep mamur ile el şıkıştığı öğrenildi. Bonservis bedelinin gizli tutulduğu anlaşma üzerine, Sarı-kırmızılı yönetimin teknik direktör tolunay kafkas ile bir görüşme yaparak mehmet topuz u 2nci etap çalışmaları için gideceği kartepe kampına götürmemesini istediği öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun 6 ağustostan sonra istanbula gelerek siyah beyazlı kulübe imza atacağı ve çalımalara başlayacağı belirtildi. |
Kaynak nedir ? |
şuan hakkaten ibodan yalan adlı şarkıyı dinliyorz ofisten hah şarkı bitiyo yeeeeeeaaallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan die bitirdi sayın tatlıses |
yakın kaynaklardan diil mehmet topuzun ağzından dahi duysam imza atılmadan inanmam |
bence yalan olma ihtimali çok yüksek.... |
Gelmeeezzzzz! |
Zor bir ihtimal bence, 10 Milyon Euro falan istiyorlar nerede o kadar para.. |
inönüde görsek başka bişi istemem her halde |
evet yaa bnce kesin yalandır her zaman çkıyo bu tip haberler |
arkadaşlar bu kadroya toraman katılsın futbolcu gelmesin istemiyoruz takımı baştan yaptık resmen takım ruhu gençleşti |
bu yönetim bırak mehmet topuzu kocaeliden adam alamaz:D |
kaynak nedir. |
Alıntı:
|
banada biras kolpa gibi gelio ama hadi fatih tekke yi anladım gazetelerde falan haberleri cıkıo ama mehmet topuzla ilgili bişi yhok bence buda trassssssssss |
imzayı atarken görene kadar inanmam |
Bana bu tür haberler inandırıcı gelmiyor..Keza Sinan Engin transferi kapattık diye açıklama yaptı.. |
holosko-bob -delgadoyu vermiştir bizim yönetim:D:D |
yalan gibi duruyo. |
tekke bitmiş topuzlada el sıkışılmış vayyy vayyy vayyy |
borsaya bııldırılmeden ınanmamm gerek yok zaten topuza bıze nesta gıbı savunmacı lazımm |
Alıntı:
|
umarım |
haberde hem kaynak yok olsa olsa ismail er haberidir yada fotomaç.. 2. side daha dün açıklama yaptılar Bobo satılırsa eğer Fatih tekkeyi alabiliriz diye kısacası 2side tamam falan değil yani prensip anlaşması yapıldıgı dogru sadece oda yalnız Tekkeyle Topuzla değil.. |
3 senedir ha geldi ha gelicek anlaştık iş imzaya kaldı gibi söylendiler var hepsi yalan dolan gelmeden inanmam |
Yalan haber yalnız arkadaşlar istemiyoruz değil istemiyorum deyin lütfen. Ben acayip şekilde Mehmet Topuz'u Beşiktaş formasıyla görmek istiyorum. |
yalanın önde gideni bencede ayrıcada haberde extradan fatih tekkeden sonra diyo yaw o ne ara geidide topuz da gelecek |
yalan |
bana inandirici gelmedi |
bencede yalan haberr |
yalannn |
kaç yıl oldu ayıp ya demirören geldiği günden beri istiyor ama birtürlü alamadı topuzu |
ama gelse güzel olur hani |
yha yalansa ne yapacağız nerden çıktı bu haber? |
Sayın Başkan Yıldırım Demirören Mehmet Topuz'u alsın.Orta saha makina gibi olur.Hasılat tavan yapar.Rakipler daha kolay pes eder.Ligi,kupayı,rahat alırız.Şampiyonlar ligine kalarak zaten tüm masraflarını çıkartırız.Ha bu arada UEFA da da yarı final,veya final oynarız derim. |
Yalandır yaa, Kayseri yönetimi inat işte, istedikleri bonservis bedelini veren olmazsa hayatta satmazlar, o kadar parayıda kimse vermez, yazıktır günahtır o paralara...Belki Demirören bir çılgınlık yapabilir ama zor ihtimal yine de... |
MEHMET TOPUZ SIRADAN BİR OYUNCU BUYUK TAKIM OYUNCUSU DEĞİL KAYSERİ ONU BUYUTUYO SIRADAN BİR OYUNCU ALIRLARSA HEMDE O PARAYA ÇOK PİŞMAN OLURLAR TOPUZUN PİYASA DEĞERİ EN FAZLA 1MİLYON 250 BİN DOLAR BONSERVİSİ, OYUNCUYADA EN FAZLA 750 BİN DOLAR VERİLMESİ GEREKİR O PARAYA ALAN ENAYİLİK EDER. BİZİM GERZEK YONETİCİLER İNŞALLAH ALMAZLAR BALON TRANSFER OLUR.... FATİH TEKKEYİDE ALMASINLAR YAŞI 31 O BONSERVİS VERİLMEZ O YAŞLI ADAMA İLHAN MANSIZA TEKLİF YAPSINLAR BEŞİKTAŞTA BEDAVA OYNAR ....MEHMET TOPUZU DA O KADAR ABARTMAYALIM SERGENİN 1/10 U AYARINDA BİR FUTBOLCU FAHRİ TATANDAN 1 GÖMLEK ÜSTÜN O KADAR.........UGUR İNCEMAN BENCE ONDAN DAHA KALİTELİ HERKES GORECEK ........... |
Yeter artık alın şu adamı da bitsin bu dert.Her transfer döneminde aynı haberler. |
yalan |
Topuz kesinlikle sıradan bi futbolcu degil. O kadar eder mi etmez mi tartısılır ama cok saglam futbolcu. Fener macında itlere oyle bir saldırdıki bu adam bizim takımda olmalı dedim. Yonetim ne yap et al su adamı baska transfer istemiyoruz. Takım ucar ucar!!! |
habere inanmadım ama topuzda bize yakışır ve yerinde bir transfer olur |
Türkiye`de Saat: 18:29 . |